SVRA Endurance Series

The Brickyard Vintage Racing Invitational Indianapolis Motor Speedway, Indianapolis, IN July 31 - August 4, 2019

SVRA Sprint Series

7/25/19

OFFICIAL RACE SCHEDULE

Track Length - 2.43 miles

Tuesday, July 30	Load-in day – 9am-7pm	Tunnel-16th St.
9am-10:30am - LA	NE 1 – garages, prep shops,	5 th wheel rigs,
vendors-10:30 am	(approx.) - LANE 2 - all pr	ull along tag trailers
8:00am6:00pm F	Registration IMS Administr	ation Bldg. 16th St.
12:00pm5:00pm	Tech Inspection at gasoline a	ılley garage #C32

Wednesday, July 31

7:00am—5:00pm Registration--IMS Administration Bldg. 16th St. SVRA Load-in continues with TA/SGT/GT 9:00am via Tunnel--16th St.

Mandatory Test Day Drivers' Meeting – Media Center 7:15am 7:30am—5:00pm Technical Inspection at gasoline alley #C32 8:00am—6:00pm TEST DAY & TOP Participants

Thursday, August 1

7:00am5:00pm	RegistrationIMS	Administration Bldg. 16th St.
9:00am	Load-in Trans A	m TA2
7:30am A	LL DRIVER Drive	r's Mtg – Media Center
7:30am5:00pm	Tech Inspection	Gas Alley Garage "C32"
8:00am	Group 2a	Practice 1
8:30am	Groups 1, 3, 4	Practice 1
9:00am	Group 9	Practice 1
9:30am	Group 6	Practice 1
10:00am	Group 2b	Practice 1
10:30am	Groups 8, 12b	Practice 1
11:00am	Groups 5, 7, 11	Practice 1
11:30am	Groups 10, 12a	Practice 1
12:00pm	TA/SGT/GT	Testing 1 30 min

12:30pm-1:30pm LUNCH BREAK 12:30pm – 1:00pm – Prewar Exhibition Laps 1:00pm – 1:30pm – Media Rides – Pit Lane

1:30pm	Group 2a	Practice 2
1:55pm	Groups 1, 3, 4	Practice 2
2:20pm	Group 6	Practice 2
2:45pm	Group 9	Practice 2
3:10pm	Group 2b	Practice 2
3:35pm	Groups 8, 12b	Practice 2
4:00pm	Groups 5, 7, 11	Practice 2
4:25pm	Groups 10, 12a	Practice 2
4:50pm	TA/SGT/GT	Testing 2 30 min
5:20pm-5:50pm	Prewar Exhibition Laps	

Friday, August 2

7:00am-5:00pm	Registration	
7:30am-5:00pm	Tech Inspection	Gas Alley Garage-C32
8:00am	TA2	Testing 1 30 min
8:30am	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1
8:50am	Group 6	Qualifying 1
9:10am	Group 2b	Qualifying 1
9:30am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
9:50am	Groups 10, 12a	Qualifying 1
10:10am	Groups 8, 12b	Qualifying 1
10:30am	Group 9	Qualifying 1
10:50am	Group 2a	Qualifying 1
11:10am	VROC Charity Pro-Am Practice 30m	
11:40am	TA/SGT/GT	Practice 30 min

12:10pm—1:10pm	LUNCH BREAK

12:10-12:40 – Jaguar Laps,	12:40-1:10 – Prewar Exhibition

L	12.10 12.10	ragaar Eaps, 12:10 1:1	o Trewar Emmonion	
	1:10pm	Group 9	Qualifying 2	
	1:35pm	Groups 8, 12b	Qualifying 2	
	2:00pm	Group 6	Qualifying 2	
	2:25pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2	
	2:50pm	Group 2b	Qualifying 2	
	3:15pm	TA2	Testing 2 30 min	
	3:45pm	Groups 10, 12a	Qualifying 2	
	4:10pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 2	

Friday, August 2 cont.

4.55pm	Group Za	Quantying 2
5:00pm	TA/SGT/GT	Qualifying 40 min
5:00pm	•	Dinner @ Plaza Pavilion d band – The Impalas)
	(cash bar, diffici an	a band The impalas)

Qualifying 2

Saturday, August 3

/:50am-5:00pm	Registration	
7:30am-12:00pm	Tech Inspections	
10:00am	Hagerty Cars & Ca	affeine Car Show
8:00am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1**
8:30am	Group 2a	Feature Race 1
9:00am	Groups 10, 12a	Feature Race 1**
9:30am	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**
10:00am	Group 9	Feature Race 1
10:30am	Group 2b	Feature Race 1
11:00am	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
11:30am	TA2	Practice 30 min

12:00pm—1:00pm	LUNCH BREAK
12:00-12:30 - Jaguar Laps,	12:30-1:00 – Prewar Exhibition Laps

12:00pm VROC Charity Pro/Am Pre-Race Festivities - Pit Lane (Driver Introductions/Fan Walk)

1:15pm	VROC Charity	Pro/Am Feature Race	50min
2:35pm	TA/SGT/GT	Feature Race 75 min	
3:50pm	TA2	Qualifying 20 min	
4:10pm	Group 6	Feature Race 1	
4:40pm	Prewar Exhibition	on Laps	
5:00pm	Hagerty Car Sho	ow Exhibition Laps	
5:30nm	End of on-track	activities	

Sunday, August 4

8:00am—12 noon Registration

7:50am	ALL ENDURO CARS ON GRID	
8:00am9:00ar	n Vintage Classic Enduro	60 mins
End.#1	(Grps 1, 2, 3, 4, 5b, 6b, 8, 12b)	(1 pit stop)

9:00am	ALL ENDURO	CARS ON GRID		
9:10am - 10:10am	Historic GT/GTP Enduro		60 mins	
End.#2	(Grps 5a,6a,7,9,	10,11,12a)	(1 pit stop)	
10:20am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**		
10:45am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**		
11:10am	Group 9	Feature Race 2		
11:35am	FF Reunion Race	1		
12:00pm—1:00pm LUNCH BREAK 12:00-12:30 – Jaguar Laps, 12:30-1:00 – Prewar Exhibition Laps				

12:00-12:30 – Jaguar Laps, 12:30-1:00 – Prewar Exhibition Laps				
12:15pm	Fan Walk/Nation	Fan Walk/National Anthem/Racers' Prayer		
1:00pm	FF Reunion Race	FF Reunion Race 2		
1:30pm	Group 6	Feature Race 2		
1:55pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 2**		
2:20pm	Groups 10, 12a	Feature Race 2**		
2:45pm	TA2	Feature Race 75min		

4:00pm End of on track activities

RACE/ RUN GROUPS				
SVRA Group 1, 3, 4**	SVRA Group 6			
SVRA Group 2a	SVRA Groups 8, 12b**			
SVRA Group 2b	SVRA Group 9			
SVRA Group 5, 7, 11**	SVRA Groups 10, 12a**			
Pro Trans Am	PreWar Exhibition			
Splits: For Enduros or for Designated Race Group				
5a (BSR, FM1, S2, VS2)	5b (FM2, WSR)			
6a (AP)	6b (AS, BP, TA)			
OSE DACES WITH COMPINED COOLIDS WILL HAVE				

THOSE RACES WITH COMBINED GROUPS WILL HAVE **SPLIT PODIUMS**

** Split Starts w/2 Pace Cars--will be used if deemed necessary