# **SVRA**

**Endurance Series** 

# Vintage Grand Prix of Mid Ohio Mid Ohio Sports Car Course, Lexington, OH June 24-27, 2021

**SVRA Sprint Series** 

**Provisional Race Schedule** 

"No Chicane Track Configuration – 2.2 miles"

6/10/21

Wednesday, June 23
--------------------

7:30am - 6:00pm Registration

8:30am-11:30 - Load-in ALL GARAGE TENANTS

(Staging inside on the lower access road, just before main paddock

12:00am - 6:00pm Load-in SVRA/IGT (Staging out at the usual main entrance)

2:30pm – 4:30pm Trans Am test day entrants, main entrance

### **GATE CLOSES AT 6:00PM**

### Thursday, June 24

7:00am—5:00pm Registration

7:30am—5:00pm Tech Inspection - After 3pm, priority to 1st four run groups on Friday schedule

7:30am Test Day Driver's Mtg Video – SVRA TECH (not required if viewed virtual drivers' mtg)

8:00am – 5:00pm Test Day (See separate schedule)

# Friday, June 25

11:45am

7:00am - 5:00j	pm Registration	
7:00am - 5:00	pm Tech Inspection	
7:30am	Mandatory Drivers Meeting Vide	o– SVRA TECH
	(not required if viewed virt	
8:00am	Groups 1, 3, 4, 5b, Miatas	Practice
8:25am	Groups 6, 12a	Practice
8:50am	Groups 8, 12b	Practice
9:15am	FR	Practice
9:40am	Groups 5a, 7, 9, 11	Practice
10:05am	Group 2	Practice
10:30am	Group 10	Practice
10:55am	F4	Practice
11:20am	IGT	Qualifying 1

Practice 30min

### 12:15pm—1:10pm LUNCH BREAK Enduro Mtg base of tower

TA2®

1:10pm	Groups 1, 3, 4, 5b, Miatas	Qualifying 1
1:35pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
2:00pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
2:25pm	FR	Qualifying 1
2:50pm	Groups 5a, 7. 9. 11	Qualifying 1
3:15pm	Group 2	Qualifying 1
3:40pm	Group 10	Qualifying 1
4:05pm	F4	Qualifying
4:30pm	IGT	Qualifying 2
4:55pm	TA/XGT/SGT/GT	Testing 45min
5:40pm	TA2®	Qualifying 20min
6:00pm	End of on track activities	

# Saturday, June 26

/:30am—3:00pm	Registration	
8:00am—11:00am	Tech Inspection	
8:00am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
8:20am	Group 2	Qualifying 2
8:40am	Group 10	Qualifying 2
9:00am	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 2
9:20am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
9:40am	FR	Feature Race 1
10:15am	IGT	Feature Race 1

### Saturday, June 26 cont.

10:35am	Groups 1, 3, 4, 5b, Miatas	Qualifying 2
10:55am	F4	Feature Race 1
11:30am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min

## 12:00pm—12:55pm LUNCH BREAK

12:55pm	TA2®	Feature Race 65min
2:00pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1
2:25pm	Group 2	Feature Race 1
2:50pm	Group 10	Feature Race 1
3:00pm	Entry Deadline For Enduro	
3:15pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 1
3:40pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1
4:05pm	IGT	Feature Race 2
4:30pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 1
4:55pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:35pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 1
6:00pm	End of on track activities	

# Sunday, June 27

8:00am—12 noon Registration

7:50am	ALL ENDURO CARS ON GRID		
8:00am-9:10am	Historic GT/GTP/ALMS	Enduro 70 mins	,
	(Groups 5a, 6a, 7, 9, 10, 11,	12a, IGT) 1 pit stop	
9:10am	FR	Feature Race 2	
9:45am	Groups 8, 12b	Feature Race 2	
10:10am	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 2	
10:35am	F4	Feature Race 2	
11:10am	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 2	
11:35am	Groups 6, 12a	Feature Race 2	
12:00pm	Group 2	Feature Race 2	

## 12:25pm - 1:25pm LUNCH BREAK

1:25pm	Group 10	Feature Race 2
1:50pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 2
2:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 65min
3:20pm	F4	Feature Race 3

3:45pm	ALL ENDURO CARS ON GRID	
3:55pm—4:55pm	Classic/Vintage Enduro	60 min.
	(Groups. 1, 2, 3, 4, 5b, 6b, 8, 12b)	1 pit stop

4:55pm FR Feature Race 3

## SVRA RACE RUN GROUPS

Groups 1, 3, 4, 5b, Miatas
Group 2
Groups 6, 12a
Pro Trans Am
International GT (IGT)
Groups 5a, 7, 9, 11
Groups 8, 12b
Group 10
FR/F4

International G1 (IG1)

\*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS