	Load-in day - Tu			
		hants, prep shops, 5 th wheel		
rigs, vendors – 10:30am (approx.) – LANE 2 – all pull along tag trailers				
	Registration IMS	Administration Bldg. 16th St.		
		inder grandstands near gas		
12.00pm 5.00pm		line alley garage #C32)		
Wednesday, Jun		inte uney garage (002)		
		Administration Bldg. 16th St.		
9:00am Load-in continues via Tunnel16th St. – TA2				
7:15am Mandatory Test Day Drivers' Meeting – Media Center				
7:30am—5:00pm	Technical Inspection (under grandstands near gas			
	pumps AND gasoline alley #C32)			
8:00am—6:00pm TEST DAY & TOP Participants				
Thursday, June 1		Administration Dida 16th St		
7:00am5:00pm 9:00am	Load-in Trans A	Administration Bldg. 16th St.		
7:30am ALL DRIVER Driver's Mtg – Media Center 7:30am5:00pm Tech Inspection Gas Alley Garage "C32"				
8:00am	Group 2	Practice 1		
8:30am	Groups 1, 3, 4	Practice 1		
9:00am	Groups 9, 11	Practice 1		
9:30am	Group 6	Practice 1		
10:00am	Groups 8, 12b	Practice 1		
10:30am	Groups 5, 7	Practice 1		
11:00am	Groups 10, 12a	Practice 1		
11:30am	TA2	Testing 1 35 min		
12:05pm-1:05pm	LUNCH BREAK			
12:10pm - 12:40p	m – Prewar Exhibit	ion Laps		
1:05pm	Group 2	Practice 2		
1:35pm	Groups 1, 3, 4	Practice 2		
2:05pm	Group 6	Practice 2		
2:35pm	Groups 9, 11	Practice 2		
3:05pm	Groups 8, 12b	Practice 2		
3:35pm	Groups 5, 7	Practice 2		
4:05pm	Groups 10, 12a	Practice 2		
4:35pm 5:05pm	TA2 Vintaga Mataraya	Testing 2 30 min		
•	Vintage Motorcyc Prewar Exhibition			
5:25pm-5:55pm Prewar Exhibition Laps Friday, June 15				
7:00am—5:00pm	Registration			
8:00am	TA/TA3/TA4	Testing 1 35 min		
8:35am	Groups 5, 7	Qualifying 1		
8:55am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1		
9:15am	Group 6	Qualifying 1		
9:35am	Groups 10, 12a	Qualifying 1		
9:55am	Groups 8, 12b	Qualifying 1		
10:15am	Vintage Motorcyc			
10:35am	Groups 9, 11	Qualifying 1		
10:55am	Group 2	Qualifying 1		
11:15am 11:45am	TA2	o/Am Practice 30m Practice 25 min		
12:10pm—1:10pn 12:10pm – 12:40		x 12:40-1:10 – Prewar Exhibition		
1:15pm	(roun h	Qualifying 2		
1:45pm 2:15mm	Group 6			
2:15pm	Groups 8, 12b	Qualifying 2		
	Groups 8, 12b Groups 9, 11	Qualifying 2 Qualifying 2		
2:45pm	Groups 8, 12b Groups 9, 11 Groups 5, 7	Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2		
2:45pm 3:15pm	Groups 8, 12b Groups 9, 11 Groups 5, 7 TA/TA3/TA4	Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2 Testing 2 25 min		
2:45pm 3:15pm 3:40pm	Groups 8, 12b Groups 9, 11 Groups 5, 7 TA/TA3/TA4 Vintage Motorcyc	Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2 Testing 2 25 min les		
2:45pm 3:15pm 3:40pm 4:00pm	Groups 8, 12b Groups 9, 11 Groups 5, 7 TA/TA3/TA4 Vintage Motorcyc Groups 10, 12a	Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2 Testing 2 25 min cles Qualifying 2		
2:45pm 3:15pm 3:40pm 4:00pm 4:30pm	Groups 8, 12b Groups 9, 11 Groups 5, 7 TA/TA3/TA4 Vintage Motorcyc Groups 10, 12a Groups 1, 3, 4	Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2 Testing 2 25 min cles Qualifying 2 Qualifying 2		
2:45pm 3:15pm 3:40pm 4:00pm 4:30pm 5:00pm	Groups 8, 12b Groups 9, 11 Groups 5, 7 TA/TA3/TA4 Vintage Motorcyc Groups 10, 12a	Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2 Testing 2 25 min eles Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2		
2:45pm 3:15pm 3:40pm 4:00pm 4:30pm	Groups 8, 12b Groups 9, 11 Groups 5, 7 TA/TA3/TA4 Vintage Motorcyc Groups 10, 12a Groups 1, 3, 4 Group 2	Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2 Testing 2 25 min cles Qualifying 2 Qualifying 2		
2:45pm 3:15pm 3:40pm 4:00pm 4:30pm 5:00pm 5:30pm	Groups 8, 12b Groups 9, 11 Groups 5, 7 TA/TA3/TA4 Vintage Motorcyc Groups 10, 12a Groups 1, 3, 4 Group 2 TA2	Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2 Testing 2 25 min tles Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 20 min Qualifying		

Saturday, June 1	6				
7:30am-3:00pm	Registration				
7:30am-12:00pm	Tech Inspections				
8:00am – 4:00pm	Indy Legends Rac	e Car Concours			
10:00am	Hagerty Car Show				
8:00am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1**	k		
8:30am	Group 2	Feature Race 1			
9:00am	Groups 5, 7	Feature Race 1**	k		
9:30am	Groups 10, 12a	Feature Race 1**			
10:00am	Groups 9, 11	Feature Race 1**			
10:30am	Groups 8, 12b	Feature Race 1**			
11:00am	TA/TA3/TA4	Practice 30 min			
11:30am	Vintage Motorcyc	les			
11:50am—12:50p	m LUNCH	BREAK			
-	egends Charity Pro	o/Am Fan WalkF	Pit Lane Grid		
12:40pm	Driver Introduction				
	Legends Charity V	Vintage Pro/Am	50min		
2:20pm	Vintage Motorcyc	U U			
2:40pm	TA2	Feature Race 75	min		
4:00pm	Group 6	Feature Race 1			
4:30pm	TA/TA3/TA4	Qualifying 40 m	in		
5:10pm-5:20pm	Oval Track Conve	· · ·			
5:20pm	Indy Legends Ova	l Only Sessions			
5:40pm	Prewar Exhibition				
6:00pm	Hagerty Car Show	/ Exhibition Laps			
6:30pm	End of on-track ac	tivities			
6:00pm SVR	A/Brickyard Celebi	ration @ Plaza Pav	ilion		
Sunday, June 17					
8:00am-12 noon	Registration				
8:00am9:00am	Vintage Classic	e Enduro	60 mins		
	Grps 1, 2, 3, 4, 5a, 6		(1 pit stop)		
9:10am Vintage Motorcycles					
9:30am - 11:00am	Historic GT/G	TP Enduro	90 mins		
End.#2	(Grps 5b,6a,7,9		(1 pit stop)		
11:10am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**			
11:35am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**			
12:00pm	Group 2	Feature Race 2			
	-				
12:25pm—1:35pn					
	m JAGUAR LAPS		val Sossions		
12:40-12:50 – Conversion, 12:50-1:05 - Indy Legends Oval Sessions 1:05-1:25 – Prewar Exhibition Laps 1:25-1:35 – Track Conversion					
	2				
1:25pm	National Anthem/	•	k		
1:35pm	Groups 9, 11	Feature Race 2**			
2:00pm	Group 6	Feature Race 2**			
2:25pm	Groups 5, 7	Feature Race 2	k		
2:50pm	Groups 10, 12a $T \wedge T \wedge 2/T \wedge 4$	Feature Race 2**			
3:15pm	TA/TA3/TA4	Feature Race 75	m		
4:30pm	Vintage Motorcyc				
4:50pm	End of on track ac	al Sessions 30min			
5:20pm	End of on track ac	uvilles			
RACE/ RUN GROUPS					
SVRA Group 1,3	8,4**		oups 8, 12b**		
SVRA Group 2		SVRA Gro	ups 9, 11**		
SVRA Group 5,7	7**	SVRA Gro	oups 10, 12a**		
SVRA Group 6		Pro Trans	Am		
Vintage Motorcycle		ignated Deve Co			
Splits: For Enduros or for Designated Race Group					
5a (5/FM, BSR,CSR), 5b (5/ASR, GT) 6a (AP) 6b (AS, BP, TA)					
			cessary		
** Split Starts w/2 Pace Carswill be used if deemed necessary					