## Wednesday, Oct. 31

weunesuay, Oct.			
8:00am5:00pm	00am5:00pm Registration		
	Tech Inspection Main Paddock		
8:00am6:00pm	Track Access via Gate 2		
STAGING WILL	BE AT LOT R AT END OF COTA BLVD		
LANE 1 – GARA	GE TENANTS, Prep Shops, 5 <sup>th</sup> Wheel Rigs		
LANE 2 – All pull-along tag trailers			
8:00am – 6:00pm Release lane 1			
9:00am (approx.)-	- 6:00pm Release lane 2		
12:00pm - 6:00pm Trans Am Load in (TA2)			
Thursday, Nov. 1			
7:00am—5:00pm	Registration		
7:00am—5:00pm	Technical Inspection Main Paddock		
7:00am – 5:00pm Load-in continues via Gate 2			
7:15amDriver's MtgTest Day/TOP Drivers - Media Center			
8:00am - 5:00pm	Release vendors from Lot R		
8:00am—5:00pm	TEST DAY/TOP (See separate schedule)		
12:00pm – 5:00pm Trans Am Load in (TA/TA3/TA4)			

## Friday, Nov. 2

7:00am—5:00pm	Registration	
7:00am-5:00pm	Tech Inspection	
7:30am	Mandatory Drivers	s' Mtg – Media Ctr
8:00am	Groups 1a, 3, 4	Practice
8:25am	Groups 5, 7, 11	Practice
8:50am	Groups 1b, 2b	Practice
9:15am	Groups 10, 12a,IG	TPractice
9:40am	Groups 2a	Practice
10:05am	Groups 8, 12b	Practice
10:30am	Vintage Motorcycl	es
10:45am	Group 6	Practice
11:10am	Group 9	Practice
11:35am	TA/TA3/TA4	Testing 1 30min
12:05am	TA2	Practice 25min

# 12:30pm—1:30pm LUNCH BREAK – JAGUAR PRO LAPS

1:30pm	Vintage Motorcycles		
1:45pm	Groups 1a, 3, 4	Qualifying 1	
2:10pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1	
2:35pm	Groups 10, 12a, IG	TQualifying 1	
3:00pm	Groups 1b, 2b	Qualifying 1	
3:25pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1	
3:50pm	Group 2a	Qualifying 1	
4:15pm	Group 6	Qualifying 1	
4:40pm	Group 9	Qualifying 1	
5:05pm	Vintage Motorcycles		
5:20pm	TA/TA3/TA4	Testing 2 25min	
5:45pm	TA2	Qualifying 20min	
6:05pm	End of on-track activities		

#### Saturday, Nov.3

7:30am-3:00pm	Registration		
10:00am-5:00pm	Hagerty Show and Shine Car ShowPlaza		
8:00am	Groups 10, 12a, IGTQualifying 2		
8:20am	Groups 1b, 2b Qualifying 2		
8:40am	Groups 5, 7, 11 Qualifying 2		
9:00am	Group 2a Qualifying 2		
9:20am	Group 6 Qualifying 2		
9:40am	Vintage Motorcycles		
9:55am	Group 9 Qualifying 2		
10:15am	Groups 8, 12b Qualifying 2		
10:35am	Groups 1a, 3, 4 Qualifying 2		
10:55am	TA2 Feature Race 75min		

11:45am – 12:15pm – "Learning Best Practices of High-Net-Worth
Families" - Wealth Management Presentation by Merrill Lynch
Private Banking & Investment Group – Paddock Suite 202

12:10pm1:10pm	LUNCH BREAK
12:10pm - 12:40pm	JAGUAR PRO LAPS
12:40pm – 1:10pm	Car Show parade laps

1:10pm	TA/TA3/TA4	Practice 25min		
1:35pm	Vintage Motorcy	cles		
1:50pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**		
2:15pm	Group 2a	Feature Race 1		
2:40pm	Groups 10, 12a, I	Groups 10, 12a, IGTFeature Race 1**		
3:05pm	Group 6	Feature Race 1		
3:30pm	Groups 1b, 2b	Feature Race 1**		
3:55pm	Group 9	Feature Race 1		
4:20pm	Groups 1a, 3, 4	Feature Race 1**		
4:45pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**		
5:10pm	Vintage Motorcy	Vintage Motorcycles		
5:25pm	TA/TA3/TA4	Qualifying 40min (split)		
5:30pm	Cash bar open, 6:00pm Di	nner		
7:00pm	SVRA Annual Awards Ba	SVRA Annual Awards Banquet/Trophy Presentations		
	Media Center Banquet Hall			

# Sunday,Nov 4 – DAYLIGHT SAVINGS IN EFFECT

8:00am—12 noon	Registration		
8:00am-9:00am	Vintage/Classic	Enduro	60 minutes
End.#1	(Grps. 1,2,3,4,5b,6		(1 pit stop)
	· •		
9:00am	Vintage Motorcyc	les	
9:15am	Group 9	Helmet Race	
9:45am	Groups 10, 12a, IC		
10:15am	Groups 1b, 2b	Helmet Race**	
10:45am	Groups 5, 7, 11	Helmet Race**	
11:15am	TA/TA3/TA4	Feature Race 75	min
12:30pm—1:30pm	LUNCH BREA	K – JAGUAR PR	O LAPS
<u></u>			
1:30pm	B Sedan	Helmet Race	
2:00pm-3:00pm	Historic GT/GTP	Enduro	60 minutes
End.#2 (G	rps 5a,6a,7,9,10,11	, 12a, IGT)	(1 pit stop)
3:00pm	Vintage Motorcyc	les	
3:15pm	Groups 1a, 3, 4		
3:45pm	Groups 8, 12b	Helmet Race**	
4:15pm	Group 6	Helmet Race**	
4:45pm	Group 2a	Helmet Race	
5:15pm	Vintage Motorcyc	les	
5:30pm	End of Track Acti	vities	
RA	ACE/ RUN GROUPS	—СОТА	
			MODNING
SVRA Groups 1a, 3,	DAYLIGHT SAVIN	SVRA Group 6	MORNING
SVRA Groups 1b, 2		SVRA Groups 8, 1	2h
SVRA Group 2a		SVRA Group 9	
SVRA Groups 5, 7,	11	SVRA Groups 10,	12a, IGT
Trans Am Series		Vintage Motorcy	
International GT (IGT)			
Race Group Splits:		<b>1b</b> (F, FV)	
Enders Course C. 15	2a (FB, CF, PCF)	2b (FF)	CD)
Enduro Group Splits	: 5a (BSR, FM1, S2, ' 6a (AP),		
6a (AP), 6b (AS, BP, TA) RACES W/ COMBINED GROUPS WILL HAVE SEPARATE PODIUMS			
*Snlit starts-2 Page Cars will be used if deemed necessary. Run Grouns are			

\*Split starts--2 Pace Cars will be used if deemed necessary Run Groups are Subject to Change at any time based on Entries