SVRA Hawk Performance Endurance Series

Spring Vintage Classic Sebring International Raceway, Sebring, FL

March 1 - 4,2018Track Length – 3.74 miles

SVRA SVRA Sprint Race Series

Provisional Schedule

1:00-5:00pm Registration

Staging will take place on the road behind registration

LANE 1 - Prep shops, 5th wheel rigs, vendors 2pm Load-in

LANE 2 – All pull-along tag trailers 3pm Load-in

Thursday, March 1

7:00am--5:00pm Registration

Test Day Drivers' Mtg--Base of Tower 7:15am---8:00am- DOP/TOP Class Session 2nd Floor-Tower-Media Room 7:30am—5:00pm Technical Inspection-After 3pm,

priority to first 4 run groups oo Friday

2:00pm - 3:00pmTrans Am Load In

8:00am—5:10pm OPTIONAL TEST DAY w/DOP/TOP (see Test Schedule/ Information Sheet in Driver Packet)

Friday, March 2

7:00am—5:00pm Registration

7:30am—5:00pm Technical Inspection

7:30am Drivers' Mtg - Base of Tower

8:00am Groups 8, 12b Practice 8:30am Group 10 Practice 9:00am Groups 9, 11 Practice 9:30am Groups 6, 12a Practice 10:00am Groups 5, 7 Practice 10:30am IGT Qualifying 1 11:00am Groups 1, 3, 4 Practice 11:30am TA/TA3/TA4

Testing 1 25min 11:55am TA2 Testing 1 25min

12:20pm-1:20pm LUNCH BREAK

1:20pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
1:50pm	Group 10	Qualifying 1
2:20pm	Groups 9, 11	Qualifying 1
2:50pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
3:20pm	Groups 5, 7	Qualifying 1
3:50pm	IGT	Qualifying 2
4:20pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
4:50pm	TA/TA3/TA4	Testing 2 25min
5:15pm	TA2	Testing 2 25min
F . 10	T. J. C 414::4:	

5:40pm End of on-track activities

Saturday, March 3

7:30am—3:00pm Registration 7:30am—9:30am **Technical Inspection**

HAGERTY SHOW & SHINE CAR SHOW 10.00 5.00

10.00-3.00	HAGERTI SHOW & SI	TINE CAR SHOW
8:00am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
8:25am	Group 10	Qualifying 2
8:50am	Groups 9, 11	Qualifying 2
9:15am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
9:40am	Groups 5, 7	Qualifying 2
10:05am	IGT	Feature Race 1
10:35am	TA/TA3/TA4	Practice 30min
11:05am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2
11:30am	TA/2	Practice 30min

12:00pm--1:00pm LUNCH BREAK

Track Touring---Tickets available at Registration Office

Car Show Touring Laps

Saturday, March 3 (cont.)

1:00pm – 2	2:00pm Vintage/C Groups 1, 3, 4, 5	lassic Enduro	60 minutes 1 Pit Stop
	Groups 1, 5, 4, 5	a, 00, 0, 120	111t Stop
2:05pm	IGT	Featur	e Race 2
2:35pm	Groups 9, 11	Featur	e Race 1**
3:00pm	Group 10	Featur	e Race 1
3:25pm	Groups 8, 12b	Featur	e Race 1**
3:50pm	Groups 6, 12a	Featur	e Race 1**
4:15pm	Groups 5, 7	Featur	e Race 1**
4:40pm	Groups 1, 3, 4	Featur	e Race 1**
5:05pm	TA/TA2/TA3/TA4	Qualif	ying (split)

6:00pm SVRA Event Party - CHATEAU ELAN Guest of Honor - Al Unser, Jr. (5:30 – cash bar opens, 6:30 – dinner)

Sunday, March 4

8:00am—12noon Registration

8:00am-9:30am Historic GT/GTP/ALMS Enduro	90 mins
Groups 5b, 6a, 7, 10, 11, 12a, IGT	2 Pit Stops

9:35am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**
10:05am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**
10:35am	Groups 5, 7	Feature Race 2
11:05am	TA/TA3/TA4	Feature Race 75min

12:20pm-1:20pm LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets

1:35pm	Groups 6, 12a	Feature Race 2**
2:05pm	Groups 9, 11	Feature Race 2**
2:35pm	Group 10	Feature Race 2**
3:05pm	TA2	Feature Race 75min
4·20nm	End of on-track activities	

RACE RUN GROUPS—Spring Vintage Classic

SVRA Groups 1, 3, 4** SVRA Groups 8, 12b** SVRA Groups 5, 7** SVRA Groups 9, 11** SVRA Groups 6, 12a** **SVRA Group 10**

Pro Trans Am Series International GT Series (IGT)

Enduro Splits: 5a (FM) 5b (ASR, BSR, GT)

6a (AP) 6b (AS, BP,TA)

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

** Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels