SVRA

Charlotte SpeedTour

Charlotte Motor Speedway, Concord, NC March 18-21, 2021

Track Length: 2.25 miles

Provisional Race Schedule

1/8/21

E - - 4---- D - - - 1

SVRA

3:00pm-6:00pm Registration & Load-in

Thursday, March 18

7:00am-5:00pm Registration & Load-in
7:30am-5:00pm Technical Inspection
7:30am Text Pay Private Machine

7:30am Test Day Drivers Meeting

(for those who did not complete virtual mtg)
8:00am-5:00pm Test Day (see separate schedule)
12:00pm Trans Am Load-in Begins

Friday, March 19

7:00am-5:00pm Registration

7:30am-5:00pm Technical Inspection

7:30am MANDATORY DRIVERS' MEETING

(for those who did not complete virtual mtg)
8:00am Groups 1, 3, 4, 5b Practice
8:30am Groups 6, 12a Practice

9:00am Groups 8, 12b Practice
9:30am Group 10 Practice
10:00am Groups 5a, 7, 9, 11 Practice
10:30am Group 2 Practice
11:00am Miata Heritage Cup Practice

11:30am Trans Am Optional Testing 1 30min

12:00pm-1:00pm LUNCH BREAK – Enduro MTG-TBA

1:00pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 1
1:30pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
2:00pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
2:30pm	Group 10	Qualifying 1
3:00pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 1
3:30pm	Group 2	Qualifying 1
4:00pm	Miata Heritage Cup	Qualifying 1
4:30pm	Trans Am	Optional Testing 2 30min

5:00pm End of On-Track Activities

Saturday, March 20

/:30am-3:00pi	n Registration	/
8:00am-11:30a	am Technical Inspection	on
10:00am	Hagerty Cars & Caffeine Car	Show
8:00am	Group 2	Qualifying 2
8:30am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
9:00am	Group 10	Qualifying 2
9:30am	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 2
10:00am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
10:30am	Miata Heritage Cup	Qualifying 2
11:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 2
11:30am	Trans Am	Practice 45 min

12:15pm-1:15pm LUNCH BREAK - CAR SHOW LAPS

Saturday, March 20 cont.

1:15pm	Group 2	Feature Race I
1:40pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1
2:05pm	Group 10	Feature Race 1
2:30pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 1
2:55pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1
3:20pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 1
3:45pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 1
4:10pm	Trans Am	Qualifying 60min
5:10pm	End of On-Track Activities	

Sunday, March 21

8:00am—12noon Registration 8:30am – 11:00am Technical Inspection

	7:50am	ALL ENDURO CARS T	O GRID	
	8:00am-9:10	am Vintage Enduro	70 mins 1 pit stop	
	9:15am	Groups 5a, 7, 9. 11	Feature Race 2	
	9:45am	Groups 6, 12a	Feature Race 2	
,	10:15am	Group 2	Feature Race 2	
	10:45am	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 2	
	11:15am	Trans Am	Feature Race 75min	

12:30pm-1:30pm LUNCH BREAK

3:20pm 3:30pm-4:40	ALL ENDURO CARS TO pm Historic Enduro	O GRID 70 mins 1 pit stop
3:00pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 2
2:30pm	Group 10	Feature Race 2
2:00pm	Groups 8, 12b	Feature Race 2
1:30pm	Corvette Reunion	Feature Race
•		

4:40pm End of On-Track Activities

SVRA RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 4, 5b SVRA Groups 6, 12a SVRA Group 2 SVRA Group 10 SVRA Groups 5a, 7, 9, 11 SVRA Groups 8, 12b Professional Trans Am Miata Heritage Cup

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

Run Groups are Subject to Change based on entries.