# **SVRA Hawk Performance Endurance Series**

**Provisional Schedule** 

# **Road Atlanta Grand Prix** Road Atlanta, Braselton, GA

March 29 - 31, 2018Track Length – 2.54 miles

**SVRA SVRA Sprint Race Series REVISED 3/16/18** 

# Wednesday, March 28

1:00pm5:00pm	Registration
2:00pm	SVRA Load-in
2:00pm	Trams Am Load-in

2:00pm—5:00pm Technical Inspection-After 3pm, priority to

first 4 run Groups of Thursday schedule.

# Thursday, March 29

7:00am—5:00	pm Registration	
7:00am—5:00	pm Technical Inspection	
7:30am	Drivers' Mtg – in the chalets	
8:00am	Groups 6, 10, 12	Practice
8:30am	Groups 5, 7, 11	Practice
9:00am	Groups 2, 9	Practice
9:30am	Groups 1, 3, 8	Practice
10:00am	Mazda Heritage Cup	Practice
10:30am	IGT	Practice
11:00am	TA2	Testing 1 30min
11:30am	TA/TA3/TA4	Testing 1 30min

#### 12:00pm-1:00pm LUNCH BREAK

1:00pm	Groups 6, 10, 12	Qualifying 1
1:30pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1
2:00pm	Groups 2, 9	Qualifying 1
2:30pm	Groups 1, 3, 8	Qualifying 1
3:00pm	Mazda Heritage Cup	Qualifying 1
3:30pm	IGT	Qualifying
4:00pm	TA2	Testing 2 30min
4:30pm	TA/TA3/TA4	Testing 2 30min
	- 1 0 . 1 . 1 . 1	

5:00pm End of on-track activities

### Friday, March 30

C11 50	
Opm Registration	
Dam Technical Inspection	
Groups 2, 9	Qualifying 2
Groups 5, 7, 11	Qualifying 2
Groups 6, 10, 12	Qualifying 2
Groups 1, 3, 8	Qualifying 2
Mazda Heritage Cup	Qualifying 2
IGT	Feature Race 1
TA2	Practice
TA/TA3/TA4	Practice
	Opm Registration Opm Technical Inspection Groups 2, 9 Groups 5, 7, 11 Groups 6, 10, 12 Groups 1, 3, 8 Mazda Heritage Cup IGT TA2

# 12:10pm-1:10pm LUNCH BREAK

Track Touring---Tickets available at Registration Office 12:30pm - Good Friday Chapel Service - All are welcome (base of control tower)

1:10pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**
1:40pm	Mazda Heritage Cup	Feature Race 1
2:10pm	IGT	Feature Race 2
2:40pm	Groups 6, 10, 12	Feature Race 1**
3:10pm	Groups 2, 9	Feature Race 1**
3:40pm	Groups 1, 3, 8	Feature Race 1**
4:10pm	TA2	Qualifying 30min
4:40pm	TA	Qualifying 30min
5:10pm	TA3/TA4	Qualifying 30min

#### Saturday, March 31

10 000 000 000 000 000 000 000 000 000		
8:00am—12nd	oon Registration	
7:30am	Coffee and do	ughnuts at Tech
10:00-5:00	HAGERTY SHOW &	& SHINE CAR SHOW
8:00am	Mazda Heritage Cup	Feature Race 2
8:25am	IGT	Feature Race 2 60min
9:25am	Groups 1, 3, 8	Feature Race 2**
9:50am	Groups 2, 9	Feature Race 2**
10:15am	Groups 5, 7, 11	Feature Race 2**
10:40am	Groups 6, 10, 12	Feature Race 2**
11:05am	TA2	Feature Race 75min

LUNCH BREAK 12:20pm-1:20pm Track Touring—see Registration for tickets **Car Show Touring Laps** 

#### 1:20pm-2:50pm Hawk Performance All Groups Enduro 90 mins 2 Pit Stops

2:55pm	TA/TA3/TA4	Feature Race 75min
4:10pm	End of on-track activities	

# RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 8\*\* **SVRA Groups 5, 7, 11\*\*** SVRA Groups 2, 9\*\* **SVRA Groups 6, 10, 12\*\* Pro Trans Am Series** 

**International GT Series (IGT)** Mazda Heritage Cup

# \*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

\*\* Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels

# **FUEL HOURS:**

Wednesday – 12pm – 5pm Thursday - 7am - 5pm Friday - 7am - 5pm