SVRA Endurance Series

The Brickyard Vintage Racing Invitational Indianapolis Motor Speedway, Indianapolis, IN June 18 – 21, 2020

SVRA Sprint Series

Provisional Schedule Track Length – 2.43 miles 1/13/20

Wednesday, June 17	<u>7</u> Load-in day – 9am-7pm	Tunnel-16th St.
8:00am6:00pm Re	egistration IMS Administratio	n Bldg. 16th St.
12:00pm5:00pm T	ech Inspection at gasoline alley	garage #C32
8:00am - 12:00pm S	AAC – Track Sessions	
12:00pm - 1:00pm S	AAC – Track Touring	
1:00pm - OVAL ON	LY EXPERIENCE SESSIONS	5
(pleas	e see separate schedule)	

Thursday, June 18

7:00am—5:00pm Registration--IMS Administration Bldg. 16th St.
9:00am SVRA Load-in continues via Tunnel--16th St.
7:30am Mandatory Test Day Drivers' Meeting – Media Center
7:30am—5:00pm Technical Inspection at gasoline alley #C32
8:00am—5:30pm TEST DAY & TOP

(please see separate schedule)

Friday, June 19

7:00am5:00	pm RegistrationIMS Adr	ninistration Bldg. 16th St.
7:30am	ALL DRIVER Driver's M	tg – Media Center
(NOT REQ	UIRED IF ATTENDED THU	JRSDAY'S MTG)
7:30am5:00	pm Tech Inspection Gas	s Alley Garage "C32"
8:00am	Group 2	Practice
8:25am	Groups 6, 12a	Practice
8:50am	Group 9	Practice
9:15am	Groups 1, 3, 4	Practice
9:40am	Groups 8, 12b	Practice
10:05am	Groups 5, 7, 11	Practice
10:30am	VROC Charity Pro A	m Practice
10:55am	Group 10	Practice
11:20am	TA2	Testing 1 30 min
11:50am	TA/XGT/SGT/GT	Testing 1 30 min

12:20pm-1:20pm	LUNCH BREAK – 12:20-12:40 – Jaguar Laps
12:40-1:00 - Indy 1	Pre War & Roadsters Oval
1:00-1:20 - Indy W	lings & Slicks Oval

1:20pm	Group 2	Qualifying 1
1:45pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
2:10pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
2:35pm	Group 9	Qualifying 1
3:00pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
3:25pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1
3:50pm	Group 10	Qualifying 1
4:15pm	TA2	Testing 2 30 min
4:45pm	TA/XGT/SGT/GT	Testing 2 30 min
5:15pm	Indy Pre War & Roadsters	Oval
5:35pm	Indy Wings & Slicks	Oval
5:55pm	End of on track activities	

6:00pm SVRA/VROC Charity Dinner @ Plaza Pavilion (5:30 cash bar, 6:00pm dinner and band)

Saturday, June 20

7:00am-5:00pm	Registration	
7:30am-5:00pm	Tech Inspection - Gas Alley Garage-C32	
8:00am	Indy Pre War, Roadste	r, Wings & Slicks Concours
10:00am	Hagerty Cars & Caffeine Car Show	
8:00am	Groups 5, 7, 11	Qualifying 2
8:25am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
8:50am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2
9:15am	Group 10	Qualifying 2
9:40am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
10:05am	Group 9	Qualifying 2

0 - 4 1	T 20	
Saturday,	Jiine 20	i cont.

10:30am	Group 2	Qualifying 2
10:55am	TA2	Practice 30 min
11:30am	TA/SGT/GT	Practice 30 min

12:00pm—1:00pm LUNCH BREAK - 12:00-12:30 – Jaguar Laps

12:00pm VROC Charity Pro/Am Pre-Race Festivities - Pit Lane (Driver Introductions/Fan Walk)

1:00pm	VROC Charity Pro/Am I	Feature Race 50min
2:00pm	Group 9	Feature Race 1
2:25pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
2:50pm	Group 10	Feature Race 1
3:15pm	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1**
3:40pm	Group 2	Feature Race 1
4:05pm	Group 6, 12a	Feature Race 1**
4:30pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**
4:55pm	TA2	Qualifying 20min
5:20pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40 min
6:00pm	End of on track activities	

Sunday, June 21

8:00am—12 noon Registration

7:50am	ALL ENDURO CARS ON GRII)
8:00am9:00am	n Vintage Classic Enduro	60 mins
End.#1	(Grps 1, 2, 3, 4, 5b, 6b, 8, 12b)	(1 pit stop)

9:10am	Groups 5, 7, 11	Feature Race 2**
9:35am	Group 9	Feature Race 2

9:50am	ALL ENDURO CARS ON GRID	
10:00am - 11:00am	Historic GT/GTP Enduro	60 mins
End.#2	(Grps 5a,6a,7,9,10,11,12a)	(1 pit stop)

11:00am TA2	Feature Race 75min
-------------	--------------------

12:15pm—1:15pm	LUNCH BREAK,	12:00-12:30 – Jaguar Laps
----------------	--------------	---------------------------

12:30pm	Fan Walk/National Anthem/Racers' Prayer	
1:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min
2:30am	Group 10	Feature Race 2
2:55am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**
3:20pm	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**
3:45pm	Groups 6, 12a	Feature Race 2**
4:10pm	Group 2	Feature Race 2
4:35pm	End of on track activities	S

RACE/ RUN GROUPS

 SVRA Group 1, 3, 4**
 SVRA Groups 6, 12a**

 SVRA Group 2
 SVRA Groups 8, 12b**

 SVRA Groups 5, 7, 11**
 SVRA Group 9

 Pro Trans Am
 SVRA Group 10

SAAC

Splits: For Enduros or for Designated Race Group 5a (BSR, FM1, S2, VS2) 5b (FM2, WSR) 6a (AP) 6b (AS, BP, TA)

THOSE RACES WITH COMBINED GROUPS WILL HAVE SPLIT PODIUMS

** Split Starts w/2 Pace Cars--will be used if deemed necessary