SVRA Endurance Series Provisional Schedule

# U.S. Vintage Racing National Championship Circuit of the Americas, DelValle, Texas October 3 – 6, 2019 3.4 Mile Grand Prix Circuit

SVRA Sprint Series

# Wednesday, October. 2

8:00am--5:00pm Registration

12:00pm--5:00pm Tech Inspection-- Main Paddock

8:00am--6:00pm Track Access via Gate 2

STAGING WILL BE AT LOT R (AT END OF COTA BLVD & ELROY ROAD) NO STAGING ALLOWED ON COTA BLVD LANE 1 – GARAGE TENANTS, Prep Shops, 5<sup>th</sup> Wheel Rigs

LANE 2 – All pull-along tag trailers

8:00am – 6:00pm Release lane 1 9:00am (approx.)- 6:00pm Release lane 2

12:00pm - 6:00pm Trans Am Load in (TA/SGT/GT)

Thursday, October 3

7:00am—5:00pm Registration

7:00am—5:00pm Technical Inspection--<u>Main Paddock</u>
7:00am – 5:00pm Load-in continues via Gate 2
7:15am--Driver's Mtg--Test Day/TOP Drivers - Media Center
8:00am – 5:00pm Release vendors from Lot R
8:00am—5:00pm TEST DAY/TOP (See separate schedule)

## Friday, October 4

7:00am—5:00pm	Registration	
7:00am—5:00pm	Tech Inspection	
7:30am	Mandatory Drivers	s' Mtg – Media Ctr
8:00am	Groups 1a, 3, 4	Practice
8:25am	Groups 5, 7, 11	Practice
8:50am	Groups 1b, 2b	Practice
9:15am	Groups 10, 12a,IG	TPractice
9:40am	Groups 2a	Practice
10:05am	Groups 8, 12b	Practice
10:30am	Group 6	Practice
10:55am	Group 9	Practice
11:20am	TA/SGT/GT	Practice 30min
11:50am	TA2	Testing 1 25min

#### 12:15pm—1:15pm LUNCH BREAK – JAGUAR PRO LAPS

1:15pm	Groups 1a, 3, 4	Qualifying 1
1:45pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1
2:15pm	Groups 10, 12a, IG	TQualifying 1
2:45pm	Groups 1b, 2b	Qualifying 1
3:15pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
3:45pm	Group 2a	Qualifying 1
4:15pm	Group 6	Qualifying 1
4:45pm	Group 9	Qualifying 1
5:15pm	TA/SGT/GT	Qualifying 40min
5:55pm	TA2	Testing 2 25min
6.20pm	End of on-track act	tivities

#### Saturday, October 5

Saturday, Octobe	<u>r ə</u>		
7:30am-3:00pm	Registration		
10:00am-5:00pm	Hagerty Cars & Caffeine Car ShowPlaza		
8:00am	Groups 10, 12a, IGTQualifying 2		
8:20am	TA2	Practice 30 min	
8:50am	Groups 1b, 2b	Qualifying 2	
9:10am	Groups 5, 7, 11	Qualifying 2	
9:30am	Group 2a	Qualifying 2	
9:50am	Group 6	Qualifying 2	
10:10am	Group 9	Qualifying 2	
10:30am	Groups 8, 12b	Qualifying 2	
10:50am	Groups 1a, 3, 4	Qualifying 2	
11:10am	TA/SGT/GT	Feature Race 75min	

12:25pm1:25pm	LUNCH BREAK
12:25pm – 12:55pm	JAGUAR PRO LAPS
12:55pm – 1:25pm	Car Show parade laps

1:25pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**
1:50pm	Group 2a	Feature Race 1
2:15pm	Groups 10, 12a, IG	T Feature Race 1**
2:40pm	Group 6	Feature Race 1**
3:05pm	TA2	Qualifying 20 min
3:25pm	Groups 1b, 2b	Feature Race 1**
3:50pm	Group 9	Feature Race 1
4:15pm	Groups 1a, 3, 4	Feature Race 1**
4:40pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
5:05pm	End of on track act	ivities

5:00pm	Cash bar open, 6:00pm Dinner
7:00pm	SVRA Annual Awards Banquet/Trophy Presentations
•	Media Center Banquet Hall

#### Sunday, October 6

8:00am—12 noon Registration

**************************************			
7:50am 8:00am-9:00am End.#1	ALL ENDURO CA Vintage/Classic (Grps. 1,2,3,4,5b,	Enduro	60 minutes (1 pit stop)
9:05am 9:35am 10:05am 10:35am 11:05am	Group 9 Groups 10, 12a, I Groups 1b, 2b Groups 5, 7, 11 TA2	Helmet Race GTHelmet Race** Helmet Race** Helmet Race** Feature Race 75n	nin

1:20pm Ginetta Reunion Helmet Race

1:40pm ALL ENDURO CARS ON GRID 1:50pm-2:50pm Historic GT/GTP Enduro End.#2 (Grps 5a,6a,7,9,10,11, 12a, IGT)		60 minutes (1 pit stop)	
2:50nm	Groups 1a 3 4	Helmet Race**	

2:50pm	Groups 1a, 3, 4	Helmet Race**
3:20pm	Groups 8, 12b	Helmet Race**
3:50pm	Group 6	Helmet Race**
4:20pm	Group 2a	Helmet Race
4:50pm	End of Track Activities	

## **SVRA RACE/ RUN GROUPS**

SVRA Groups 1a, 3, 4	SVRA Group 6
SVRA Groups 1b, 2b	SVRA Groups 8, 12b
SVRA Group 2a	SVRA Group 9
SVRA Groups <b>5</b> , <b>7</b> , <b>11</b>	SVRA Groups 10, 12a, IGT
m + a ·	•

Trans Am Series International GT (IGT)

Race Group Splits: 1a (CS, FP, GP) 1b (F, FV)

**2a** (FB, CF, PCF) **2b** (FF, FJR)

Enduro Group Splits: **5a** (BSR, FM1, S2, VS2) **5b** (FM2, WSR) **6a** (AP), **6b** (AS, BP, TA)

RACES W/ COMBINED GROUPS WILL HAVE SEPARATE PODIUMS
\*Split starts--2 Pace Cars will be used if deemed necessary Run Groups are

Subject to Change at any time based on Entries