SVRA Hawk Performance Endurance Races

The Brickyard Vintage Racing Invitational Indianapolis Motor Speedway, Indianapolis, IN June 14 -18, 2017

SVRA SVRA Sprint Race Series

Provisional Schedule

Track Length – 2.43 miles

Provisional Schedule Track Length – 2.43 miles					
Tuesday, June 13	Load-in day 9:0	00am7:00pm-Tunnel-16th St.	Friday cont.		
		Administration Bldg. 16th St.	5:25pm	TA/TA3/TA4	Qualifying 30 min
		ider Pit Lane Grandstand	5:55pm		Feature Race 1 45 min
		titorsMedia Center	6:40pm		
		inoisMedia Centei			
Wednesday, June 14Saturday, June 177:00am—5:00pmRegistrationIMS Administration Bldg. 16th St.7:30am-3:00pmRegistrationIMS RegistrationIMS Registration					
			7:30am-3:00pm	Registration	
7:30am	Load-in continues	via Tunnel16th St.	7:30am-12:00pm	Tech Inspections	
7:30am	Load-in Trans Am	TA/TA3/TA4	8:00am - 4:00pm	Indy Legends Race	e Car Concours
7:30am—5:00pm	Technical Inspection	on	10:00am	Hagerty Car Show	r
	TEST DAY & TO		8:00am	Group 2	Feature Race 1
		2nd MeetingMedia Center	8:30am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1
Thursday, June 1		zna wieding wiedia center	9:00am	Group 9	Feature Race 1
		A durinistantian D1d- 1745 S4			
7:00am5:00pm		Administration Bldg. 16th St.	9:30am	Groups 5, 7	Feature Race 1
7:00am	Load-in Trans Am		10:00am	Groups 10, 12	Feature Race 1
		MtgComp. Director Office	10:30am	Group 11	Feature Race 1
7:00am5:00pm	Γech Inspection	Gas Alley Garage "C32"	11:00am	Vintage Motorcycl	les
8:00am	Group 2	Practice 1	11:15am	Group 8	Feature Race 1
8:25am	Groups 1, 3, 4	Practice 1	11:45am	TA2	Practice 2 30 min
8:50am	Group 9	Practice 1			
9:15am	Group 6	Practice 1	12:15pm—1:15pm		
9:40am		Practice 1	12:15pm Indy Le	egends Charity Pro	/Am Fan WalkPit Lane Grid
	Group 8		12:45pm	Driver Introductio	n/National Anthem
10:05am	Groups 5, 7	Practice 1		Legends Charity V	Vintage Pro/Am 50min
10:30am	Groups 10, 12	Practice 1	2:45pm	Vintage Motorcycl	
10:55am	Group 11	Practice 1	3:00pm	TA2	Qualifying 20 min
11:20am	TA/TA3/TA4	TEST 35 min		Group 6	Feature Race 1
11:55am – 12:55pr	n LUNCH BRE.	ΛK	3:25pm		
			3:55pm	TA/TA3/TA4	Feature Race 75 min
12:55pm	Global MX-5 Cup		5:10pm	Global MX-5 Cup	Feature Race 2 45 min
1:25pm	Group 2	Practice 2			
1:50pm	Groups 1, 3, 4	Practice 2	6:00pm - 6:20pm -	- Indy Roadster Leg	ends Oval Only Sessions
2:15pm	Group 6	Practice 2		- Hagerty Car Show	
2:40pm	Group 9	Practice 2	0.20pm 0.13pm	magerty car brown	Exhibition Laps
3:05pm	Group 8	Practice 2			
3:30pm	Groups 5, 7	Practice 2	6:00pm SVR	A/Brickyard Celebr	ration @ Plaza Pavilion
				(Featuring "The Gu	
3:55pm	Groups 10, 12	Practice 2		(I turum g The Gu	ess ne , reopin,
4:20pm	Group 11	Practice 2	Sunday, June 18		
4:45pm	TA/TA3/TA4	Practice 1 30 min	8:00am—12 noon	Registration	
5:15pm	Global MX-5 Cup	Qualifying 30 min	8:00am9:00am	Vintage Classic	Enduro 60 mins
T 1 T 1 T 1 T 1 T 1 T 1 T 1 T 1 T 1 T 1			End.#1	(Grps 1, 2, 3, 4,	
7:00am—5:00pm	Registration		Ziidiii I	(91ps 1, 2, 5, 1,	(1 pit step)
8:00am	TA2	TEST 35 min			
8:35am	Groups 5, 7	Qualifying 1	9:15am - 10:15am	Historic GT/G7	TP Enduro 60 mins
8:55am	Group 6		End.#2	(Grps 5b,6b,7,9,	,10,11, 12) (1 pit stop)
		Qualifying 1	10:20am	Vintage Motorcycl	,
9:15am	Group 11	Qualifying 1			
9:35am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1	10:35am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2
9:55am	Groups 10, 12	Qualifying 1	11:00am	Group 8	Feature Race 2
10:15am	Group 8	Qualifying 1	11:25am	Group 2	Feature Race 2
10:35am	Vintage Motorcycl	es	11:50am	Group 9	Feature Race 2
10:55am	Group 9	Qualifying 1	12:15pm	Vintage Motorcycl	les
11:15am	Group 2	Qualifying 1	12:30pm—1:30pm		
11:35am		/Am Practice 30m	12:30pm—1:30pm		
				Indy Roadster Le	egends Oval Sessions – 40 min
12:05pm	TA/TA3/TA4	Practice 2 25 min	1:30pm	Groups 5, 7	Feature Race 2
12:30pm—1:30pm	LUNCH BREAK		1:55pm	Group 6	Feature Race 2
1:30pm	Global MX-5 Cup	Qualifying 30 min	2:20pm	Groups 10, 12	Feature Race 2
		• •	2:45pm	Group 11	Feature Race 2
2:00pm	Groups 5, 7	Qualifying 2	-	TA2	Feature Race 75 min
2:20pm	Group 11	Qualifying 2	3:10pm		
2:40pm	Group 8	Qualifying 2	4:25pm		ends Oval Sessions
3:00pm	Group 9	Qualifying 2	5:00pm	End of on track act	tivities
3:20pm	Group 6	Qualifying 2		RACE/ RUN GR	OUPS
3:40pm	TA2	Practice 1 25 min	SVRA Group 1,3		SVRA Group 8
4:05pm	Vintage Motorcycl		SVRA Group 2	•	SVRA Group 9
4:25pm	Groups 10, 12	Qualifying 2	SVRA Group 5,7	•	SVRA Groups 10, 12
-	•		SVRA Group 6		SVRA Group 11
4:45pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2	Pro Trans Am		SVRA Group HTA
5:05pm	Group 2	Qualifying 2	Global MX-5 Cup		1
			Vintage Motorcycle	s	
				r Enduros or for Desi	ignated Race Group
				(5/FM, BSR,CSR),	5b (5/ASR, GT)
				(AS, BP, TA)	6b (AP)

6a (AS, BP, TA)

** Split Starts w/2 Pace Cars--will be used if deemed necessary

6b (AP)