### **SVRA**

**Endurance Series** 

# Road Atlanta SpeedTour

# Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA March 25-28, 2021

Track Length – 2.54 miles

SVRA
Sprint Series

2/3/21

Wednesday, March 24

**Provisional Race Schedule** 

1:00-5:00pm Registration & Load in

ENTER GATE 1 ONLY SVRA – turn left, get into line

Thursday, March 25

7:00am--5:00pm Registration & Load in (cont.)
7:30am-- Test Day Drivers' Mtg—SVRA Tech

(for those who did not complete virtual meeting)

7:30am—5:00pm Technical Inspection-After 3pm, priority to first 4 run groups on Friday

12:00pm Trans Am Load In Begins

8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY

(see Test Schedule on reverse side)

#### Friday, March 26

7:00am—5:00pm Registration
7:30am—5:00pm Technical Inspection
7:30am Drivers' Mtg – SVRA Tech

(for those who did not complete virtual meeting)

	(for those who did not complete virtual meeting)		
8:10am	Miata Heritage Cup	Practice	
8:35am	Group 10	Practice	
9:00am	Groups 1, 2, 3, 4	Practice	
9:25am	Groups 5, 7, 9, 11	Practice	
9:50am	FR	Practice	
10:20am	Groups 6, 8, 12	Practice	
10:45am	IGT	Qualifying 1	
11:10am	F4	Practice	
11:40am	TA/XGT/SGT/GT	Optional Test 1 30min	
12:10pm	TA2®	Optional Test 1 30min	

# 12:40pm-1:40pm LUNCH BREAK Enduro mtg. in tech shed

1:40pm	Groups 5, 7, 9, 11	Qualifying 1
2:05pm	Groups 6, 8, 12	Qualifying 1
2:30pm	Miata Heritage Cup	Qualifying 1
2:55pm	Group 10	Qualifying 1
3:20pm	FR	Qualifying
3:45pm	Groups 1, 2, 3, 4	Qualifying 1
4:10pm	IGT	Qualifying 2
4:35pm	F4	Qualifying
5:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional Test 2 30min
5:30pm	TA2®	Optional Test 2 30min
6:00pm	End of on-track activities	

## Saturday, March 27

Saturday, Ivia	II CII E I	
7:30am—3:00	pm Registration	
7:30am—9:30	am Technical Inspection	
10:00-5:00	Hagerty Cars & Caffeine Car	Show
8:10am	Groups 6, 8, 12	Qualifying 2
8:30am	Miata Heritage Cup	Qualifying 2
8:50am	Group 10	Qualifying 2
9:10am	FR	Feature Race 1
9:45am	Groups 5, 7, 9, 11	Qualifying 2
10:10am	Groups 1, 2, 3, 4	Qualifying 2
10:30am	F4	Feature Race 1
11:05am	IGT	Feature Race 1

#### Saturday, cont.

11:25am TA/XGT/SGT/GT Practice 30min 11:55am TA2® Practice 30min

#### 12:25pm--1:25pm LUNCH BREAK

Track Touring---Tickets available at Registration Office Car Show Touring Laps

1:25pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 1
1:50pm	Groups 6, 8, 12	Feature Race 1
2:15pm	FR	Feature Race 2
2:50pm	Groups 5, 7, 9, 11	Feature Race 1
3:15pm	Group 10	Feature Race 1
3:40pm	Groups 1, 2, 3, 4	Feature Race 1
4:05pm	F4	Feature Race 2
4:40pm	IGT	Feature Race 3
5:05pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:45pm	TA2®	Qualifying 20min
6:05pm	End of on-track activities	

## Sunday, March 28

8:00am—12noon Registration

8:00am ALL ENDURO CARS ON GRID ROLL OFF 8:10 – GREEN FLAG 8:15 8:10am – 9:25am Vintage/Historic ALL GROUPS/IGT 1 Pit Stop – 70 minutes

9:25am FR Feature Race 3

# 10:00am-12:00pm QUIET TIME/LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets

12:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min
1:15pm	Groups 1, 2, 3, 4	Feature Race 2
1:40pm	F4	Feature Race 3
2:15pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 2
2:40pm	Groups 6, 8, 12	Feature Race 2
3:05pm	Groups 5, 7, 9, 11	Feature Race 2
3:30pm	Group 10	Feature Race 2
3:55pm	TA2®	Feature Race 75min
5:10pm	End of on-track activities	

#### **RACE RUN GROUPS**

SVRA Groups 1, 2, 3, 4
SVRA Groups 5, 7, 9, 11
SVRA Groups 5, 7, 9, 11
Miata Heritage Cup

SVRA Groups 6, 8, 12 International GT Series (IGT)

Pro Trans Am Series FI

F4

\*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels