Road Atlanta Grand Prix Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA March 26 - 29, 2020

Provisional Schedule

Track Length – 2.54 miles

3/3/20

Wednesday.	March 25	

1:00-5:00pm Registration & Load in ENTER GATE 1 ONLY SVRA - turn left, get into line Trans Am - turn right into registration lot

Thursday, March 26

7:00am5:00pm	Registration & Load in
7:30am	Test Day Drivers' Mtg—SVRA Tech
7:30am—5:00pm	Technical Inspection-After 3pm,
	priority to first 4 run groups on Friday
12:00pm	Trans Am Load In
0.00 5.00	ODTIONAL TERT DAN

8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

Friday, March 27

$\frac{110ay}{700}$			
7:00am—5:0	1 0		
	0pm Technical Insp		
7:30am	Drivers' Mtg – SVI		
	EQUIRED IF ATTEN	IDED TH	
8:00am	Groups 8, 12b		Practice
8:25am	Miata Heritage Cup	1	Practice
8:50am	Group 10		Practice
9:15am	Groups 5a, 7, 9, 11		Practice
9:40am	Groups 6, 12a		Practice
10:05am	Groups 1, 2, 3		Practice
10:30am	IGT		Qualifying 2
10:55am	S2000		Practice
11:20am	TA2	Optional	l Testing 1 25min
11:45am	TA/XGT/SGT/GT	Optional	l Testing 1 25min
12:10pm-1:1	0pm LUNCH BI	REAK	
1:10pm	Groups 6, 12a		Qualifying 1
1:35pm	Groups 5a, 7, 9, 11		Qualifying 1
2:00pm	Miata Heritage Cup		Qualifying 1
2:25pm	Groups 8., 12b		Qualifying 1
2:50pm	Groups 1, 2, 3		Qualifying 1
3:15pm	Group 10		Qualifying 1
3:40pm	Pro Am	1	Practice
4:05pm	S2000		Qualifying 1
4:30pm	IGT		Feature Race 1
4:55pm	TA2	Optional	l Testing 2 25min
5:20pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional	l Testing 2 25min
5:50pm	End of on-track acti	vities	
5:30pm	SVRA/VROC Cha	arity Din	ner benefitting
HOPE FOR THE WARRIORS			
Sponsored by Carrabas			

Saturday, March 28

pm Registration	
Dam Technical Inspection	
HAGERTY CARS & CAFF	EINE CAR SHOW
Groups 6, 12a	Qualifying 2
Miata Heritage Cup	Qualifying 2
Groups 8, 12b	Qualifying 2
Group 10	Qualifying 2
TA2	Practice 30min
TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
	pm Registration am Technical Inspection HAGERTY CARS & CAFF Groups 6, 12a Miata Heritage Cup Groups 8, 12b Group 10 TA2

		3/3/20
Saturday	, March 28 (cont.)	
10:40am	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 2
11:05am	S2000	Qualifying 2
11:30am	Groups 1, 2, 3	Qualifying 2
11:55am	IGT	Feature Race 2
12:20pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 1
	1:45pm LUNCH BREAK	
	ouringTickets available at l	Registration Office
	v Touring Laps	itegistration office
	35 VROC Charity Pro Am	Ean Walls Dit Lana
12:43 - 1:	Driver Introduction	
1.15.000		
1:45pm	VROC Charity Pro Am Fe	
2.40	benefitting Hope for the S2000	
2:40pm		Feature Race 1
3:00pm	Groups 1, 2, 3	Feature Race 1**
3:20pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
3:40pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 1**
4:00pm	TA2	Qualifying 20min
4:20pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:00pm	Group 10	Feature Race 1
5:20pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1**
5:40pm	IGT	Feature Race 3
6:00pm	End of on-track activities	
<u>Sunday, I</u>		
8:00am—	12noon Registration	
7:50am	ALL ENDURO CARS	
	ROLL OFF 7:55 – GREEN	
8:00am – 9:00		
(HARD STOP	9:05) 1 Pit Stop - 60 m	inutes
9:10am	MG	Feature Race
9:35am	S2000	Feature Race 2
10:00am-12:0	0pm QUIET TIME/LU	UNCH BREAK
100000000000000000000000000000000000000	Track Touring—see Registr	
Trans An	n Fan Walk – Pre Race Cere	
12:00pm	TA2	Feature Race 70min
12:00pm 1:10pm	TA2 Groups 1, 2, 3	Feature Race 70min Feature Race 2**
12:00pm 1:10pm 1:35pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2**
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2**
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm 3:15pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b Miata Heritage Cup	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2** Feature Race 2
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm 3:15pm 3:40pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b Miata Heritage Cup TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 70min
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm 3:15pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b Miata Heritage Cup	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 70min
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm 3:15pm 3:40pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b Miata Heritage Cup TA/XGT/SGT/GT End of on-track activities	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 70min
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm 3:15pm 3:40pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b Miata Heritage Cup TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 70min
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm 3:15pm 3:40pm 4:50pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b Miata Heritage Cup TA/XGT/SGT/GT End of on-track activities <u>RACE RUN GROUPS</u>	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 70min
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm 3:15pm 3:40pm 4:50pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b Miata Heritage Cup TA/XGT/SGT/GT End of on-track activities <u>RACE RUN GROUPS</u> pups 1, 2, 3** SVRA	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 70min
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm 3:15pm 3:40pm 4:50pm	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b Miata Heritage Cup TA/XGT/SGT/GT End of on-track activities <u>RACE RUN GROUPS</u> pups 1, 2, 3** SVRA	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 70min Groups 8, 12b
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm 3:15pm 3:40pm 4:50pm SVRA Gro SVRA Gro	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b Miata Heritage Cup TA/XGT/SGT/GT End of on-track activities RACE RUN GROUPS pups 1, 2, 3** SVR4 pups 5a, 7, 9, 11** SVR4 pups 6, 12a** Miata	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 70min Groups 8, 12b Group 10 Heritage Cup
12:00pm 1:10pm 1:35pm 2:00pm 2:25pm 2:50pm 3:15pm 3:40pm 4:50pm SVRA Gro SVRA Gro SVRA Gro	TA2 Groups 1, 2, 3 Groups 6, 12a Groups 5a. 7. 9, 11 Group 10 Groups 8, 12b Miata Heritage Cup TA/XGT/SGT/GT End of on-track activities <u>RACE RUN GROUPS</u> pups 1, 2, 3** SVRA	Feature Race 70min Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2** Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 70min Groups 8, 12b Group 10 Heritage Cup

***THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT** HAVE COMBINED GROUPS

** Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels