# SVRA Hawk Performance Endurance Series

**Provisional Schedule** 

# Road Atlanta Grand Prix Road Atlanta, Braselton, GA March 29 – 31, 2018 Track Length – 2.54 miles

SVRA SVRA Sprint Race Series

#### Wednesday, March 28

12:00pm--5:00pm Registration

1:00pm—5:00pm Technical Inspection-After 3pm, priority to

first 4 run Groups of Thursday schedule.

Testing 1 25min

2:00pm – 3:00pm Trans Am Load in

#### Thursday, March 29

11:50am

taren 29	
0pm Registration	
0pm Technical Inspection	
Drivers' Mtg - Base of Towe	er
Groups 6, 12a	Practice
Groups 5, 7	Practice
Group 2	Practice
Groups 9, 10, 11	Practice
Mazda Heritage	Practice
Groups 1, 3, 4	Practice
IGT	Practice
Groups 8, 12b	Practice
TA2	Testing 1 25min
	Opm Registration Opm Technical Inspection Drivers' Mtg - Base of Towe Groups 6, 12a Groups 5, 7 Group 2 Groups 9, 10, 11 Mazda Heritage Groups 1, 3, 4 IGT Groups 8, 12b

## 12:15pm-1:15pm LUNCH BREAK

TA/TA3/TA4

1:15pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
1:40pm	Groups 5, 7	Qualifying 1
2:05pm	Group 2	Qualifying 1
2:30pm	Groups 9, 10, 11	Qualifying 1
2:55pm	Mazda Heritage	Qualifying 1
3:20pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
3:45pm	IGT	Qualifying
4:15pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
4:40pm	TA2	Testing 2 25min
5:10pm	TA/TA3/TA4	Testing 2 25min
5:40pm	End of on-track activities	

#### Friday, March 30

7:30am—3:00p	m Registration	
7:30am—9:30a	m Technical Inspection	
8:00am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
8:25am	Groups 5, 7	Qualifying 2
8:50am	Group 2	Qualifying 2
9:15am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2
9:40am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
10:05am	Mazda Heritage	Qualifying 2
10:30am I	IGT	Feature Race 1
11:00am	ГА2	Practice
11:30am	Groups 9, 10, 11	Qualifying 2
11:55am	ΓA/TA3/TA4	Practice

## 12:25pm-1:25pm LUNCH BREAK

Track Touring---Tickets available at Registration Office

1:25pm – 2			60 minutes
	Groups 1, 3, 4, 5a, 6b, 8	, 12b	1 Pit Stop
2:35pm	IGT	Feature	e Race 2
3:05pm	Groups 5, 7	Feature	e Race 1**
3:30pm	Mazda Heritage	Feature	e Race 1
3:55pm	Groups 6, 12a	Feature	e Race 1**
4:20pm	Group 2	Feature	e Race 1
4:45pm	Groups 8, 12b	Feature	e Race 1**
4:10pm	Groups 9, 10, 11	Feature	e Race 1**
4:35pm	Groups 1, 3, 4	Feature	e Race 1**
5:00pm	TA2	Qualif	ying 20min
5:20pm	TA/TA3/TA4	Qualif	ying 20min
5:40pm	Car Show Touring Laps	•	
6:00pm	SVRA Event Party		

#### Saturday, March 31

8:00am—12noon Registration

10:00 – 5:00 HAGERTY SHOW & SHINE CAR SHOW

8:00am-9:30am	Historic GT/GTP/ALMS Enduro	90 mins
Gro	ups 5b, 6a, 7, 10, 11, 12a, IGT	2 Pit Stops

9:40am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**
10:10am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**
10:40am	Group 2	Feature Race 2
11:10am	TA2	Feature Race 75min

# 12:25pm-1:25pm LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets

1:25pm	Groups 6, 12a	Feature Race 2**
1:55pm	Groups 9, 10, 11	Feature Race 2**
2:25pm	Groups 5, 7	Feature Race 2**
2:55pm	TA/TA3/TA4	Feature Race 75min
4:10pm	Mazda Heritage	Feature Race 2
4:40pm	End of on-track activities	

#### **RACE RUN GROUPS**

SVRA Groups 1, 3, 4**	SVRA Groups 6, 12a**
SVRA Group 2	SVRA Groups 8, 12b**
SVRA Groups 5,7**	SVRA Groups 9, 10, 11**

**Pro Trans Am Series** 

**International GT Series (IGT)** 

Mazda Heritage

Enduro Splits: 5a (FM) 5b (ASR, BSR, GT) 6a (AP) 5b (AS, BP, TA)

\*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

\*\* Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels