# **SVRA**

# **Endurance Series**

# **Sebring Vintage Classic**

Sebring International Raceway, Sebring, FL February 27 – March 1, 2020

Track Length – 3.74 miles

**Sprint Series** 

OFFICIAL RACE SCHEDULE

2/21/20

**SVRA** 

#### Wednesday, February 26

1:00-5:00pm Registration and load in TRACK ACCESS THRU GATE 1 ONLY Staging will take place on the road behind registration (Midway Dr., proceed to end of drive, make u-turn and return to staging line – SVRA on right, TA on left) LOAD-IN for SVRA begins at 1pm, ends at 5pm

#### Thursday, February 27

7:00am--5:00pm Registration

7:30am-- Test Day Drivers' Mtg--Base of Tower 7:30am-5:00pm Technical Inspection-After 3pm,

priority to first 4 run groups on Friday

11:00am Trans Am Load In 8:00am—5:00pm **OPTIONAL TEST DAY** 

(see Test Schedule on reverse side)

# Friday, February 28

7:00am—5:00pm Registration

7:30am—5:00pm Technical Inspection 7:30am Drivers' Mtg - Base of Tower

(NOT REOUIRED IF ATTENDED THURSDAY'S MTG)

(NOT REQUIRED IT ATTENDED THORSDAT S MTG			
8:00am	Groups 5, 7, 11	Practice	
8:30am	Group 10	Practice	
9:00am	Groups 8, 12b	Practice	
9:30am	Groups 6, 12a	Practice	
10:00am	HTA	Practice	
10:30am	IGT	Qualifying 1	
11:00am	Groups 1, 2, 3, 4	Practice	
11.30am	TA/XGT/SGT/GT	Ontional Testing 1 30mir	

11:30am TA/XGT/SGT/GT Optional Testing 1 30min 12:00pm TA2 Optional Testing 1 30min

#### 12:30pm-1:30pm LUNCH BREAK

1:30pm	Groups 5, 7, 11	Qualifying 1
2:00pm	Group 10	Qualifying 1
2:30pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
3:00pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
3:30pm	HTA	Qualifying 1
4:00pm	IGT	Qualifying 2
4:30pm	Groups 1, 2, 3, 4	Qualifying 1
5:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional Testing 2 30min
5:30pm	TA2	Optional Testing 2 30min
6:00pm	End of on-track act	ivities

# Saturday, February 29

7:30am—3:00pm Registration

7:30am—9:30am Technical Inspection

/:30am—9:30	Jam Technical Inspection	
10:00-5:00	HAGERTY CARS & CAFF	EINE CAR SHOW
8:00am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
8:25am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
8:50am	Group 10	Qualifying 2
9:15am	Groups 5, 7, 11	Qualifying 2
9:40am	HTA	Qualifying 2
10:05am	IGT	Feature Race 1
10:30am	Groups 1, 2, 3, 4	Qualifying 2
11:00am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
11:30am	TA2	Practice 30min

# Saturday, February 29 (cont.)

12:00pm--1:00pm LUNCH BREAK

Track Touring---Tickets available at Registration Office Car Show Touring Laps

12:50pm 1:00pm – 2:00pm 60 minutes	ENDURO CARS ON Vintage/Cla Groups 1, 3, 4, 5b,	
2:05pm	IGT	Feature Race 2
2:30pm	HTA	Feature Race 1
2:55pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1**
3:20pm	Groups 1, 2, 3, 4	Feature Race 1**
3:45pm	Group 10	Feature Race 1**
4:10pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
4:35pm	Groups 5, 7, 11	Feature Race 1**
5:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min (split)
5:40pm	TA2	Qualifying 20min

6:00pm SVRA Event Party – Seven Sebring Raceway Hotel (formerly Chateau Elan)

Guest Speaker Brian Redman

Charity Auction Benefitting Vintage Racers for Rescues (5:30 – cash bar opens, 6:00 – dinner)

# Sunday, March 1

8:00am—12noon Registration

7:50am	ENDURO CARS ON GRID FOR ENDURO	
8:00-9:30	Historic GT/GTP/ALMS Enduro	90 mins
	Groups 5a, 6a, 7, 9, 10, 11, 12a, IGT	2 Pit Stops

9:40am	Groups 1, 2, 3, 4	Feature Race 2**
10:10am	Groups 8, 12b	Feature Race 2**
10:40am	Groups 5, 7, 11	Feature Race 2**
11:10am	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min

# 12:25pm-1:25pm LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets

1:05pm	Fan Walk on false grid	
1:20pm	TA2	Feature Race 75min
2:35pm	Group 10	Feature Race 2
3:10pm	HTA	Feature Race 2
3:40pm	Groups 6, 12a	Feature Race 2**
4:10pm	End of on-track activities	

# RACE RUN GROUPS

 SVRA Groups 1, 2, 3, 4\*\*
 SVRA Groups 8, 12b\*\*

 SVRA Groups 5, 7, 11\*\*
 SVRA Group 10

 SVRA Groups 6, 12a\*\*
 SVRA HTA

**Pro Trans Am Series** 

**International GT Series (IGT)** 

Enduro Splits: 5a (BSR, FM1, S2, VS2) 5b (FM2, WSR)
6a (AP) 6b (AS, BP,TA)
\*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES TH

\*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

<sup>\*\*</sup> Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels