Heacock Classic "Gold Cup" Historic Races Virginia International Raceway, Alton, Va September 20-23, 2018 Full-Course Configuration: 3.27 miles

Wednesday, September 19

3:00pm—6:00pm	Registration
5:30pm	Facility Access (approximate time)

Thursday, September. 20

- 7:00am—5:00pm Registration
- 7:15am Test Day Drivers Mtg--Pit Suite Mtg. Room (under garages) 7:00am—5:00pm Tech Inspection-Test Day/DOP/TOP Participants plan Tech by 3:00pm. After 3pm, priority to 1st 4 Run Groups of Friday Schedule.
- 8:00am—5:10pm TEST DAY/DOP/TOP

Friday, September 21

7:00am5:00pm	Registration		
7:00am5:00pm	Tech Inspection		
7:30am	Drivers' Meeting -	Victory Circle	
8:00am	Group 10	Practice	
8:25am	Groups 8, 12b	Practice	
8:50am	Groups 1, 3, 4, 5a	Practice	
9:15am	Groups 6, 12a	Practice	
9:40am	IGT		
10:05am	Group 2	Practice	
10:30am	Groups 5b, 7, 9, 11	Practice	
10:55am	Mazda Heritage	Practice	
11:20am	TA2	Practice 30min	
11:50am	TA/TA3/TA4	Practice 30min	

12:20pm—1:20pm LUNCH BREAK

1:20pm	Vintage Motorcycles		
1:40pm	Group 10	Qualifying 1	
2:05pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1	
2:30pm	Groups 1, 3, 4, 5a	Qualifying 1	
2:55pm	IGT		
3:20pm	Group 2	Qualifying 1	
3:45pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1	
4:10pm	Groups 5b, 7, 9, 11 Qualifying 1		
4:35pm	Mazda Heritage Qualifying 1		
5:00pm	Vintage Motorcycles		
5:20pm	TA2	Qualifying 20min	
5:40pm	TA/TA3/TA4 Qualifying 40m		
6:20pm	End of on-track activities		

Saturday, September 22

7:30am—3:00pm	Registration		
8:00am-11:00am	Tech Inspection		
8:00am	Groups 6, 12a	Qualifying 2	
8:20am	Group 1, 3, 4, 5a	Qualifying 2	
8:40am	Groups 8, 12b	Qualifying 2	
9:00am	Group 10	Qualifying 2	
9:20am	Group 2	Qualifying 2	
9:40am	Vintage Motorcycle	es	
10:00am	Groups 5b, 7, 9, 11	Qualifying 2	
10:20am	IGT		
10:50am	Mazda Heritage	Qualifying 2	
11:15am	TA2	Feature Race 75min	

12:30pm—1:30pm LUNCH BREAK

Saturday cont. Practice 30min 1:30pm Pro Am 2:00pm Vintage Motorcycles 2:20pm Groups 10, IGT Feature Race 1** 2:45pm Groups 8, 12b Feature Race 1** Feature Race 1** 3:10pm Groups 6, 12a 3:35pm Groups 1, 3, 4, 5a Feature Race 1** 4:00pm Group 2 Feature Race 1 4:25pm Groups 5b, 7, 9, 11 Feature Race 1** 4:50pm Mazda Heritage Feature Race 1 5:15pm TA/TA3/TA4 Feature Race 75 min 6:30pm End of on-track activities 5:30pm SVRA Event Party (Cash bar at 5:00, Dinner at 5:30) Sunday, September 23 8:00am-12 noon Registration 8:00am-9:00am Vintage/Classic Enduro 60 min. End#1 (Groups 1, 2, 3, 4, 5a, 6b, 8) 1 pit stop 9:05am-10:35am Historic/GTP/GT Enduro 90 min. End # 2 (Groups 5b, 6a, 7, 9, 10, 11, 12, IGT) 2 pit stops Feature Race 2 10:35am Group 2 11:00am Groups 8, 12b Feature Race 2** 11:25am Groups 1, 3, 4, 5a Feature Race 2** 11:50am Corvair Feature Race 12:15pm Vintage Motorcycles 12:30pm—1:30pm LUNCH with QUIET HOUR SVRA Track Touring--please see Registration for tickets NASCAR Charity Pro Am Fan Walk - Pit Lane 12:30 - 1:001:05pm – 1:25pm Driver Introduction/National Anthem NASCAR Legends Charity Vintage Pro Am 1:30pm 50min 2:30pm Vintage Motorcycles 2:50pm FJR Feature Race 3:15pm Mazda Heritage Feature Race 2 3:40pm Group 10 Feature Race 2 4:05pm Groups 5b, 7, 9, 11 Feature Race 2** 4:30pm Groups 6, 12a Feature Race 2

RACE & RUN GROUPS-VIR

End of on track activities

4:55pm

	SVRA Groups SVRA Group SVRA Groups Trans Am Ser	2 6, 12a	SVRA Groups SVRA Groups International (Mazda Heritag	5b, 7, 9, 11 GT
Vintage Motorcycles			,•	
	Group Splits:	5a (BSR,CSR, FM 6a (AP)	A), 5b (ASR, 6b (AS, B	/
	THERE WILI COMBINED		PODIUMS FO	OR RACES CONTAINING

** Split start--2 Pace Cars--if deemed necessary Run Groups are Subject to Change based on Entries.