## **SVRA**

# **Savannah Speed Classic**

Grand Prize of America, Hutchinson Island, GA October 24 - 27, 2019

Track Length – 1.96 miles

**Provisional Schedule** 

**Endurance Series** 

Wednesday, October 23

12:00-6:00pm Registration at Golf Course Club House

12:00pm Semi Truck/Trailer Load-in 1:30pm Pull Behind Trailer Load-in

7:00pm Paddock Closed

Thursday, October 24

8:00am - 5:00pm Registration

8:00am - 5:00pm **Technical Inspection** 

9:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

5:15pm Pace Lap Party Cars Leave Pace Lap Party - City Market 5:30pm 8:00pm Pace Lap Party Cars Return

Friday, October 25

7:00am—5:00pm Registration 7:30am—5:00pm Technical Inspection

Drivers' Mtg - Base of Tower 7:30am

8:00am Groups 1, 3, 4 Practice Groups 6, 12a 8:25am Practice

GATE OPEN – 5 Mins 8:50am

8:55am Group 2 Practice 9:20am Group 10 Practice

GATE OPEN – 5 Mins 9:45am

9:50am Groups 5, 7, 9, 11 Practice 10:15am Groups 8, 12b Practice

10:40am GATE OPEN - 5 Mins

10:45am Qualifying 1

HOT LAPS - Media 40 Mins 11:10am

#### 11:50am-12:50pm LUNCH BREAK **Pre-1915 Exhibition Session**

12:50pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
1:20pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
1:50pm	GATE OPEN – 5 Mins	
1:55pm	Group 2	Qualifying 1
2:25pm	Group 10	Qualifying 1
2:55pm	GATE OPEN – 5 Mins	
3:00pm	Groups 5, 7, 9, 11	Qualifying 1
3:30pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
4:00pm	GATE OPEN – 5 Mins	
4:05pm	IGT	Qualifying 2
4:35pm	End of on-track activities	

### Saturday, October 26

11:25am

7:30am—3:00pm Registration 7:30am—9:30am

Technical Inspection

10:00-5:00 HAGERTY CARS & CAFFEINE CAR SHOW 8:00am Qualifying 2 Group 2 8:30am Qualifying 2 Groups 1, 3, 4 9:00am GATE OPEN - 10 Mins 9:10am Groups 5, 7, 9, 11 Qualifying 2 Group 10 9:40am Qualifying 2 10:10am GATE OPEN - 10 Mins 10:20am Groups 8, 12 Qualifying 2 10:50am Groups 6, 12a Qualifying 2 11:20am GATE OPEN - 5 Mins

Feature Race 1

11:55am--12:55pm LUNCH BREAK

Track Touring---Tickets available at Registration Office

**SVRA** 

**Sprint Series** 

Car Show Touring Laps, Pre-Race Ceremonies **Pre-1915 Exhibition Session** 

12:45pm	ENDURO CARS ON GRID FOR	ENDURO
12:55pm - 1:55pm	Vintage/Classic Enduro	
60 minutes	Groups 1, 3, 4, 5h, 6h, 8, 12h	1 Pit Ston

6:00pm	SVRA Event Party	
5:45pm	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1**
5:20pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
4:55pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1**
4:50pm	GATE OPEN – 5 Mins	
3:50pm	Hot Laps – 60 Mins	
3:45pm	GATE OPEN – 5 Mins	
3:20pm	Group 10	Feature Race 1
2:55pm	Group 2	Feature Race 1
2:50pm	GATE OPEN – 5 Mins	
2:25pm	Groups 5, 7, 9, 11	Feature Race 1**
2:00pm	IGT	Feature Race 2
1:55pm	GATE OPEN – 5 Mins	

(5:30 – cash bar opens, 6:30 – dinner)

Sunday, October 27

8:00am—12noon Registration

8:50am	ENDURO CARS ON GRID FOR ENDU	RO
9:00-10:00	Historic GT/GTP/ALMS Enduro	60 mins
	Groups 5a, 6a, 7, 9, 10, 11, 12a, IGT	1 Pit Stop

10:00am GATE OPEN - 10 Mins

10:10am Groups 1, 3, 4 Feature Race 2\*\* 10:35am Groups 8, 12b Feature Race 2\*\*

#### LUNCH BREAK - Quiet Time 11:00am-12:00pm Track Touring—see Registration for tickets Pre-1915 Exhibition Session

12:00pm	HOT LAPS – 60 Mins	
1:00pm	Lotus Reunion	Feature Race
1:30pm	GATE OPEN – 5 Mins	
1:35pm	Groups 5, 7, 9, 11	Feature Race 2**
2:00pm	Group 10	Feature Race 2
2:25pm	GATE OPEN – 5 Mins	
2:30pm	Group 2	Feature Race 2
2:55pm	Groups 6, 12a	Feature Race 2**
3:20pm	End of on-track activities	

#### RACE RUN GROUPS

**SVRA Groups 1, 3, 4\*\*** SVRA Groups 8, 12b\*\* **SVRA Groups 5, 7, 9, 11\*\*** SVRA Group 2 SVRA Groups 6, 12a\*\* SVRA Group 10

**International GT Series (IGT)** 

Mazda Heritage (PENDING SUFFICIENT ENTRIES)

Enduro Splits: 5a (BSR, FM1, S2, VS2) 5b (FM2, WSR) 6b (AS, BP,TA) 6a (AP)

\*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

\*\* Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels