Road Atlanta Grand Prix Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA March 26 - 29, 2020

Provisional Schedule

Track Length – 2.54 miles

1:00-5:00pm Registration & Load in ENTER GATE 1 ONLY SVRA - turn left, get into line Trans Am - turn right into registration lot

Thursday, March 26

7:00am5:00pm	Registration & Load in
7:30am	Test Day Drivers' Mtg-SVRA Tech
7:30am—5:00pm	Technical Inspection-After 3pm,
	priority to first 4 run groups on Friday
12:00pm	Trans Am Load In

8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

Friday, March 27

Friday, March 27				
7:00am—5:00				
7:30am—5:00				
7:30am Drivers' Mtg – SVRA Tech Trailer				
(NOT RE	QUIRED IF ATTEN	DED THU	JRSDAY'S MTG)	
8:00am	Groups 2, 9	I	Practice	
8:25am	Miata Heritage Cup	I	Practice	
8:50am	Group 10	I	Practice	
9:15am	Groups 5, 7, 11	I	Practice	
9:40am	Groups 6, 12a	I	Practice	
10:05am	Groups 8, 12b	I	Practice	
10:30am	IGT		Qualifying 2	
10:55am	S2000	I	Practice	
11:20am	Groups 1, 3, 4	4	Practice	
11:45am	TA2	Optional 7	Testing 1 25min	
12:10pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional 7	Festing 1 25min	
12:35pm-1:20	pm LUNCH BF	REAK		
1:20pm	Group 10		Qualifying 1	
1:20pm 1:45pm	Group 10 Groups 2, 9	(Qualifying 1	
		(
1:45pm	Groups 2, 9		Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1	
1:45pm 2:10pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup		Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1	
1:45pm 2:10pm 2:35pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b		Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1	
1:45pm 2:10pm 2:35pm 3:00pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b Groups 5, 7, 11		Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1	
1:45pm 2:10pm 2:35pm 3:00pm 3:25pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b Groups 5, 7, 11 Groups 6, 12a		Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1	
1:45pm 2:10pm 2:35pm 3:00pm 3:25pm 3:50pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b Groups 5, 7, 11 Groups 6, 12a Pro Am		Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Practice	
1:45pm 2:10pm 2:35pm 3:00pm 3:25pm 3:50pm 4:15pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b Groups 5, 7, 11 Groups 6, 12a Pro Am Groups 1, 3, 4		Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Practice Qualifying 1	
1:45pm 2:10pm 2:35pm 3:00pm 3:25pm 3:50pm 4:15pm 4:40pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b Groups 5, 7, 11 Groups 6, 12a Pro Am Groups 1, 3, 4 S2000		Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Practice Qualifying 1 Qualifying 1	
1:45pm 2:10pm 2:35pm 3:00pm 3:25pm 3:50pm 4:15pm 4:40pm 5:05pm 5:30pm 5:55pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b Groups 5, 7, 11 Groups 6, 12a Pro Am Groups 1, 3, 4 S2000 IGT	Optional T	Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Practice Qualifying 1 Qualifying 1 Feature Race 1	
1:45pm 2:10pm 2:35pm 3:00pm 3:25pm 3:50pm 4:15pm 4:40pm 5:05pm 5:30pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b Groups 5, 7, 11 Groups 6, 12a Pro Am Groups 1, 3, 4 S2000 IGT TA2	Optional T	Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Practice Qualifying 1 Qualifying 1 Feature Race 1 Festing 2 25min	
1:45pm 2:10pm 2:35pm 3:00pm 3:25pm 3:50pm 4:15pm 4:40pm 5:05pm 5:30pm 5:55pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b Groups 5, 7, 11 Groups 6, 12a Pro Am Groups 1, 3, 4 S2000 IGT TA2 TA/XGT/SGT/GT	Optional T Optional T Vities	Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Practice Qualifying 1 Qualifying 1 Feature Race 1 Festing 2 25min Testing 2 25min	
1:45pm 2:10pm 2:35pm 3:00pm 3:25pm 3:50pm 4:15pm 4:40pm 5:05pm 5:30pm 5:55pm 6:20pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b Groups 5, 7, 11 Groups 6, 12a Pro Am Groups 1, 3, 4 S2000 IGT TA2 TA/XGT/SGT/GT End of on-track acti	Optional T Optional T Vities rity Dinne	Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Practice Qualifying 1 Qualifying 1 Feature Race 1 Festing 2 25min Testing 2 25min	
1:45pm 2:10pm 2:35pm 3:00pm 3:25pm 3:50pm 4:15pm 4:40pm 5:05pm 5:30pm 5:55pm 6:20pm	Groups 2, 9 Miata Heritage Cup Groups 8., 12b Groups 5, 7, 11 Groups 6, 12a Pro Am Groups 1, 3, 4 S2000 IGT TA2 TA/XGT/SGT/GT End of on-track acti SVRA/VROC Cha HOPE FOR 7	Optional T Optional T Vities rity Dinne	Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Practice Qualifying 1 Qualifying 1 Gualifying 1 Feature Race 1 Festing 2 25min Festing 2 25min Festing 2 25min	

Saturday, March 28

7:30am—3:00pm Registration 7:30am—9:30am **Technical Inspection** 10:00-5:00 HAGERTY CARS & CAFFEINE CAR SHOW 8:00am Groups 6, 12a Qualifying 2 8:20am Groups 1, 3, 4 Qualifying 2 Groups 8, 12b Qualifying 2 8:40am 9:00am Groups 2, 9 Qualifying 2 9:20am TA2 Practice 30min 9:50am TA/XGT/SGT/GT Practice 30min

	arch 28 (cont.)	0 110 1 0				
10:20am	Group 10	Qualifying 2				
10:40am	Groups 5, 7, 11, S2000	Qualifying 2				
11:00am	Miata Heritage Cup	Qualifying 2				
11:20am	IGT	Feature Race 2				
11:40am12	:40pm LUNCH BREAK					
Track TouringTickets available at Registration Office						
Car Show Touring Laps						
11:40 – 12:20 VROC Charity Pro Am Fan Walk – Pit Lane						
12:00 – 12:35 Driver Introduction/National Anthem						
12:40pm VROC Charity Pro Am Feature Race 50min						
1.20	benefitting Hope for the W					
1:30pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 1				
1:55pm	S2000	Feature Race 1				
2:20pm	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1**				
2:45pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**				
3:10pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**				
3:35pm	TA2 TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 20min				
3:55pm		Qualifying 40min Feature Race 1				
4:35pm 5:00pm	Group 10 Groups 2, 9	Feature Race 1				
	Groups 2, 9 Groups 6, 12a					
5:25pm 5:50pm	IGT	Feature Race 1** Feature Race 3				
6:15pm	End of on-track activities	reature Race 5				
0.15pm	End of on-track activities					
Sunday, Ma	rch 29					
8:00am—12r						
7:50am	ALL ENDURO CARS O	NCRID				
8:00am – 9:00am						
-0.00am 9.00am	1 Pit Stop	60 minutes				
9:10am	MG	Feature Race				
9:35am	S2000	Feature Race 2				
10:00am-12:00pm	n QUIET TIME/LUN ack Touring—see Registrat					
	an Walk – Pre Race Cerem					
12:00pm	TA2	Feature Race 70min				
1:10pm	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**				
1:35pm	Groups 6, 8, 12	Feature Race 2**				
2:00pm	Groups 5. 7. 11	Feature Race 2**				
2:25pm	Group 10	Feature Race 2				
2:50pm	Groups 2, 9 Miete Heritage Cur	Feature Race 2**				
3:15pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 2				
3:40pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 70min				
4:50pm	End of on-track activities					
	RACE RUN GROUPS					

SVRA Groups 1, 3, 4** SVRA Groups 2, 9** SVRA Groups 5, 7, 11** **Pro Trans Am Series** International GT Series (IGT)

SVRA Groups 6, 12a** SVRA Group 10 Miata Heritage Cup S2000

***THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT** HAVE COMBINED GROUPS

** Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels

SVRA Sprint Series

1/10/20