## **SVRA**

## **Road Atlanta Grand Prix**

SVRA Sprint Series

**Endurance Series** 

# Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA March 28 - 31, 2019

**Provisional Schedule** 

Track Length – 2.54 miles

#### Wednesday, March 27

1:00-5:00pm Registration

LANE 1 - Prep shops, 5th wheel rigs, vendors 2pm Load-in

LANE 2 – All pull-along tag trailers 3pm Load-in

## Thursday, March 28

7:00am5:00pm H	Registration
----------------	--------------

7:15am-- Test Day Drivers' Mtg—SVRA Tech 8:00am—5:00pm Technical Inspection-After 3pm,

priority to first 4 run groups on Friday

12:00pm Trans Am Load In

8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

#### Friday, March 29

7:00am—5:00pm	Registration
7:30am—5:00pm	Technical Inspection

,	croopin recimient impre-	
7:30am	Drivers' Mtg – SVRA	Tech Trailer
8:00am	Groups 2, 9	Practice
8:30am	Mazda Heritage	Practice
9:00am	Groups 6, 10, 12a	Practice
9:30am	Groups 5, 7, 11	Practice
10:00am	Groups 8, 12b	Practice
10:30am	IGT	Qualifying 1
11:00am	Groups 1, 3, 4	Practice
11:30am	TA/SGT/GT	Testing 1 25min
11:55am	TA2	Testing 1 25min

## 12:20pm-1:20pm LUNCH BREAK

1:20pm	Groups 6, 10, 12a	Qualifying 1
1:45pm	Groups 2, 9	Qualifying 1
2:10pm	Mazda Heritage	Qualifying 1
2:35pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1
3:00pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
3:25pm	Pro Am	Practice
3:55pm	IGT	Qualifying 2
4:20pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
4:45pm	TA/SGT/GT	Testing 2 25min
5:15pm	TA2	Testing 2 25min
5:40pm	End of on-track activities	

## 5:00pm SVRA Event Party

#### Saturday, March 30

10:40am

11:00am

7:30am—3:0	0pm Registration		
7:30am—9:30am Technical Inspection			
10:00-5:00	HAGERTY CARS & CAFI	FEINE CAR SHOW	
8:00am	Groups 8, 12b	Qualifying 2	
8:20am	Groups 6, 10, 12a	Qualifying 2	
8:40am	Groups 2, 9	Qualifying 2	
9:00am	TA/SGT/GT	Practice 30min	
9:30am	TA2	Practice 30min	
10:00am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2	
10:20am	Groups 5, 7, 11	Qualifying 2	

Qualifying 2

Feature Race 1

11:30am--12:30pm LUNCH BREAK

Mazda Heritage

Track Touring---Tickets available at Registration Office Car Show Touring Laps

### Saturday, March 30 (cont.)

11:30 - 12:00	VROC Charity Pro Am Fan Walk – Pit Lane
12:05 - 12:25	Driver Introduction/National Anthem

12:30pm VROC Charity Pro Am Feature Race benefitting Hope for the Warriors 50min

1:50pm	TA/SGT/GT	Qualifying 40min
2:35pm	TA2	Qualifying 20min
3:00pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
3:25pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**
3:50pm	Groups 6,10, 12a	Feature Race 1**
4:15pm	Groups 2, 9	Feature Race 1**
4:40pm	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1**
5:05pm	Mazda Heritage	Feature Race 1
5:30pm	IGT	Feature Race 2

5:55pm End of on-track activities

### Sunday, March 31

8:00am—12noon	Registration	
8:00am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**
8:25am	Groups 5, 7, 11	Feature Race 2**
8:50am	TA/SGT/GT	Feature Race 70min

10:00am-12:00pm QUIET TIME/LUNCH BREAK
Track Touring—see Registration for tickets

12:10pm	ALL ENDURO CARS ON GRID		
12:20 – 1:20pm	Vintage/Historic ALL GROUPS/IGT Enduro		
	1 Pit Stop	60 minutes	

1:30pm	Porsche Reunion (356, 911)	Feature Race
2:00pm	TA2	Feature Race 70min
3:10pm	Groups 2, 9	Feature Race 2**
3:35pm	Groups 6, 10, 12a	Feature Race 2**
4:00pm	Groups 8, 12b	Feature Race 2**
4:25pm	Mazda Heritage	Feature Race 2
4:50pm	End of on-track activities	

### RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 4\*\*
SVRA Groups 5, 7, 11\*\*
SVRA Groups 6, 12a\*\*
SVRA Group 10

Pro Trans Am Series

**International GT Series (IGT)** 

Enduro Splits: 5a (BSR, FM1, S2, VS2) 5b (FM2, WSR) 6a (AP) 6b (AS, BP,TA)

\*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

\*\* Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels