SVRA

Endurance Series

Vintage Grand Prix of Mid Ohio Mid Ohio Sports Car Course, Lexington, OH June 25-28, 2020

SVRA Sprint Series

Provisional Schedule

"No Chicane Track Configuration – 2.2 miles"

6/12/20

Wednesday, June 24

1:00pm - 6:00pm Registration 1:00pm – 7:00pm Load-in GATE CLOSES AT 7:00PM

Thursday, June 25

7:00am-	5.00nm	Registration

7:30am—5:00pm Tech Inspection - After 3pm, priority to 1st

four run groups on Friday schedule

7:30am Test Day Driver's Meeting – SVRA TECH

(not required if attended virtual drivers' mtg) 8:00am – 5:00pm Test Day (See separate schedule)

Friday, June 26

7:00am - 5:00pm	Registration
7:00am - 5:00pm	Tech Inspection

7:30am Mandatory Drivers Meeting – SVRA TECH (not required if attended virtual or Thursday's drivers' mtg)

8:00am Groups 1, 3, 4, Mazda Practice Groups 6, 10, 12a 8:25am Practice 8:50am Groups 5b, 8, 12b Practice 9:15am Kastner Cup Practice 9:40am FR America Practice 2 Groups 2, 9 10:10am Practice 10:35am S2000 Practice F4 11:00am Practice 2 11:30am IGT Practice 11:55am TA/XGT/SGT/GT Practice 30min

12:25pm—1:25pm LUNCH BREAK

1:25pm	Groups 1, 3, 4, Mazda	Qualifying 1
1:42pm	Groups 6, 10, 12a	Qualifying 1
2:09pm	Groups 5b, 8, 12b	Qualifying 1
2:36pm	Kastner Cup	Qualifying 1
3:03pm	FR America	Qualifying
3:28pm	Groups 2, 9	Qualifying 1
3:55pm	S2000	Qualifying 1
4:22pm	F4	Qualifying
4:47pm	IGT	Qualifying
5:12pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:52pm	TA2	Testing 40min
6:32pm	End of on track activities	

Saturday, June 27

7:30am—3:00pm	Registration	
8:00am—11:00am	Tech Inspection	
8:00am	Groups 6, 10, 12a	Qualifying 2
8:25am	Groups 5b, 8, 12b	Qualifying 2
8:50am	Groups 2, 9	Qualifying 2
9:15am	S2000	Qualifying 2
9:40am	Groups 1, 3, 4, Mazda	Qualifying 2
10:05am	IGT	Feature Race 1
10:30am	Kastner Cup	Qualifying 2
10:55am	TA2	Practice 30min

Saturday, June 27 cont.

11:25am FR America Feature Race 1

12:10pm-	-12:55pm LUNCH BREAK	
12:55pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 70min
2:05pm	Groups 6, 10, 12a	Feature Race 1**
2:30pm	Groups 5b, 8, 12b	Feature Race 1**
2:55pm	Group 2	Feature Race 1
3:00pm	Entry Deadlines for enduros	
3:20pm	F4	Feature Race 1
4:05pm	Group 9	Feature Race 1
4:30pm	Kastner Cup	Feature Race 1
4:55pm	S2000	Feature Race 1
5:20pm	Groups 1, 3, 4, Mazda	Feature Race 1**
5:45pm	IGT	Feature Race 2
6:10pm	TA2	Qualifying 20min
6:30pm	End of on track activities	

Sunday, June 28

8:00am—12 noon Registration

7:50am ALL ENDURO CARS ON GRID		
8:00am-9:30am	ALL GROUP ENDURO	2 pit stops 90 mins
9:35am	S2000	Feature Race 2
10:00am	Group 2	Feature Race 2
10:25am	Groups 1, 3, 4	Feature Race 2**
10:50am	Group 9	Feature Race 2
11:15am	Groups 6, 10, 12a	Feature Race 2**
11:40am	FR America	Feature Race 2

12:25pm - 1:25pm LUNCH BREAK

	m •	·
1:25pm	TA2	Feature Race 70min
2:35pm	Kastner Cup Reunion	Feature Race
3:00pm	Groups 5b, 8, 12b	Feature Race 2**
3:25pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 2
3:00pm	F4	Feature Race 2
3:45pm	End of on-track activities	

SVRA RACE RUN GROUPS

Groups 1, 3, 4, Mazda**
Groups 5b, 8, 12b**
Groups 2, 9**
Groups 6, 10, 12a**
Pro Trans Am
International GT (IGT)
Miata Heritage Cup

Groups 5b, 8, 12b**
S2000
FR America
F4
Kastner Cup

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

**Split starts will be used if deemed necessary--2 Pace Cars Run Groups are Subject to Change based on Entries.