Provisional Race Schedule

Sebring SpeedTour Sebring International Raceway, Sebring, FL February 18 – 21, 2021 Track Length – 3.74 miles

2/2/21

W. L J. E.L	
<u>Wednesday, February 17</u> 1:00-6:00pm Registration and load-in	Saturday, February 20 (cont.) 11:00am TA2® Practice 30min
TRACK ACCESS OFF OF HAYWOOD-TAYLOR	
	11:30am TA/XGT/SGT/GT Practice 30min
BLVD., turn left onto Carrol Shelby Drive, turn left	
through GATE 4, jog right onto the skid pad and pull forward	12:00pm1:10pm LUNCH BREAK
to get into the appropriate lane for your rig (will be marked)	Car Show Touring Laps
Thursday, Fahrman, 19	
Thursday, February 187:00am5:00pmRegistration & Load-in (cont.)	1:10pm IGT Feature Race 2
	1:40pm Groups 5a, 7, 11 Feature Race 1
	2:10pm Groups 1, 3, 4, 5b Feature Race 1
(for those who did not complete virtual mtg) 7:30am—5:00pm Technical Inspection-After 3pm,	2:40pm Group 10 Feature Race 1
	3:10pm Groups 8, 12b Feature Race 1
priority to first 4 run groups on Friday	3:40pm Groups 6, 12a Feature Race 1
9:00am Trans Am Load In	4:10pm TA2® Qualifying 20min
8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY	4:30pm TA/XGT/SGT/GT Qualifying 40min
(see Test Schedule on reverse side)	5:10pm End of on-track activities
<u>Friday, February 19</u>	Sunday, February 21
7:00am—5:00pm Registration	8:00am—12noon Registration
7:30am—5:00pm Technical Inspection	
7:30am Drivers' Mtg - Base of Tower	7:50am ALL ENDURO CARS ON GRID
(for those who did not complete virtual mtg)	8:00-9:10 Historic GT/GTP/ALMS Enduro 70 mins
8:00am Groups 5a, 7, 11 Practice	(Groups 5a, 6a, 7, 10, 11, 12a, IGT) 1 Pit Stop
8:30am Group 10 Practice	
9:00am Groups 8, 12b Practice	9:15am Groups 1, 3, 4, 5b Feature Race 2
9:30am Groups 6, 12a Practice	9:45am Groups 6, 12a Feature Race 2
10:00am IGT Qualifying 1	10:15am Groups 8, 12b Feature Race 2
10:30am Groups 1, 3, 4, 5b Practice	10:45am TA2® Feature Race 75min
11:00am TA2® Optional Testing 1 30min	
11:30am TA/XGT/SGT/GT Optional Testing 1 30min	12:00pm-1:00pm LUNCH BREAK
	Track Touring—see Registration for tickets
12:00pm-1:00pm LUNCH BREAK –	
Enduro mtg base of tower	1:00pm Groups 5a, 7, 11 Feature Race 2
Track Touring – see Registration for tickets	1:30pm TA/XGT/SGT/GT Feature Race 75min
	2:45pm Group 10 Feature Race 2
1:00pm Groups 5a, 7, 11 Qualifying 1	1 1
1:30pm Group 10 Qualifying 1	2:35pm ALL ENDURO CARS ON GRID
2:00pm Groups 8, 12b Qualifying 1	2:45-3:45 Vintage Enduro 60 mins
2:30pm Groups 6, 12a Qualifying 1	(Groups 1, 3, 4, 5b, 6b, 8, 12b) 1 Pit Stop
3:00pm IGT Qualifying 2	
3:30pm Groups 1, 3, 4, 5b Qualifying 1	3:45pm End of on-track activities
4:00pm TA2® Optional Testing 2 30min	55pm End of on-track activities
4:30pm TA/XGT/SGT/GT Optional Testing 2 30min	
5:00pm End of on-track activities	
Saturday Eshmany 20	RACE RUN GROUPS
Saturday, February 20 7:30am—3:00pm Registration	SVRA Groups 1, 3, 4, 5b SVRA Groups 8, 12b
7:30am—9:30am Technical Inspection	SVRA Groups 1, 3, 4, 30SVRA Groups 0, 120SVRA Groups 5a, 7, 11SVRA Group 10
10:00–5:00 Hagerty Cars & Caffeine Car Show	SVRA Groups 6, 12a International GT Series (IGT)
	Pro Trans Am Series
8:00amGroups 8, 12bQualifying 28:30amGroup 10Qualifying 2	
	Enduro Splits: 5a (BSR, FM1, S2, VS2) 5b (FM2, WSR)
	6a (AP) 6b (AS, BP,TA)
9:30am Groups 5a, 7, 11 Qualifying 2 10:00am IGT Feature Race 1	*THEDE WILL DE CEDADATE DODILIMO EOD DACEO THAT
	*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS
10:30am Groups 1, 3, 4, 5b Qualifying 2	HAVE COMBINED GROUPS
	Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels