SVRA

Endurance Series

U.S. Vintage Grand Prix

Watkins Glen International, Watkins Glen, NY September 9 - 12, 2021

Track Length – 3.4 miles

SVRA Sprint Series

1/11/21

wednesday, September	Wednesday, September	8
----------------------	----------------------	---

Provisional Race Schedule

1:00pm - 6:00pm	Registration
1:00pm - 6:00pm	Load-in

Thursday, September 9

7:00am—5:00pm	Registration
---------------	--------------

7:00am---8:00am Big rigs Gate 3 Crossover 7:00am - 8:00am TA Load-in GATE 2

7:00am---5:00pm Paddock Access--GATE 2 (Tunnel)

7:30am---5:00pm Tech. Inspection 7:30am Test Day Drivers' Mtg

(not required if attended virtual drivers' mtg)

8:00am---5:30pm TEST DAY – See separate schedule

Friday, September 10

7:00am4:00pm	Registration
7:00am—11:45am	Tech. Inspection
7:30am	Drivers' Meeting

(not required if attended virtual drivers' mtg) 8:00am Groups 8, 12b Practice

8:20am Group 10 Practice Groups 3, 4, 5b 8:40am Practice 9:00am Group 1 Practice 9:20am Practice Group 2 9:40am Groups 6, 12a Practice 10:00am Groups 5a, 7, 11 Practice 10:20am IGT Qualifying 10:40am Group 9 Practice

11:00am TA2® Practice 30 min 11:30am TA/XGT/SGT/GT Optional Testing Session 1

12:00pm—1:00pm LUNCH BREAK

1:00pm	Groups 3, 4, 5b	Qualifying 1
1:25pm	Group 1	Qualifying 1
1:50pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
2:15pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
2:40pm	IGT	Feature Race 1
3:05pm	Group 9	Qualifying 1
3:30pm	Group 10	Qualifying 1
3:55pm	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 1
4:20pm	Group 2	Qualifying 1
4:45pm	TA2®	Qualifying 20min
5:05pm	TA/XGT/SGT/GT Optiona	1 Testing Session 2
5:35pm	End of on-track activities	

Saturday, September 11

7:30am—3:00pm	Registration	
7:30am9:30am	Tech. Inspection	
8:00am	Group 1	Qualifying 2
8:20am	Group 9	Qualifying 2
8:40am	Group 10	Qualifying 2
9:00am	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 2
9:20am	Group 2	Qualifying 2
9:40am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
10:00am	Groups 3, 4, 5b	Qualifying 2
10:20am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
10:40am	IGT	Feature Race 2
11:10am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min

Saturday, Sept. 11 cont.

11:40am-12:40pm	LUNCH BREAK	
12:40pm	TA2®	Feature Race 75min
1:55pm	Groups 5a, 7, 11	Feature Race 1
2:20pm	Group 10	Feature Race 1
2:45pm	Group 1	Feature Race 1
3:10pm	Group 9	Feature Race 1
3:35pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1
4:00pm	Group 2	Feature Race 1
4:25pm	Groups 3, 4, 5b	Feature Race 1
4:50pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1
5:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:55pm	End of on-track activities	

Sunday, September 12

8:00am—12 noon Registration

7:50am A	LL ENDURO CARS ON GRID	
8:00am9:00am	Classic/Vintage Enduro	60 min
	(Groups. 1, 2, 3, 4, 5b, 6b, 8, 12b)	1 pit stop

9:05am	Group 9	Feature Race 2
9:30am	1	Koveleski Memorial Race)
9:55am	Groups 6, 12a (Dick	Mooney Memorial Race)
10:20am	Group 1	Feature Race 2
10:45am	Groups 3, 4, 5b	Feature Race 2
11:10am	Group 10	Feature Race 2
11:35am	Groups 8, 12b	Feature Race 2
12:00pm	Alfa Romeo Governo	r's Cup Marque Race

12:25pm-1:25pm LUNCH BREAK

1:25pm TA/XGT/SGT/GT Feature Race 75min

2:30pm	ALL ENDURO CARS ON GRID	
2:40pm-3:55pm	Historic GT/GTP/ALMS Enduro	75 min.
(Gro	oups 5a, 6a, 7, 9, 10, 11, 12a, IGT)	1 pit stop

3:55pm	Collier Cup	Feature Race
4:20pm	Group 2	Feature Race 2
4·45nm	End of on-track activities	

SVRA RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 2 SVRA Groups 3, 4, 5b SVRA Groups 8, 12b International GT

SVRA Groups 6, 12a SVRA Group 10 SVRA Groups 5a, 7, 9, 11 Trans Am Series

 $\begin{array}{ccc} \textbf{Group Splits:} & \textbf{5a} \ (BSR, S2, VS2) & & \textbf{5b} \ (FM1, FM2, WSR) \\ & \textbf{6a} \ (AP) & & \textbf{6b} \ (AS, BP, TA) \end{array}$

THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES CONTAINING COMBINED GROUPS

Run Groups are Subject to Change based on Entries.