SVRA

Endurance Series

Road Atlanta SpeedTour Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA

SVRA Sprint Series

March 25-28, 2021

Track Length – 2.54 miles

3/21/21

Wednesd	av.	March	24
77 Cullegu	et y 9	IVIAI CII	47

OFFICIAL SCHEDULE

1:00-5:00pm Registration & Load in

Load-in-https://svra.com/events/2021-road-atlanta-speed tour/

ENTER GATE 1 ONLY -

SVRA/IGT – turn left, get into appropriately marked lane F4/FR – stay straight on orange line, pull as far forward as you Can. Load-in will begin at 5pm, follow yellow line

Thursday, March 25

7:00am5:00pm	Registration & Load in (cont.)
7:30am	Test Day Drivers' Mtg—SVRA Tech
(for tho	se who did not complete virtual meeting)
7:30am—5:00pm	Technical Inspection-After 3pm,
	priority to first 4 run groups on Friday
12:00pm	Trans Am Load In Begins

8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

Friday, March 26

7:00am—5:00)pm Registration	
7:30am—5:00	Opm Technical Inspe	ection
7:30am	Drivers' Mtg –	SVRA Tech
(for those who did not com	plete virtual meeting)
8:10am	Groups 1, 2, 3, 4, Miatas	Practice
8:35am	Group 10	Practice
9:00am	FR	Practice
9:30am	Groups 5, 7, 9, 11	Practice
9:55am	Groups 6, 8, 12	Practice
10:20am	IGT	Qualifying 1
10:45am	F4	Practice
11:15am	TA/XGT/SGT/GT	Optional Test 1 30min
11:45pm	TA2®	Optional Test 1 30min

12:15pm-1:15pm LUNCH BREAK Enduro mtg. in tech shed Track Touring – see Registration for tickets

1:15pm	Group 10	Qualifying 1
1:40pm	Groups 1, 2, 3, 4, Miatas	Qualifying 1
2:05pm	FR	Qualifying
2:35pm	Groups 6, 8, 12	Qualifying 1
3:00pm	Groups 5, 7, 9, 11	Qualifying 1
3:25pm	IGT	Qualifying 2
3:50pm	F4	Qualifying
4:20pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional Test 2 30min
4:50pm	TA2®	Optional Test 2 30min
5:20pm	End of on-track activities	

Saturday, March 27

Saturday, Ma	arch Z/	
7:30am—3:00)pm Registration	
7:30am—9:30	Dam Technical Inspection	
10:00-5:00	Hagerty Cars & Caffeine Car	r Show
8:10am	Groups 6, 8, 12	Qualifying 2
8:30am	Group 10	Qualifying 2
8:50am	FR	Feature Race 1
9:35am	Groups 5, 7, 9, 11	Qualifying 2
9:55am	Groups 1, 2, 3, 4, Miatas	Qualifying 2
10:15am	IGT	Feature Race 1
10:35am	F4	Feature Race 1

Saturday, cont.

11:15am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
11:45am	TA2®	Practice 30min

12:15pm--1:00pm LUNCH BREAK – Car Show Touring Laps

1:00pm	Groups 6, 8, 12	Feature Race 1
1:25pm	FR	Feature Race 2
2:10pm	Groups 5, 7, 9, 11	Feature Race 1
2:35pm	Group 10	Feature Race 1
3;00pm	ENTRY DEADLINE FOR E	NDURO
3:00pm	Groups 1, 2, 3, 4, Miatas	Feature Race 1
3:25pm	F4	Feature Race 2
4:05pm	IGT	Feature Race 2
4:30pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:10pm	TA2®	Qualifying 20min
5:30pm	End of on-track activities	

Sunday, March 28

8:00am—12noon Registration

8:00am	ALL ENDURO CARS ON GRID		
RO	OLL OFF 8:10 – GREEN FLAG 8:15		
8:15am – 9:25am	Vintage/Historic ALL GROUPS/IGT		
	1 Pit Stop – 70 minutes		

9:30am Groups 1, 2, 3, 4, Miatas Feature Race 2

10:00am-12:00pm QUIET TIME/LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets /11:50am – Pre-Race Ceremonies – Pro Pits

12:10pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race
1:30pm	F4	Feature Race 3
2:10pm	Groups 6, 8, 12b	Feature Race 2
2:40pm	Group 10	Feature Race 2
3:10pm	FR	Feature Race 3
3:55pm	Groups 5, 7, 9, 11, 12a	Feature Race 2
4:25pm	TA2®	Feature Race
5:30pm	End of on-track activities	

RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 2, 3, 4, Miatas	SVRA Group 10
SVRA Groups 5, 7, 9, 11, 12a	International GT Series (IGT)
SVRA Groups 6, 8, 12b	FR
Pro Trans Am Series	F4

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels