Provisional Schedule

Sebring Vintage Classic Sebring International Raceway, Sebring, FL February 27 – March 1, 2020 Track Length – 3.74 miles

Wednesday, February 261:00-5:00pmRegistration and load inTRACK ACCESS THRU GATE 1 ONLYStaging will take place on the road behind registration(Midway Dr., proceed to end of drive, make u-turn
and return to staging line – SVRA on right, TA on left)LOAD-IN for SVRA begins at 1pm, ends at 5pm

Thursday, February 27

7:00am5:00pm	Registration	
7:30am	Test Day Drivers' MtgBase of Tower	
7:30am—5:00pm	Technical Inspection-After 3pm,	
	priority to first 4 run groups on Friday	
12:00pm	Trans Am Load In	
8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY		
(see Test Schedule on reverse side)		

Friday, February 28

I I I WAR I VOI			
7:00am—5:00	pm Registration		
7:30am—5:00pm Technical Inspection			
7:30am Drivers' Mtg - Base of Tower			
(NOT REQUIRED IF ATTENDED THURSDAY'S MTG)			
8:00am	Groups 5, 7, 11	Practice	
8:30am	Group 10	Practice	
9:00am	Group HTA	Practice	
9:30am	Groups 6, 12a	Practice	
10:00am	Groups 8, 12b	Practice	
10:30am	IGT	Qualifying 1	
11:00am	Groups 1, 3, 4	Practice	
11:30am	TA/XGT/SGT/GT	Optional Testing 1 30min	
12:00pm	TA2	Optional Testing 1 30min	

12:30pm-1:30pm LUNCH BREAK

1:30pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1
2:00pm	Group 10	Qualifying 1
2:30pm	Group HTA	Qualifying 1
3:00pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
3:30pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
4:00pm	IGT	Qualifying 2
4:30pm	Groups 1, 3, 4	Qualifying 1
5:00pm	TA/XGT/SGT/GT Optiona	1 Testing 2 30min
5:30pm	TA2 Optiona	1 Testing 2 30min
6:00pm	End of on-track activities	

Saturday, February 29

7:30am-3:00	pm Registration			
7:30am—9:30am Technical Inspection				
10:00-5:00	HAGERTY CARS & CAFF	EINE CAR SHOW		
8:00am	Groups 8, 12b	Qualifying 2		
8:25am	Group 10	Qualifying 2		
8:50am	Group HTA	Qualifying 2		
9:15am	Groups 6, 12a	Qualifying 2		
9:40am	Groups 5, 7, 11	Qualifying 2		
10:05am	IGT	Feature Race 1		
10:30am	Groups 1, 3, 4	Qualifying 2		
11:00am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min		
11:30am	TA2	Practice 30min		

<u>Saturday, February 29 (cont.)</u>				
12:00pm1:00pm LUNCH BREAK Track TouringTickets available at Registration Office Car Show Touring Laps				
12:50pm	ENDURO CARS C	ON GRID FOR ENDURO		
1:00pm – 2:00pm		lassic Enduro		
60 minutes	Groups 1, 3, 4, 5	5b, 6b, 8, 12b 1 Pit Stop		
2:00pm	JGT	Feature Race 2		
2:25pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**		
2:50pm	Group 10	Feature Race 1		
3:15pm	Groups 1, 3, 4	Feature Race 1**		
3:40pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1**		
4:05pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**		
4:30pm	Group HTA	Feature Race 1**		
4:55pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min (split)		
5:35pm	TA2	Qualifying 20min		
5:30pm	SVRA Event Party	y – CHATEAU ELAN		
		Vintage Racers for Rescues		
		ens, 6:00 – dinner)		
	(,		
Sunday, March 1 8:00am—12noon Registration				
8:00-9:30 His	RO CARS ON GRI storic GT/GTP/ALN	IS Enduro 90 mins		
Grou	ps 5a, 6a, 7, 9, 10, 11	I, 12a, IGT 2 Pit Stops		
9:40am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**		
10:10am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**		
10:40am	Groups 5, 7, 11	Feature Race 2		
11:10am	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min		
12:25pm-1:25 Tra		BREAK egistration for tickets		
12:45pm	Fan Walk on false g	•		
1:25pm	TA2	Feature Race 75min		
2:40pm	Group 10	Feature Race 2		
3:10pm	Group HTA	Feature Race 2**		
3:40pm	Groups 6, 12a	Feature Race 2**		
4:10pm				
	End of on-track acti			
SVD 4 C	RACE RUN GRO	UPS		
SVRA Groups SVRA Groups	RACE RUN GRO 1, 3, 4**			

SVRA Groups 5, 7, 11**	SVRA Group 10
SVRA Groups 6, 12a**	SVRA Group HTA
Pro Trans Am Series	-
International GT Series (IGT)	
Enduro Splits: 5a (BSR, FM1,	S2, VS2) 5b (FM2, WSR)
6a (AP)	6b (AS, BP,TA)
*THERE WILL BE SEPARAT	E PODIUMS FOR RACES THAT
HAVE COMBINED GROU	PS

** Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels