Heacock Classic "Gold Cup" Historic Races Virginia International Raceway, Alton, Va September 21-24, 2017

Full-Course Configuration: 3.27 miles

Wednesday, September 20

3:00pm—6:00pm	Registration
5:30pm	Facility Access (approximate time)

Thursday, September. 21

7:00am—5:00pm Registration

- 7:30am Test Day Drivers Mtg--Pit Suite Mtg. Room (under garages)
 7:00am—5:00pm Tech Inspection-Test Day/DOP/TOP Participants plan Tech by 3:00pm. After 3pm, priority to 1st 4 Run Groups of Friday Schedule.
 8:00am—5:30pm TEST DAY/DOP/TOP
- Friday, September 22

1 Haa (September		
7:00am5:00pm	Registration	
7:00am5:00pm	Tech Inspection	
7:15am	Drivers' Meeting -	Victory Circle
8:00am	Group 2	Practice
8:25am	Groups 8, 12b	Practice
8:50am	Groups 1, 3, 4, 5a	Practice
9:15am	Group 10	Practice
9:40am	IGT	
10:10am	Groups 5b, 7, 9, 11	Practice
10:35am	Groups 6, 12a	Practice
11:00am	Mazda Heritage	Practice
11:30am	TA/TA3/TA4	Testing 40min
12:10pm	TA2	Practice 2 30min

12:40pm—1:40pm LUNCH BREAK

1:40pm	Group 2	Qualifying 1
2:05pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
2:30pm	Groups 1, 3, 4, 5a	Qualifying 1
2:55pm	Group 10	Qualifying 1
3:20pm	IGT	
3:50pm	Groups 5b, 7, 9, 11	Qualifying 1
4:15pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
4:40pm	Mazda Heritage	Qualifying 1
5:10pm	TA/TA3/TA4	Practice 1 30min
5:40pm	TA2	Qualifying 20min
6:00pm	End of on-track act	ivities

Saturday, September 23

7:30am-3:00pm	Registration	
8:00am—11:00am	Tech Inspection	
8:00am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
8:25am	Groups 5b, 7, 9, 11	Qualifying 2
8:50am	Group 10	Qualifying 2
9:15am	Group 2	Qualifying 2
9:40am	Groups 1, 3, 4, 5a	Qualifying 2
10:05am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
10:30am	IGT	
11:00am	Mazda Heritage	Qualifying 2
11:30am	TATA3/TA4	Practice 2 30min

12:00pm—1:00pm LUNCH BREAK SVRA Track Touring---please see Registration for tickets

1:00pm	TA/TA3/TA4	Qualifying 40min
1:40pm	Group 2	Feature Race 1

Saturday cont.		
2:05pm	Groups 1, 3, 4, 5a	Feature Race 1**
2:30pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
2:55pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1**
3:20pm	Group 10	Feature Race 1
3:45pm	Groups 5b, 7, 9, 11	Feature Race 1**
4:10pm	Mazda Heritage	Feature Race 1
4:40pm	IGT	
5:10pm	TA2	Feature Race 70 min
6:20pm	End of on-track act	ivities

5:00pm	SVRA Event Party	
	(Cash bar at 5:00, Dinner at 5:30)	

Sunday, September 24

8:00am-12 noon Registration

8:10am—9:10a End# 1	n Vintage/Classic Enduro 60 min. (Groups 1, 2, 3, 4, 5a, 6a 8) 1 pit stop
9:15am—10:45 End # 2	am Historic/GTP/GT Enduro 90 min. (Groups 5b, 6b, 7, 9, 10, 11, 12, IGT) 2 pit stops
10:55am 11:25am 11:55am	Groups 1, 3, 4, 5aFeature Race 2**Group 2Feature Race 2Groups 8, 12bFeature Race 2**
	om LUNCH with QUIET HOUR Track Touringplease see Registration for tickets
1:25pm 1:55pm 2:25pm 2:55pm 3:25pm 4:35pm 5:05pm	Groups 6, 12a Feature Race 2** Groups 5b, 7, 9, 11 Feature Race 2** Group 10 Feature Race 2 IGT TA/TA3/TA4 Feature Race 70min Mazda Heritage Feature Race 2 End of on track activities
	RACE & RUN GROUPS—VIR
SVRA Group SVRA Groups Trans Am Series	1, 3, 4, 5a SVRA Groups 8, 12b 2 SVRA Groups 5b, 7, 9, 11 6, 12a International GT Mazda Heritage a (BSR,CSR, FM), 5b (ASR, GT)

THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES CONTAINING COMBINED GROUPS

** Split start--2 Pace Cars--if deemed necessary Run Groups are Subject to Change based on Entries.