Tuesday, June 12 Load-in day - Tunnel-16th St.					
9am-10:30am – LANE 1 – garage tenants, prep shops, 5 <sup>th</sup> wheel					
rigs, vendors – <b>10:30am (approx.) – LANE 2</b> – all pull along tag trailers					
		Administration Bldg. 16th St.			
12:00pm5:00pm		inder grandstands near gas line alley garage #C32)			
Wednesday, Jun					
		Administration Bldg. 16th St.			
		nnel16th St. – TA2			
7:15am Manda	tory Test Day Drive	ers' Meeting – Media Center			
7:30am—5:00pm	Technical Inspection (under grandstands near gas pumps AND gasoline alley #C32)				
8:00am—6:00pm TEST DAY & TOP Participants					
Thursday, June 1		Administration Dldg. 16th St			
7:00am5:00pm 9:00am	Load-in Trans A	Administration Bldg. 16th St.			
		r's Mtg – Media Center			
		- Gas Alley Garage "C32"			
8:00am	Group 2	Practice 1			
8:30am	1	Practice 1 Practice 1			
9:00am	Groups 1, 3, 4 Group 9	Practice 1			
9:30am	Group 6	Practice 1			
10:00am	Groups 8, 12b	Practice 1			
10:30am	Groups 5, 7, 11	Practice 1			
11:00am	Groups 10, 12a	Practice 1			
11:30am	TA2	Testing 1 35 min			
12:05pm-1:05pm	LUNCH BREAK				
12:10pm - 12:40p	m – Prewar Exhibiti				
1:05pm	Group 2	Practice 2			
1:35pm	Groups 1, 3, 4	Practice 2			
2:05pm	Group 6	Practice 2			
2:35pm	Group 9	Practice 2			
3:05pm	Groups 8, 12b	Practice 2			
3:35pm	Groups 5, 7, 11	Practice 2			
4:05pm	Groups 10, 12a	Practice 2			
4:35pm	TA2	Testing 2 30 min			
5:05pm	Vintage Motorcyc				
5:25pm-5:55pm	Prewar Exhibition	Laps			
Friday, June 15					
7:00am—5:00pm	Registration				
8:00am	TA/TA3/TA4	Testing 1 35 min			
8:35am	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1			
8:55am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1			
9:15am	Group 6	Qualifying 1			
9:35am	Groups 10, 12a	Qualifying 1			
9:55am	Groups 8, 12b	Qualifying 1			
10:15am	Vintage Motorcyc				
10:35am	Group 9	Qualifying 1			
10:55am	Group 2	Qualifying 1			
11:15am		D/Am Practice 30m			
11:45am	TA2	Practice 25 min			
12:10pm—1:10pm					
12:10pm – 12:40	JAGUAR LAPS, I	2:40-1:10 – Prewar Exhibition			
1:15pm	Group 6	Qualifying 2			
1:45pm	Groups 8, 12b	Qualifying 2			
2:15pm	Group 9	Qualifying 2			
2:45pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2			
3:15pm	TA/TA3/TA4	Testing 2 25 min			
3:40pm	Vintage Motorcyc	les			
4:00pm	Groups 10, 12a	Qualifying 2			
4:30pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 2			
5:00pm	Group 2	Qualifying 2			
5:30pm	TA2	Qualifying 20 min			
6:00pm	Pro-Am	Qualifying			
6:20pm	End of on track ac	tivities			

## Saturday, June 16

<u>Saturday, June 16</u>				
7:30am-3:00pm	Registration			
7:30am-12:00pm	Tech Inspections			
8:00am – 4:00pm	Indy Legends Race Car Concours			
10:00am	Hagerty Car Show			
8:00am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1**	:	
8:30am	Group 2	Feature Race 1		
9:00am	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**	:	
9:30am	Groups 10, 12a	Feature Race 1**	:	
10:00am	Group 9	Feature Race 1		
10:30am	Groups 8, 12b	Feature Race 1**	:	
11:00am	TA/TA3/TA4	Practice 30 min		
11:30am	Vintage Motorcycl	es		
11:50am—12:50pr				
11:50am - 12:20pm		onsumer Pro Laps		
· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·				
	gends Charity Pro			
	Driver Introductio			
	Legends Charity V	-	50min	
2:20pm	Vintage Motorcycl			
2:40pm	TA2	Feature Race 75		
4:00pm	TA/TA3/TA4	Qualifying 40 mi	n	
4:40pm	Group 6	Feature Race 1		
5:10pm-5:20pm	Oval Track Conversion			
5:20pm	Indy Legends Oval Only Sessions			
5:40pm	Prewar Exhibition Laps			
6:00pm	Hagerty Car Show Exhibition Laps			
6:30pm	6:30pm End of on-track activities			
6:00pm SVR	A/Brickyard Celebr	ation @ Plaza Pav	ilion	
Sunday, June 17	,	0		
8:00am—12 noon	Registration			
· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·		Enduna	60 mins	
8:00am9:00am	Vintage Classic		60  mins	
End.#1 (Grps 1, 2, 3, 4, 5a, 6b, 8, 12b) (1 pit stop)				
9:10am	Vintage Motorcycl	es		
9:30am - 11:00am	Historic GT/GT	TP Enduro	90 mins	
End.#2	(Grps 5b,6a,7,9,	10,11,12a)	(1 pit stop)	
11:10am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**		
11:35am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**		
12:00pm	Group 2	Feature Race 2		
1				
12:25pm—1:35pm LUNCH BREAK				
12:25pm – 12:40pm JAGUAR LAPS				
12:40-12:50 - Conversion, 12:50-1:05 - Indy Legends Oval Sessions				
1:05-1:25 – Prewar Exhibition Laps 1:25-1:35 – Track Conversion				
1:25pm	National Anthem/H	Racers' Prayer		
1:35pm	Group 9	Feature Race 2		
2:00pm	Group 6	Feature Race 2		
2:25pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 2**	:	
2:50pm	Groups 10, 12a	Feature Race 2**		
3:15pm	TA/TA3/TA4	Feature Race 75		
4:30pm	Vintage Motorcycl			
4:50pm	Indy Legends Oval Sessions 30min			
5:20pm	End of on track activities			
5.20pm	Ling of off track del			
DACE/DIN COOLDS				
RACE/ RUN GROUPS SVRA Group 1, 3, 4** SVRA Groups 8, 12b**				
SVKA GIOUP 1.3		SVKA GTO	ups 0, 120""	

RACE/ RUN GROUPS				
SVRA Group	1, 3, 4**	SVRA Groups 8, 12b**		
SVRA Group	2	SVRA Groups 9, 11**		
SVRA Group	5, 7**	SVRA Groups 10, 12a**		
SVRA Group	6	Pro Trans Am		
Vintage Motorcycles				
Splits: For Enduros or for Designated Race Group				
	5a (5/FM, BSR,CSR),	<b>5b</b> (5/ASR, GT)		
	6a (AP)	<b>6b</b> (AS, BP, TA)		
** Split Starts w/2 Pace Carswill be used if deemed necessary				