Wednesday, March 28

12:00pm5:00pm	Registration
1:00pm—5:00pm	Technical Inspection-After 3pm, priority to
	first 4 run Groups of Thursday schedule.
2:00pm - 3:00pm	Trans Am Load in

Thursday, March 29

7:00am-5:00	0pm Registration	
7:00am-5:00	0pm Technical Inspection	
7:30am	Drivers' Mtg - Base of Towe	er
8:00am	Groups 6, 12a	Practice
8:25am	Groups 5, 7	Practice
8:50am	Group 2	Practice
9:15am	Groups 9, 10, 11	Practice
9:40am	Mazda Heritage	Practice
10:05am	Groups 1, 3, 4	Practice
10:30am	IGT	Practice
11:00am	Groups 8, 12b	Practice
11:25am	TA2	Testing 1 25min
11:50am	TA/TA3/TA4	Testing 1 25min

12:15pm-1:15pm LUNCH BREAK

1:15pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
1:40pm	Groups 5, 7	Qualifying 1
2:05pm	Group 2	Qualifying 1
2:30pm	Groups 9, 10, 11	Qualifying 1
2:55pm	Mazda Heritage	Qualifying 1
3:20pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
3:45pm	IGT	Qualifying
4:15pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
4:40pm	TA2	Testing 2 25min
5:10pm	TA/TA3/TA4	Testing 2 25min
5:40pm	End of on-track activities	
-		

Friday, March 30

7:30am-3:00	pm Registration	
7:30am—9:30	am Technical Inspection	
8:00am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
8:25am	Groups 5, 7	Qualifying 2
8:50am	Group 2	Qualifying 2
9:15am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2
9:40am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
10:05am	Mazda Heritage	Qualifying 2
10:30am	IGT	Feature Race 1
11:00am	TA2	Practice
11:30am	Groups 9, 10, 11	Qualifying 2
11:55am	TA/TA3/TA4	Practice

12:25pm--1:25pm LUNCH BREAK Track Touring---Tickets available at Registration Office

Friday, March 30 (cont.)

1:25pm – 2	2:25pm Vintage/Cla Groups 1, 3, 4, 5a	ussic Enduro , 6b, 8, 12b	60 minutes 1 Pit Stop
	• • • • •	, , ,	
2:35pm	IGT	Featur	e Race 2
3:05pm	Groups 5, 7	Featur	e Race 1**
3:30pm	Mazda Heritage	Featur	e Race 1
3:55pm	Groups 6, 12a	Featur	e Race 1**
4:20pm	Group 2	Featur	e Race 1
4:45pm	Groups 8, 12b	Featur	e Race 1**
4:10pm	Groups 9, 10, 11	Featur	e Race 1**
4:35pm	Groups 1, 3, 4	Featur	e Race 1**
5:00pm	TA2	Qualif	ying 20min
5:20pm	TA	Qualif	ying 20min
5:40pm	TA3/TA4	Qualit	ying 20min

6:00pm SVRA Event Party

Saturday, March 31

8:00am—12noo	n Registration
10:00 - 5:00	HAGERTY SHOW & SHINE CAR SHOW

8:00am-9:30am Historic GT/GTP/ALMS Enduro Groups 5b, 6a, 7, 10, 11, 12a, IGT			90 mins 2 Pit Stops
9:40am 10:10am 10:40am 11:10am	Groups 1, 3, 4 Groups 8, 12b Group 2 TA2	Featur Featur	re Race 2** re Race 2** re Race 2 e Race 75min
12:25pm-1:25pm LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets Car Show Touring Laps			

 1:25pm
 Groups 6, 12

 1:55pm
 Groups 9, 10

 2:25pm
 Groups 5, 7

 2:55pm
 TA/TA3/TA

 4:10pm
 Mazda Herrit

 4:40pm
 End of on-tr

Groups 6, 12a Groups 9, 10, 11 Groups 5, 7 TA/TA3/TA4 Mazda Heritage End of on-track activities Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 75min Feature Race 2

RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 4** SVRA Group 2 SVRA Groups 5,7** Pro Trans Am Series International GT Series (IGT) Mazda Heritage

SVRA Groups 8, 12b** SVRA Groups 9, 10, 11**

SVRA Groups 6, 12a**

Enduro Splits: 5a (FM) 6a (AP) 5b (ASR, BSR, GT) 6b (AS, BP, TA)

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

** Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels