<u>Tuesday, June 12</u> Load-in day - Tunnel-16th St.					
9am-10:30am – LANE 1 – garage tenants, prep shops, 5 th wheel rigs, vendors – 10:30am (approx.) – LANE 2 – all pull along tag					
trailers					
8:00am6:00pm	Registration IMS	Administration Bldg. 16th St.			
12:00pm5:00pm	12:00pm5:00pm Tech Inspection (under grandstands near gas pumps AND gasoline alley garage #C32)				
Wednesday, Jun					
		Administration Bldg. 16th St.			
		innel16th St. – TA2			
		ers' Meeting – Media Center			
7:30am—5:00pm Technical Inspection (under grandstands near gas pumps AND gasoline alley #C32)					
8:00am—6:00pm	TEST DAY & TO	P Participants			
<u>Thursday, June 1</u> 7:00am5:00pm		Administration Bldg 16th St			
9:00am5.00pm	RegistrationIMS Administration Bldg. 16th St. Load-in Trans Am TA/TA3/TA4				
		r's Mtg – Media Center			
		- Gas Alley Garage "C32"			
8:00am	Group 2	Practice 1			
8:30am	Groups 1, 3, 4	Practice 1			
9:00am	Group 9	Practice 1			
9:30am	Group 6	Practice 1			
10:00am	Groups 8, 12b	Practice 1			
10:30am	Groups 5, 7, 11	Practice 1			
11:00am 11:30am	Groups 10, 12a TA2	Practice 1 Testing 1 35 min			
		Testing 1 55 min			
12:05pm-1:05pm 12:10pm - 12:40p	LUNCH BREAK m – Prewar Exhibiti	on Lans			
	Group 2	Practice 2			
1:05pm 1:35pm	Groups 1, 3, 4	Practice 2			
2:05pm	Group 6	Practice 2			
2:35pm	Group 9	Practice 2			
3:05pm	Groups 8, 12b	Practice 2			
3:35pm	Groups 5, 7, 11	Practice 2			
4:05pm	Groups 10, 12a	Practice 2			
4:35pm	TA2	Testing 2 30 min			
5:05pm	Vintage Motorcyc				
5:25pm-5:55pm	Prewar Exhibition	Laps			
Friday, June 15 7:00am—5:00pm	Registration				
8:00am 8:00pm	TA/TA3/TA4	Testing 1 35 min			
8:35am	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1			
8:55am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1			
9:15am	Group 6	Qualifying 1			
9:35am	Groups 10, 12a	Qualifying 1			
9:55am	Groups 8, 12b	Qualifying 1			
10:15am	Vintage Motorcyc				
10:35am	Group 9	Qualifying 1			
10:55am	Group 2	Qualifying 1			
11:15am		D/Am Practice 30m			
11:45am	TA2	Practice 25 min			
12:10pm—1:10pn 12:10pm – 12:40		2:40-1:10 – Prewar Exhibition			
1:15pm 1:45pm	Group 6 Groups 8, 12b	Qualifying 2 Qualifying 2			
2:15pm	Group 9	Qualifying 2 Qualifying 2			
2:45pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2			
3:15pm	TA/TA3/TA4	Testing 2 25 min			
3:40pm	Vintage Motorcyc				
4:00pm	Groups 10, 12a	Qualifying 2			
4:30pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 2			
5:00pm	Group 2	Qualifying 2			
5:30pm	TA2	Qualifying 20 min			
6:00pm	Pro-Am	Qualifying			
6:20pm	End of on track ac				

Saturday, June 16

Saturday, June 1	<u>6</u>				
7:30am-3:00pm	Registration				
7:30am-12:00pm	Tech Inspections				
8:00am - 4:00pm	Indy Legends Rac	Indy Legends Race Car Concours			
10:00am	Hagerty Car Show	7			
8:00am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1**			
8:30am	Group 2	Feature Race 1			
9:00am	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**	:		
9:30am	Groups 10, 12a	Feature Race 1**			
10:00am	Group 9	Feature Race 1			
10:30am	Groups 8, 12b	Feature Race 1**			
11:00am	TA/TA3/TA4	Practice 30 min			
11:30am	Vintage Motorcyc				
11:50am—12:50p					
11:50am—12:30p		onsumer Pro Laps			
-	egends Charity Pro		it Lane Grid		
12:40pm	Driver Introduction				
1:00pm Indy	Legends Charity V	Vintage Pro/Am	50min		
2:20pm	Vintage Motorcyc	U U			
2:40pm	TA2	Feature Race 75	min		
4:00pm	TA/TA3/TA4	Qualifying 40 mi	n		
4:40pm	Group 6	Feature Race 1			
5:10pm-5:20pm	Oval Track Conve	rsion			
5:20pm	Indy Legends Ova				
5:40pm	Prewar Exhibition				
6:00pm		Hagerty Car Show Exhibition Laps			
6:30pm	End of on-track ac				
*	A/Brickyard Celebi		ilion		
Sunday, June 17			liion		
8:00am—12 noon	Registration				
8:00am9:00am	Vintage Classic	Enduro	60 mins		
	Grps 1, 2, 3, 4, 5a, 6		(1 pit stop)		
Liid.// I	01p3 1, 2, 5, 4, 54, 0	0, 0, 120)	(1 pit stop)		
9:10am	Vintage Motorcyc	les			
9:30am - 11:00am	Historic GT/G	TP Enduro	90 mins		
End.#2	(Grps 5b,6a,7,9	,10,11,12a)	(1 pit stop)		
11:10am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**			
11:35am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**			
12:00pm	Group 2	Feature Race 2			
<u>^</u>			1		
12:25pm—1:35pn					
12:25pm – 12:40pm JAGUAR LAPS					
12:40-12:50 – Conversion, 12:50-1:05 - Indy Legends Oval Sessions					
	r Exhibition Laps		Conversion		
1:25pm	National Anthem/	-			
1:35pm	Group 9	Feature Race 2			
2:00pm	Group 6	Feature Race 2			
2:25pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 2**			
2:50pm	Groups 10, 12a	Feature Race 2**			
3:15pm	TA/TA3/TA4	Feature Race 75	min		
4:30pm	Vintage Motorcyc	les			
4:50pm	Indy Legends Oval Sessions 30min				
5:20pm	End of on track activities				
RACE/ RUN GROUPS					
SVRA Group 1.3.4** SVRA Groups 8.12b**					

RACE/ RUN GROUPS				
SVRA Group	1, 3, 4**	SVRA Groups 8, 12b**		
SVRA Group	2	SVRA Groups 9,11**		
SVRA Group	5, 7**	SVRA Groups 10, 12a**		
SVRA Group	6	Pro Trans Am		
Vintage Motorcycles				
Splits: For Enduros or for Designated Race Group				
	5a (5/FM, BSR,CSR),	5b (5/ASR, GT)		
	6a (AP)	6b (AS, BP, TA)		
** Split Starts w/2 Pace Carswill be used if deemed necessary				