Wednesday, February 28

1:00-5:00pm Registration Staging will take place on the road behind registration LANE 1 - Prep shops, 5th wheel rigs, vendors 2pm Load-in LANE 2 – All pull-along tag trailers 3pm Load-in

Thursday, March 1

7:00am5:00pm	Registration		
7:15am	Test Day Drivers' MtgBase of Tower		
8:00am- DOP/TOP Class Session 2 nd Floor-Tower-Media Room			
7:30am—5:00pm	Technical Inspection-After 3pm,		
	priority to first 4 run groups oo Friday		
2:00pm - 3:00pm	Trans Am Load In		

8:00am—5:10pm OPTIONAL TEST DAY w/DOP/TOP (see Test Schedule/ Information Sheet in Driver Packet)

Friday, March 2

7:00am-5:00	pm Registration	
7:30am-5:00	pm Technical Inspection	
7:30am	Drivers' Mtg - Base of Tower	
8:00am	Groups 8, 12b	Practice
8:30am	Groups 9, 11	Practice
9:00am	Group 10	Practice
9:30am	Groups 6, 12a	Practice
10:00am	Groups 5, 7	Practice
10:30am	IGT	Qualifying 1
11:00am	Groups 1, 3, 4	Practice
11:30am	TA/TA3/TA4	Testing 1 25min
11:55am	TA2	Testing 1 25min

12:20pm-1:20pm LUNCH BREAK

1:20pm 1:50pm 2:20pm 2:50pm 3:20pm 3:50pm 4:20pm	Groups 8, 12b Groups 9, 11 Group 10 Groups 6, 12a Groups 5, 7 IGT Groups 1, 3, 4	Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 2 Qualifying 1
4:50pm 5:15pm 5:40pm	TA/TA3/TA4 TA2 End of on-track activities	Testing 2 25min Testing 2 25min
J.Hopin	End of on-mack activities	

Saturday, March 3

7:30am-3:00	pm Registration			
7:30am—9:30am Technical Inspection				
10:00-5:00	HAGERTY SHOW & SHIN	E CAR SHOW		
8:00am	Groups 8, 12b	Qualifying 2		
8:25am	Groups 9, 11	Qualifying 2		
8:50am	Group 10	Qualifying 2		
9:15am	Groups 6, 12a	Qualifying 2		
9:40am	Groups 5, 7	Qualifying 2		
10:05am	IGT	Feature Race 1		
10:35am	TA/TA3/TA4	Practice 30min		
11:05am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2		
11:30am	TA/2	Practice 30min		

12:00pm--1:00pm LUNCH BREAK Track Touring---Tickets available at Registration Office

Saturday, March 3 (cont.)

<u>Saturday, March 3 (cont.)</u>					
1:00pm – 2		ge/Classic Enduro 4, 5a, 6b, 8, 12b	60 minutes 1 Pit Stop		
2:05nm	IGT	Featu	re Race 2		
2:05pm 2:35pm	Groups 9, 11		re Race 1**		
3:00pm	Groups 8, 12b		re Race 1**		
-	Group 10		re Race 1		
3:25pm 3:50pm	Groups 6, 12a		re Race 1**		
4:15pm	Groups 5, 7		re Race 1**		
4:40pm	Groups 1, 3, 4		re Race 1**		
5:05pm	TA/TA2/TA3/		fying (split)		
6:05pm	Car Show Tour	· ·	rying (spin)		
0.05pm	Cai Show Tour	ing Laps			
6:00pm		Party – CHATEAU			
		onor – Al Unser, Jr			
	(5:30 – cash b	ar opens, 6:30 – din	ner)		
Sunday M	anah 4				
<u>Sunday, Ma</u> 8:00am—12		stration			
	2				
	Historic GT/GT oups 5b, 6a, 7, 10,	P/ALMS Enduro	90 mins 2 Bit Stong		
GI	oups 50, 0a, 7, 10,	11, 12a, 101	2 Pit Stops		
9:35am	Groups 1, 3, 4	Featur	re Race 2**		
10:05am	· · ·		re Race 2**		
10:35am	Groups 8, 12b Groups 5, 7		re Race 2		
11:05am	TA/TA3/TA4		e Race 75min		
11.05411		I cature			
12:20pm-1:	1	NCH BREAK			
1	rack Touring—s	ee Registration for	tickets		
1:35pm	Groups 6, 12a	Featu	re Race 2**		
2:05pm	Groups 9, 11		re Race 2**		
2:35pm	Group 10		re Race 2**		
3:05pm	TA2		e Race 75min		
4:20pm	End of on-track		, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,		
PAC	F DUN CDOUDS	S—Spring Vintage (lossia		
KAC	E KUN GROUIS	5—Spring vintage v			
SVRA Grou		SVRA Groups 8			
SVRA Grou		SVRA Groups 9, SVDA Groups 10			
SVRA Grou Pro Trans A		SVRA Group 10			
	l GT Series (IGT)				
Enduro Split	ts: 5a (FM)	5b (ASR, BSR,	GT)		
Pm	6a (AP)	6b (AS, BP,TA	,		
	ILL BE SEPARAT OMBINED GROU	E PODIUMS FOR RA PS	ACES THAT		
** Split stort	will be used if door	nod nocossary ? Pac	o Cons		

** Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels