SVRA

Endurance Series

Sebring Vintage Classic

Sebring International Raceway, Sebring, FL **February 28 – March 3, 2019**

OFFICIAL SCHEDULE

Track Length – 3.74 miles

2/25/19

SVRA

Sprint Series

Wednesday, February 27

1:00-5:00pm Registration

Staging will take place on the road behind registration

LANE 1 - Prep shops, 5th wheel rigs, vendors 2pm Load-in

LANE 2 - All pull-along tag trailers 3pm Load-in

Thursday, February 28

7:00am5:00pm R	egistration
----------------	-------------

7:15am---Test Day Drivers' Mtg--Base of Tower

7:30am—5:00pm Technical Inspection-After 3pm,

priority to first 4 run groups on Friday

12:00pm Trans Am Load In

8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

Friday, March 1

7:00am—5:00	Opm Registration	
7:30am—5:00	Opm Technical Inspection	
7:30am	Drivers' Mtg - Base of Towe	er
8:00am	Groups 5, 7	Practice
8:30am	Group 10	Practice
9:00am	Groups 9, 11	Practice
9:30am	Groups 6, 12a	Practice
10:00am	Groups 8, 12b	Practice
10:30am	IGT	Qualifying 1
11:00am	Groups 1, 3, 4	Practice
11:30am	TA2	Testing 1 25min
11:55am	TA/SGT/GT	Testing 1 25min

12:20pm-1:20pm **LUNCH BREAK**

1:20pm	Groups 5, 7	Qualifying 1
1:50pm	Group 10	Qualifying 1
2:20pm	Groups 9, 11	Qualifying 1
2:50pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
3:20pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
3:50pm	IGT	Qualifying 2
4:20pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
4:50pm	TA2	Testing 2 25min
5:15pm	TA/SGT/GT	Testing 2 25min
5:40pm	End of on-track activities	

Saturday, March 2		
7:30am—3:00pm Registration		
7:30am—9:30	Dam Technical Inspection	
10:00-5:00	HAGERTY CARS & CAFF	EINE CAR SHOW
8:00am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
8:25am	Group 10	Qualifying 2
8:50am	Groups 9, 11	Qualifying 2
9:15am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
9:40am	Groups 5, 7	Qualifying 2
10:05am	IGT	Feature Race 1
10:30am	TA2	Practice 30min
11:00am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2
11:25am	TA/SGT/GT	Practice 30min

11:55am--12:55pm LUNCH BREAK

Track Touring---Tickets available at Registration Office **Car Show Touring Laps**

Saturday, March 2 (cont.)

12:45pm	12:45pm ENDURO CARS ON GRID FOR ENDURO		
12:55pm – 1:55pm Vintage/Classic Enduro			
60 minutes	Groups 1, 3,	4, 5b, 6b, 8, 12b	1 Pit Stop
2:00pm	IGT	Feature	e Race 2
2:25pm	Groups 5, 7	Feature	e Race 1**
2:50pm	Groups 1, 3, 4	Feature	e Race 1**
3:15pm	Group 10	Feature	e Race 1
3:40pm	Groups 6, 12a	Feature	e Race 1**
4:05pm	Groups 8, 12b	Feature	e Race 1**
4:30pm	Groups 9, 11	Feature	e Race 1**
4:55pm	TA2	Qualif	ying 20 min
5:20pm	TA/SGT/GT	Qualif	ying (split)
5:00pm SVRA Event Party – CHATEAU ELAN			
Guest of Honor – Derek Bell			
(5:00 – cash bar opens, 6:00 – dinner)			

Sunday, March 3

8:00am—12noon Registration

7:50am	ENDURO CARS ON GRID FOR END	JRO
8:00-9:30	Historic GT/GTP/ALMS Enduro	90 mins
	Groups 5a, 6a, 7, 9, 10, 11, 12a, IGT	2 Pit Stops

9:40am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**
10:10am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**
10:40am	Groups 5, 7	Feature Race 2
11:10am	TA2	Feature Race 75min

LUNCH BREAK 12:25pm-1:25pm Track Touring—see Registration for tickets

1:10pm	Fan Walk on false grid	
1:25pm	MG Reunion	Feature Race
1:55pm	Group 10	Feature Race 2
2:25pm	Groups 9, 11	Feature Race 2**
2:55pm	Groups 6, 12a	Feature Race 2**
3:25pm	TA/SGT/GT	Feature Race 75min
4:40pm	End of on-track activities	

RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 4**	SVRA Groups 8, 12b**
SVRA Groups 5, 7**	SVRA Groups 9, 11**
SVRA Groups 6, 12a**	SVRA Group 10
D T A C ·	

Pro Trans Am Series

International GT Series (IGT)

Enduro Splits: 5a (BSR, FM1, S2, VS2) 5b (FM2, WSR) 6b (AS, BP,TA) 6a (AP)

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

** Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels