U.S. Vintage Racing National Championship Circuit of the Americas, DelValle, Texas November 5 – 8, 2020 3.4 Mile Grand Prix Circu • .

Provisional Schedule

Wednesday, November 4

8:00am6:00pm	Registration
12:00pm6:00pm	Tech Inspection Main Paddock
12:00pm - 6:00pm	Trans Am Load in (TA2)

Thursday, November 5

7:00am—5:00pm Registration 7:00am—5:00pm Technical Inspection--Main Paddock 7:00am - 5:00pm Load-in cont. - Gate 2 GATES CLOSE at 5pm 7:30am--Driver's Mtg--Test Day/TOP Drivers - Victory Circle (for those who did not complete virtual meeting) 8:00am—5:00pm TEST DAY/TOP (See separate schedule) 12:00pm – 5:00pm Trans Am Load in (TA/XGT/SGT/GT)

Friday, November 6

Friday, November			
7:00am—5:00pm	Registration		
7:00am—5:00pm	Tech Inspection		
7:30am	Mandatory Drivers' Mtg - V	ictory Circle	
(for those wh	(for those who did not attend virtual meeting)		
8:00am	Groups 1a, 3, 4	Practice	
8:25am	Groups 5a, 7, 11	Practice	
8:50am	Groups 1b, 2	Practice	
9:15am	Group 10	Practice	
9:40am	Groups 5b, 8, 12b	Practice	
10:05am	MX5	Practice 1	
10:30am	Groups 6, 12a	Practice	
10:55am	Group 9	Practice	
11:20am	TA2	Testing 1 30min	
11:50am	TA/XGT/SGT/GT	Testing 1 30min	
12:20pm—1:20pm	LUNCH BREAK		
1:20pm	Groups 1b, 2	Qualifying 1	
1:45pm	Group 10	Qualifying 1	
2:10pm	Groups 1a, 3, 4	Qualifying 1	
2:35pm	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 1	
3:00pm	Groups 5b, 8, 12b	Qualifying 1	
2.25			
3:25pm	MX5	Practice 2	
3:50pm	MX5 Groups 6, 12a	Practice 2 Qualifying 1	
3:50pm 4:15pm		Qualifying 1 Qualifying 1	
3:50pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1	
3:50pm 4:15pm	Groups 6, 12a Group 9	Qualifying 1 Qualifying 1	
3:50pm 4:15pm 4:40pm	Groups 6, 12a Group 9 TA2	Qualifying 1 Qualifying 1 Testing 2 30min	
3:50pm 4:15pm 4:40pm 5:10pm 5:40pm	Groups 6, 12a Group 9 TA2 TA/XGT/SGT/GT End of on-track activities	Qualifying 1 Qualifying 1 Testing 2 30min	
3:50pm 4:15pm 4:40pm 5:10pm	Groups 6, 12a Group 9 TA2 TA/XGT/SGT/GT End of on-track activities ber 7	Qualifying 1 Qualifying 1 Testing 2 30min	
3:50pm 4:15pm 4:40pm 5:10pm 5:40pm	Groups 6, 12a Group 9 TA2 TA/XGT/SGT/GT End of on-track activities	Qualifying 1 Qualifying 1 Testing 2 30min	

7.50um 5.00pm	regionation	
10:00am-5:00pm	SVRA Car ShowPlaza	
8:00am	Groups 1b. 2	Qualifying 2
8:20am	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 2
8:40am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
9:00am	Groups 5b, 8, 12b	Qualifying 2
9:20am	Group 10	Qualifying 2
9:40am	Group 9	Qualifying 2

l Prix Circuit		9/28/20			
<u>Saturday, cont.</u>					
10:00am	Groups 1a, 3, 4	Qualifying 2			
10:20am	MX5	Qualifying			
10:45am	TA2	Practice 30min			
11:15am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min			
11:45am12:45pm	LUNCH BREAK/Car Sh	ow parade laps			
12:45pm	Groups 5b, 8, 12b	Feature Race 1**			
1:10pm	Groups 1a, 3, 4	Feature Race 1**			
1:35pm	Group 10	Feature Race 1			
2:00pm	Group 2	Feature Race 1			
2:25pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1**			
2:50pm	Group 9	Feature Race 1			
3:15pm	Group 1b	Feature Race 1			
3:40pm	Groups 5a, 7. 11	Feature Race 1**			
4:05pm	MX5	Feature Race 1			
4:35pm	TA2	Qualifying 20min			
4:55pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min			
5:35pm	End of on track activities				
Sunday, Novembe	er 8				
8:00am—12 noon					
	LL ENDURO CARS ON G	RID			
8:00am-9:00am	Vintage/Classic Enduro	60 minutes			
End.#1	(Grps. 1,2,3,4,5b,6b,8, 12b)	(1 pit stop)			
9:05am	Group 9	Helmet Race			
9:30am 9:55am	Group 10	Helmet Race			
	Groups 1b, 2	Helmet Race**			
10:20am 10:45am	Groups 5a, 7, 11	Helmet Race** Feature Race 2			
10:45am 11:15am	MX5 TA2	Feature Race 70min			
12:25pm—1:25pm	LUNCH BREAK				
1:25pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 70min			
2:25pm A	LL ENDURO CARS ON G	RID			
2:35pm-3:35pm	Historic GT/GTP Enduro	60 minutes			
· ·	rps 5a,6a,7,9,10,11, 12a, IGT				
3:40pm	Groups 1a, 3, 4	Helmet Race**			
4:05pm	Groups 5b, 8, 12b	Helmet Race**			
4:30pm	Groups 6, 12a	Helmet Race**			
4:55pm	Datsun Reunion	Feature Race			
5:20pm	End of Track Activities	i cuture reace			
5.20pm	End of Track Activities				
	SVRA RACE/ RUN GROU	IPS			
		_			
SVRA Groups 1a, 3,		roups 5b, 8, 12b			
SVRA Groups 1b, 2	SVRA G				
SVRA Groups 5a, 7.					
SVRA Groups 6, 12: MX5	a Trans A	in Series			
11113					
Race Group Splits: Enduro Group Split	1a (CS, FP, GP) s: 5a (BSR, FM1, S2, VS2) 6a (AP),	1b (F, FV) 5b (FM2, WSR) 6b (AS, BP, TA)			
	RACES W/ COMBINED GROUPS WILL HAVE SEPARATE				
PODIUMS *Split starts2 Pace Cars will be used if deemed necessary Run Groups are Subject to Change at any time based on Entries					