**SVRA** 

## **U.S. Vintage Racing National Championship**

Circuit of the Americas, DelValle, Texas November 5 - 8,20203.4 Mile Grand Prix Circuit

**SVRA Sprint Series** 

**Provisional Schedule** 

**Endurance Series** 

10/16/20

Wednesda	y, November 4

11.00am-	6:00nm	Registration
11:00am-	-0:00bm	Registration

12:00pm - 6:00pm Tech Inspection - Garage #7

12:00pm - 6:00pm Load in (enter COTA blvd. from route FM 812 only (Elroy Rd CLOSED) follow your designated lane on COTA blvd (SVRA. Trans Am or Mazda single file and park in line at the stop sign. Walk across the street to the registration trailer on left.

### Thursday, November 5

7.00	F.00	D:-44:
7:00am—	->:UUnm	Registration

7:00am—5:00pm Technical Inspection--Main Paddock

7:00am – 5:00pm Load-in cont. - Gate 2 GATES CLOSE at 5pm

7:30am--Driver's Mtg--Test Day/TOP Drivers - Victory Circle (for those who did not complete virtual meeting)

8:00am—5:00pm TEST DAY/TOP (See separate schedule)

12:00pm – 5:00pm Trans Am Load in (TA/XGT/SGT/GT)

### Friday, November 6

7:00am—5:00pm	Registration
7:00am—5:00pm	Tech Inspection

7:30am Mandatory Drivers' Mtg - Victory Circle

(for thos	e who did not attend virtual m	eeting)
8:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Practice
8:25am	Group 10	Practice
8:50am	Group 2	Practice
9:15am	Groups 8, 12b	Practice
9:40am	Groups 5a, 7, 11	Practice
10:05am	MX5	Practice 1
10:30am	Groups 6, 12a	Practice
10:55am	Group 9	Practice
11:20am	TA2	Testing 1 30mi
11.50am	TA/XGT/SGT/GT	Testing 1 30mi

#### 12:20pm—1:20pm LUNCH BREAK

1:20pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 1
1:45pm	Group 10	Qualifying 1
2:10pm	Group 2	Qualifying 1
2:35pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
3:00pm	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 1
3:25pm	MX5	Practice 2
3:50pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
4:15pm	Group 9	Qualifying 1
4:40pm	TA2	Testing 2 30min
5:10pm	TA/XGT/SGT/GT	Testing 2 30min
5:40pm	End of on-track activities	

# Saturday, November 7

/:30am-3:00pm	Registration
10:00am-5:00pm	SVRA Car ShowPlaza
8:00am	Group 2

10.00am-5.00pm	5 v ICA Cai Silow I laza	
8:00am	Group 2	Qualifying 2
8:20am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
8:40am	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 2
9:00am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
9:20am	Group 9	Qualifying 2
9:40am	Group 10	Qualifying 2

### Saturday, cont.

10:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 2
10:20am	MX5	Qualifying
10:45am	TA2	Practice 30min
11:15am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min

11:45am12:45pn	n LUNCH BREAK/Corvett	e Club Parade Laps
12:45pm	Group 2	Feature Race 1
1:10pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1
1:35pm	Group 9	Feature Race 1
2:00pm	Group 10	Feature Race 1
2:25pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 1
2:50pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1
3:15pm	Groups 5a, 7, 11	Feature Race 1
3:40pm	MX5	Feature Race 1
4:10pm	TA2	Qualifying 20min
4:30pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:10pm	Car show parade laps	

### Sunday, November 8

8:00am—12 noon Registration

7:50am 8:00am-9:00am End.#1	ALL ENDURO CARS ON OVIntage/Classic Enduro (Grps. 1,2,3,4,5b,6b,8, 12b)	60 minutes
9:05am	Group 9	Helmet Race
9:30am	Group 10	Helmet Race
9:55am	Group 2	Helmet Race
10:20am	Groups 5a, 7, 11	Helmet Race
10:45am	MX5	Feature Race 2
11:15am	TA2	Feature Race 70min
12.25 1.25	LINCH DDEAK	

12:25pm—1:25pm LUNCH BREAK

1:25pm TA/XGT/SGT/GT Feature Race 70min

2:25pm	ALL ENDURO CARS ON G	RID
2:35pm-3:35pn	n Historic GT/GTP Enduro	60 minutes
End.#2	(Grps 5a,6a,7,9,10,11, 12a, IGT)	(1 pit stop)
3:40pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Helmet Race**
4:05pm	Groups 6, 12a	Helmet Race**
4:30pm	Groups 8, 12b	Helmet Race**
4:55pm	Datsun Reunion	Feature Race
5:20pm	End of Track Activities	

### **SVRA RACE/ RUN GROUPS**

**SVRA Groups 1, 3, 4, 5b SVRA Groups 8, 12b** SVRA Group 2 **SVRA Group 9** SVRA Groups 5a, 7.11 **SVRA Group 10** SVRA Groups 6, 12a Trans Am Series MX5

**Enduro Group Splits:** 5a (BSR, FM1, S2, VS2) 5b (FM2, WSR) 6a (AP), 6b (AS, BP, TA)

### RACES W/ COMBINED GROUPS WILL HAVE SEPARATE **PODIUMS**

\*Split starts--2 Pace Cars will be used if deemed necessary Run Groups are Subject to Change at any time based on Entries