# **SVRA**

# Heacock Classic "Gold Cup" Historic Races

Hawk Performance Endurance Series Virginia International Raceway, Alton, Va September 21-24, 2017 SVRA SVRA Sprint Race Series Revised 9/15/17

**Official Schedule** 

dule Full-Course Configuration: 3.27 miles

Wednesday, September 20

5:30pm Facility Access (approximate time)

<u>Thursday, September. 21</u> 7:00am—5:00pm Registration

3:00pm—6:00pm Registration

7:30am Test Day Drivers Mtg--Pit Suite Mtg. Room (under garages)

7:00am—5:00pm Tech Inspection-Test Day/DOP/TOP Participants plan Tech by 3:00pm. After 3pm, priority to 1st 4 Run

Groups of Friday Schedule.

8:00am—5:30pm TEST DAY/DOP/TOP

### Friday, September 22

7:00am5:00pm	Registration	
7:00am5:00pm	Tech Inspection	
7:15am	Drivers' Meeting -	Victory Circle
8:00am	Group 2	Practice
8:25am	Groups 8, 12b	Practice
8:50am	Groups 1, 3, 4, 5a	Practice
9:15am	Groups 6, 12a	Practice
9:40am	IGT	
10:10am	Group 10	Practice
10:35am	Groups 5b, 7, 9, 11	Practice
11:00am	Mazda Heritage	Practice
11:30am	TA/TA3/TA4	Testing 40min
12:10pm	TA2	Practice 2 30min

### 12:40pm—1:40pm LUNCH BREAK

1:40pm	Group 2	Qualifying 1
2:05pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
2:30pm	Groups 1, 3, 4, 5a	Qualifying 1
2:55pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
3:20pm	IGT	
3:50pm	Group 10	Qualifying 1
4:15pm	Groups 5b, 7, 9, 11	Qualifying 1
4:40pm	Mazda Heritage	Qualifying 1
5:10pm	TA/TA3/TA4	Practice 1 30min
5:40pm	TA2	Qualifying 20min
6:00pm	End of on-track act	ivities

## Saturday, September 23

/:30am—3:00pm	Registration	
8:00am—11:00am	Tech Inspection	
10:00am-5:00pm	SVRA Show & Shine Car Show	
8:00am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
8:25am	Group 1, 3, 4, 5a	Qualifying 2
8:50am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
9:15am	Group 2	Qualifying 2
9:40am	Group 10	Qualifying 2
10:05am	Groups 5b, 7, 9, 11	Qualifying 2
10:30am	IGT	
11:00am	Mazda Heritage	Qualifying 2
11:30am	TATA3/TA4	Practice 2 30min

12:00pm—1:00pm LUNCH BREAK – Show & Shine Laps SVRA Track Touring---please see Registration for tickets

1:00pm	TA/TA3/TA4	Qualifying 40min
1:40pm	Group 2	Feature Race 1

<u>Saturday</u>	cont.

6:20pm

2:05pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
2:30pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1**
2:55pm	Groups 1, 3, 4, 5a	Feature Race 1**
3:20pm	Group 10	Feature Race 1
3:45pm	Groups 5b, 7, 9, 11	Feature Race 1**
4:10pm	Mazda Heritage	Feature Race 1
4:40pm	IGT	
5:10pm	TA2	Feature Race 70 mir

5:00pm SVRA Event Party

(Cash bar at 5:00, Dinner at 5:30)

End of on-track activities

#### Sunday, September 24

8:00am—12 noon Registration

8:10am—9:10am	Vintage/Classic Enduro	60 min.
End# 1	(Groups 1, 2, 3, 4, 5a, 6a 8)	1 pit stop

10:55am	Group 2	Facture Page 2	
End # 2	(Groups 5b, 6b, 7	7, 9, 10, 11, 12, IGT)	2 pit stops
9:15am—10:4:	Sam Historic/G	IP/GI Enduro	90 min.

10:55am	Group 2	Feature Race 2
11:25am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**
11:55am	Groups 1, 3, 4, 5a	Feature Race 2**

# 12:25pm—1:25pm LUNCH with QUIET HOUR SVRA Track Touring--please see Registration for tickets

1:25pm	Groups 6, 12a	Feature Race 2**
1:55pm	Groups 5b, 7, 9, 11	Feature Race 2**
2:25pm	Group 10	Feature Race 2
2:55pm	IGT	
3:25pm	TA/TA3/TA4	Feature Race 70min
4:35pm	Mazda Heritage	Feature Race 2
5:05pm	End of on track acti	vities

### RACE & RUN GROUPS—VIR

SVRA Groups 1, 3, 4, 5a
SVRA Groups 8, 12b
SVRA Groups 5b, 7, 9, 11
SVRA Groups 6, 12a
Trans Am Series Mazda Heritage

Group Splits: **5a** (BSR,CSR, FM), **5b** (ASR, GT) **6a** (AP) **6b** (AS, BP, TA)

# THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES CONTAINING COMBINED GROUPS

\*\* Split start--2 Pace Cars--if deemed necessary Run Groups are Subject to Change based on Entries.