SVRA

Road Atlanta Grand Prix

Endurance Series

Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA March 28 - 31, 2019

Sprint Series

SVRA

Provisional Schedule

Track Length – 2.54 miles

3/20/19

Wednesday, March 27

1:00-5:00pm Registration

LANE 1 - Prep shops, 5th wheel rigs, vendors 2pm Load-in

LANE 2 – All pull-along tag trailers 3pm Load-in

Thursday, March 28

7:00am--5:00pm Registration

Test Day Drivers' Mtg—SVRA Tech 7:15am---8:00am—5:00pm Technical Inspection-After 3pm,

priority to first 4 run groups on Friday

12:00pm Trans Am Load In 8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY

(see Test Schedule on reverse side)

Friday, March 29

7:00am—5:00pm Registration

7:30am—5:00pm Technical Inspection

Drivers' Mtg – SVRA Tech Trailer 7:30am 8:00am Groups 2, 9 Practice 8:30am Mazda Heritage Practice Groups 10, 12 9:00am Practice Groups 5, 7, 11 9:30am Practice Group 6 10:00am Practice 10:30am IGT Qualifying 2 11:00am Groups 1, 3, 8 Practice TA/SGT/GT 11:30am Testing 1 25min

Testing 1 25min 11:55am TA2

12:20pm-1:20pm LUNCH BREAK

1:20pm	Groups 10, 12	Qualifying 1
1:45pm	Groups 2, 9	Qualifying 1
2:10pm	Mazda Heritage	Qualifying 1
2:35pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1
3:00pm	Group 6	Qualifying 1
3:25pm	Pro Am	Practice
3:55pm	IGT	Feature Race 1
4:20pm	Groups 1, 3, 8	Qualifying 1
4:45pm	TA/SGT/GT	Testing 2 25min
5:15pm	TA2	Testing 2 25min
5:40pm	End of on-track activities	

SVRA/VROC Charity Dinner benefitting 5:00pm HOPE FOR THE WARRIORS

(Food provided by Carrabas, location provided by BBS)

Saturday, March 30

7:30am—3:00pm Registration

7:30am—9:30am **Technical Inspection**

10:00-5:00 HAGERTY CARS & CAFFEINE CAR SHOW 8:00am Group 6 Qualifying 2 8:20am Groups 1, 3, 8 Qualifying 2 Groups 2, 9 Qualifying 2 8:40am 9:00am TA/SGT/GT Practice 30min 9:30am Practice 30min TA2 10:00am Groups 10, 12 Qualifying 2 10:20am Groups 5, 7, 11 Qualifying 2 10:40am Mazda Heritage Qualifying 2 Feature Race 2 11:00am **IGT**

11:30am-12:30pm LUNCH BREAK

Track Touring---Tickets available at Registration Office

Car Show Touring Laps

Saturday, March 30 (cont.)

VROC Charity Pro Am Fan Walk – Pit Lane 11:30 - 12:0012:05 - 12:25**Driver Introduction/National Anthem**

12:30pm **VROC Charity Pro Am Feature Race** 50min

benefitting Hope for the Warriors

1:50pm Groups 1, 3, 8 Feature Race 1** Feature Race 1** 2:15pm Groups 5, 7, 11 2:40pm TA/SGT/GT **Qualifying 40min** 3:25pm TA2 Qualifying 20min 3:45pm Groups 10, 12 Feature Race 1** Feature Race 1** 4:10pm Groups 2, 9 Group 6 4:35pm Feature Race 1 5:00pm Mazda Heritage Feature Race 1 5:25pm IGT Feature Race 3

5:55pm End of on-track activities

Sunday, March 31

8:00am—12noon Registration

8:00am Groups 1, 3, 8 Feature Race 2** 8:25am Groups 5, 7, 11 Feature Race 2** 8:50am TA/SGT/GT Feature Race 70min

10:00am-12:00pm QUIET TIME/LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets

ALL ENDURO CARS ON GRID 12:20 – 1:20pm Vintage/Historic ALL GROUPS/IGT Enduro 1 Pit Stop 60 minutes

1:30pm	Porsche Reunion (356, 911)	Feature Race
2:00pm	TA2	Feature Race 70min
3:10pm	Groups 10, 12	Feature Race 2**
3:35pm	Groups 2, 9	Feature Race 2**
4:00pm	Group 6	Feature Race 2**
4:25pm	Mazda Heritage	Feature Race 2
4:50pm	End of on-track activities	

RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 8** SVRA Group 6 **SVRA Groups 5, 7, 11**** SVRA Groups 2, 9** Mazda Heritage SVRA Groups 10, 12**

Pro Trans Am Series

International GT Series (IGT)

Enduro Splits: 5a (BSR, FM1, S2, VS2) 5b (FM2, WSR) 6a (AP) 6b (AS, BP,TA)

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

** Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels