SVRA

Endurance Series

Provisional Schedule

Road Atlanta Grand Prix

Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA November 19-22, 2020

Track Length – 2.54 miles

SVRA
Sprint Series

9/8/20

Wednesday, November 18

1:00-5:00pm Registration & Load in

ENTER GATE 1 ONLY

SVRA – turn left, get into line

Trans Am - turn right into registration lot

Thursday, November 19

7:00am--5:00pm Registration & Load in

7:30am-5:00pm Test Day Drivers' Mtg—SVRA Tech
Technical Inspection-After 3pm,
priority to first 4 run groups on Friday

12:00pm Trans Am Load In

8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

Friday, November 20

7:00am—5:00pm Registration

7:30am—5:00pm Technical Inspection

7:30am Drivers' Mtg – SVRA Tech Trailer

(NOT REQUIRED IF ATTENDED THURSDAY'S MTG)

(110110	QUILLE II TITTET DED TI	TOTODITI DIVITO
8:00am	Groups 8, 12b	Practice
8:25am	Miata Heritage Cup	Practice
8:50am	Group 10	Practice
9:15am	Groups 5a, 7, 9, 11	Practice
9:40am	Groups 6, 12a	Practice
10:05am	Groups 1, 2, 3, 4	Practice
10:30am	IGT	Qualifying 2
10:55am	Radical	Practice 2
11:25am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
11:55am	TA2	Practice 30min

12:25pm-1:25pm LUNCH BREAK

1:25pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
1:50pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 1
2:15pm	Miata Heritage Cup	Qualifying 1
2:40pm	Groups 8., 12b	Qualifying 1
3:05pm	Groups 1, 2, 3, 4	Qualifying 1
3:30pm	Group 10	Qualifying 1
3:55pm	Radical	Qualifying
4:25pm	IGT	Feature Race 1
4:50pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:30pm	TA2	Qualifying 20min
5:50pm	End of on-track activities	

Saturday, November 21

7:30am—3:00pm Registration

7:30am—9:30am Technical Inspection

/:30am—9:.	ouam Technical Inspection	on
10:00-5:00	HAGERTY CARS & CA	AFFEINE CAR SHOW
8:00am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
8:20am	Miata Heritage Cup	Qualifying 2
8:40am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
9:00am	Group 10	Qualifying 2
9:20am	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 2
9:40am	Groups 1, 2, 3, 4	Qualifying 2
10:00am	Radical	Feature Race 1
10:45am	IGT	Feature Race 2
11:10am	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 70min

12:15pm--1:15pm LUNCH BREAK

Track Touring---Tickets available at Registration Office Car Show Touring Laps

1:15pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 1
1:40pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1**
2:05pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1**
2:30pm	Group 10	Feature Race 1
2:55pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 1**
3:20pm	Groups 1, 2, 3, 4	Feature Race 1**
3:45pm	Radical	Feature Race 2
4:30pm	IGT	Feature Race 3
4:55pm	TA2	Feature Race 70min
6:05pm	End of on-track activities	

Sunday, November 22

8:00am—12noon Registration

8:00am Radical Feature Race 3

8:35am	ALL ENDURO CARS ON GRID
	ROLL OFF 8:40 – GREEN FLAG 8:45
8:45am - 9:55a	m Vintage/Historic ALL GROUPS/IGT
(HARD STOP	10:00) 1 Pit Stop – 70 minutes

10:00am-12:00pm QUIET TIME/LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets

_			
	12:00pm	Trans Am – All Classes	Feature Race 75min
	1:15pm	Groups 1, 2, 3, 4	Feature Race 2**
	1:45pm	Groups 6, 12a	Feature Race 2**
	2:15pm	Groups 5a. 7. 9, 11	Feature Race 2**
	2:45pm	Groups 8, 12b	Feature Race 2**
	3:15pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 2
	3:45pm	Group 10	Feature Race 2
	4:15pm	End of on-track activities	

RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 2, 3, 4**
SVRA Groups 8, 12b
SVRA Groups 5a, 7, 9, 11**
SVRA Group 10
SVRA Groups 6, 12a**
Pro Trans Am Series

SVRA Group 10
Miata Heritage Cup
Radical

International GT Series (IGT)

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

** Split start will be used if deemed necessary—2 Pace Cars Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels