SVRA

Endurance Series

Sebring SpeedTour

Sebring International Raceway, Sebring, FL February 18 – 21, 2021

Track Length – 3.74 miles

SVRA Sprint Series

Provisional Race Schedule

2/2/21

Wednesd	lav. F	ehrua	rv	17
vi culicsu	Let A o T.	CDI U		1 /

1:00-5:00pm Registration and load in
TRACK ACCESS THRU GATE 1 ONLY
Staging will take place on the road behind registration
(Midway Dr., proceed to end of drive, make u-turn
and return to staging line
LOAD-IN for SVRA begins at 1pm, ends at 5pm

Thursday, February 18

7:00am5:00pm	Registration & Load-in (cont.)
7:30am	Test Day Drivers' MtgBase of Tower
	(for those who did not complete virtual mtg)
7:30am—5:00pm	Technical Inspection-After 3pm,
	priority to first 4 run groups on Friday
9:00am	Trans Am Load In
8:00am—5:00pm	OPTIONAL TEST DAY
	(see Test Schedule on reverse side)

Friday, February 19

	0.00 - 0-00-	
7:00am—.	5:00pm Registrat	ion
7:30am—:	5:00pm Technica	l Inspection
7:30am	Drivers' Mtg	- Base of Tower
	(for those who did	not complete virtual mtg)
8:00am	Groups 5a, 7,	11 Practice
8:30am	Group 10	Practice
9:00am	Groups 8, 12b	Practice Practice
9:30am	Groups 6, 12a	Practice
10:00am	IGT	Qualifying 1
10:30am	Groups 1, 3, 4	, 5b Practice
11:00am	TA2®	Optional Testing 1 30min
11:30am	TA/XGT/SGT	T/GT Optional Testing 1 30min

12:00pm-1:00pm LUNCH BREAK – Enduro mtg base of tower

1:00pm	Groups 5a, 7, 11		Qualifying 1
1:30pm	Group 10		Qualifying 1
2:00pm	Groups 8, 12b		Qualifying 1
2:30pm	Groups 6, 12a		Qualifying 1
3:00pm	IGT		Qualifying 2
3:30pm	Groups 1, 3, 4, 5b		Qualifying 1
4:00pm	TA2®	Optional	Testing 2 30min
4:30pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional	Testing 2 30min
5:00pm	End of on-track acti	vities	_

Saturday, February 20

7.30am—3.00	ipili Kegisuauoli	
7:30am—9:30	Dam Technical Inspection	
10:00-5:00	Hagerty Cars & Caffeine Car	Show
8:00am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
8:30am	Group 10	Qualifying 2
9:00am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
9:30am	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 2
10:00am	IGT	Feature Race 1
10:30am	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 2

Saturday, February 20 (cont.)

11:00am	TA2®	Practice 30min
11:30am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min

12:00pm--1:10pm LUNCH BREAK Car Show Touring Laps

1:10pm	IGT	Feature Race 2
1:40pm	Groups 5a, 7, 11	Feature Race 1
2:10pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 1
2:40pm	Group 10	Feature Race 1
3:10pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1
3:40pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1
4:10pm	TA2®	Qualifying 20min
4:30pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:10pm	End of on-track activities	

Sunday, February 21

8:00am—	12noon	Reg	istration

7:50am	ALL ENDURO CARS ON GRID	
8:00-9:10	Historic GT/GTP/ALMS Enduro	70 mins
	(Groups 5a, 6a, 7, 10, 11, 12a, IGT)	1 Pit Stop

9:15am	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 2
9:45am	Groups 6, 12a	Feature Race 2
10:15am	Groups 8, 12b	Feature Race 2
10:45am	TA2®	Feature Race 75min

12:00pm-1:00pm LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets

1:00pm	Groups 5a, 7, 11	Feature Race 2
1:30pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min
2:45pm	Group 10	Feature Race 2

2:35pm	ALL ENDURO CARS ON GRID	
2:45-3:45	Vintage Enduro	60 mins
	(Groups 1, 3, 4, 5b, 6b, 8, 12b)	1 Pit Stop

3:45pm End of on-track activities

RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 4, 5b SVRA Groups 5a, 7, 11		SVRA Groups 8, 12b SVRA Group 10	
SVRA Groups Pro Trans Am	6, 12a I	International GT Series (IGT)	
Enduro Splits:	5a (BSR, FM1, S2, V5 6a (AP)	5b (FM2, WSR) 6b (AS, BP,TA)	
	L BE SEPARATE POI MBINED GROUPS	DIUMS FOR RACES THAT	
Schedule and R	Run Groups subject to	change due to entry levels	