SVRA Hawk Performance Endurance Series Provisional Schedule

Road Atlanta Grand Prix Road Atlanta, Braselton, GA March 29 - 31, 2018

Track Length – 2.54 miles

SVRA SVRA Sprint Race Series 3/8/18

Wednesday, March 28

12:00pm--5:00pm Registration

Technical Inspection-After 3pm, priority to 1:00pm—5:00pm

first 4 run Groups of Thursday schedule.

Testing 1 25min

2:00pm - 3:00pm Trans Am Load in

Thursday, March 29

11:50am

7:00am—5:00pr	m Registration	
7:00am—5:00pi	m Technical Inspection	
7:30am I	Orivers' Mtg – in the chalets	
8:00am	Groups 6, 12a	Practice
8:25am C	Groups 5, 7	Practice
8:50am	Group 2	Practice
9:15am C	Groups 9, 10, 11	Practice
9:40am N	Mazda Heritage	Practice
10:05am	Groups 1, 3, 4	Practice
10:30am I	GT	Practice
11:00am C	Groups 8, 12b	Practice
11:25am T	ГА2	Testing 1 25min

LUNCH BREAK 12:15pm-1:15pm

TA/TA3/TA4

1:15pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
1:40pm	Groups 5, 7	Qualifying 1
2:05pm	Group 2	Qualifying 1
2:30pm	Groups 9, 10, 11	Qualifying 1
2:55pm	Mazda Heritage	Qualifying 1
3:20pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
3:45pm	IGT	Qualifying
4:15pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
4:40pm	TA2	Testing 2 25min
5:10pm	TA/TA3/TA4	Testing 2 25min
5:40pm	End of on-track activities	

Friday, March 30

7:30am—3		Registration	
7:30am—9	9:30am	Technical Inspection	
8:00am	Grou	ıps 6, 12a	Qualifying 2
8:25am	Grou	ıps 5, 7	Qualifying 2
8:50am	Grou	ıp 2	Qualifying 2
9:15am	Grou	ıps 1, 3, 4	Qualifying 2
9:40am	Grou	ıps 8, 12b	Qualifying 2
10:05am	Maz	da Heritage	Qualifying 2
10:30am	IGT		Feature Race 1
11:00am	TA2		Practice
11:30am	Grou	ıps 9, 10, 11	Qualifying 2
11:55am	TA/	ΓA3/TA4	Practice

12:25pm-1:25pm LUNCH BREAK

Track Touring---Tickets available at Registration Office

Friday, March 30 (cont.)

1:25pm	IGT	Feature Race 2
1:55pm	Groups 5, 7	Feature Race 1**
2:20pm	Mazda Heritage	Feature Race 1
2:45pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1**
3:10pm	Group 2	Feature Race 1
3:35pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
4:00pm	Groups 9, 10, 11	Feature Race 1**
4:25pm	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1**
4:50pm	TA2	Qualifying 20min
5:10pm	TA	Qualifying 20min
5:30pm	TA3/TA4	Qualifying 20min

6:00pm **SVRA Event Party**

Saturday, March 31

8:00am—12noon Registration

10:00 - 5:00HAGERTY SHOW & SHINE CAR SHOW

Vintage/Classic Enduro 8:00am - 9:00am 60 minutes 1 Pit Stop Groups 1, 3, 4, 5a, 6b, 8, 12b

9:10am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**
9:35am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**
10:00am	Group 2	Feature Race 2
10:25am	Groups 6, 12a	Feature Race 2**
10:50am	TA2	Feature Race 75min

12:05pm-1:05pm LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets **Car Show Touring Laps**

1:05pm-2:35pm Historic GT/GTP/ALMS Enduro 90 mins 2 Pit Stops Groups 5b, 6a, 7, 10, 11, 12a, IGT

2:45pm	Groups 9, 10, 11	Feature Race 2**
3:10pm	Groups 5, 7	Feature Race 2**
3:35pm	TA/TA3/TA4	Feature Race 75min
4:50pm	Mazda Heritage	Feature Race 2
5:15pm	End of on-track activities	

RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 4**	SVRA Groups 6, 12a**
SVRA Group 2	SVRA Groups 8, 12b**
SVRA Groups 5.7**	SVRA Groups 9, 10, 11**

Pro Trans Am Series

International GT Series (IGT)

Mazda Heritage

Enduro Splits: 5a (FM) 5b (ASR, BSR, GT) 6a (AP) 6b (AS, BP, TA)

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

** Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels