# Brainerd SpeedTour Brainerd International Raceway, Brainerd, MN July 15 - 18, 2021 Track Length – 2.5 miles

### 6/16/21

## Wednesday, July 14

**Provisional Race Schedule** 

1:00-5:00pm Registration and load in

#### Thursday, July 15

7:30am5:00pm	Registration & Load-in (cont.)
8:00am	Test Day Drivers' Mtg Video – SVRA Tech
	(for those who did not complete virtual mtg)
8:00am—5:00pm	Technical Inspection-After 3pm,
	priority to first 4 run groups on Friday
9:00am	Trans Am Load In
9:00am—5:00pm	OPTIONAL TEST DAY
_	(see Test Schedule on reverse side)

#### Friday, July 16

8:00am-	-5:00pm	Registration	
8:00am-	-5:00pm	Technical Inspe	ction
8:00am	Driv	vers' Mtg Video -	– SVRA Tech
	(for thos	e who did not co	mplete virtual mtg)
9:00am	Grou	ups 1, 2, 3, 4, 5b	Practice
9:30am	Gro	ups 5a, 7, 9, 11	Practice
10:00am	FR		Practice
10:30am	Gro	ups 6, 8, 10, 12	Practice
11:00am	F4		Practice
11:30am	TA2	R	Optional Testing 1 40min
12:10pm	TA/	XGT/SGT/GT	Optional Testing 1 40min

## 12:50pm-1:50pm LUNCH BREAK – Enduro mtg base of tower

1.50	6 122551		0 110 1
1:50pm	Groups 1, 2, 3, 5, 5t	)	Qualifying 1
2:20pm	Groups 5a, 7, 9, 11		Qualifying 1
2:50pm	FR		Qualifying
3:20pm	Groups 6, 8, 10, 12		Qualifying 1
3:50pm	F4		Qualifying
4:20pm	TA2®	Optional	Testing 2 40min
5:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional	Testing 2 40min
5:40pm	End of on-track acti	vities	

# Saturday, July 17

7:30am—3:00	pm Registration	
7:30am-9:30	am Technical Inspection	
10:00-5:00	Hagerty Cars & Caffeine Car	Show
9:00am	Groups 6, 8, 10, 12	Qualifying 2
9:30am	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Qualifying 2
10:00am	FR	Feature Race 1
10:45am	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 2
11:15am	F4	Feature Race 1
12:00pm	TA2®	Practice 30min
12:30pm	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min

# Saturday, July 17 (cont.)

	-		
	1:00pm2:00pm LUNCH BREAK		
		Car Show Touring	g Laps
A Tech	2:00pm	Groups 6, 8, 10, 12	Feature Race 1
al mtg)	2:30pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Feature Race 1
,	3:00pm	FR	Feature Race 2
Friday	3:45pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 1
	4:15pm	F4	Feature Race 2
	5:00pm	TA2®	Qualifying 20min
	5:20pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
	6:00pm	End of on-track activities	
	0.00pm	End of on-track activities	
	Sunday, Ju	dy 18	
	8:00am—1		
	9:00am	Groups 6, 8, 10, 12	Feature Race 2
	9:30am	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Feature Race 2
	10:00am	F4	Feature Race 3
	10:45am	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 2
	11:15am	FR	Feature Race 3
	12:00pm	TA2®	Feature Race 65min
	12.00000	1720	reature Race 05mm
Omin	1.10mm 2.		V
0min	1:10pm-2:	Frack Touring—see Registr	
		Track Tournig—see Registr	ation for tickets
	2.10	F.4	
	2:10pm	F4 TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 4 Feature Race 65min
	2:55pm	1A/A01/S01/01	reature Race osmin
	2.55	ALL ENDUDO CADS OF	N CDID
	3:55pmALL ENDURO CARS ON GRID4:05-5:05ALL GROUPS ENDURO 1 pit stop 70 mins		
	4:03-3:03	ALL GROUPS ENDURO	0 1 pit stop 70 mins
*	5 15		
	5:15pm	End of on-track activities	
min			
min			
	RACE RUN GROUPS		
e 1			
	SVRA Groups 1, 2, 3, 4, 5b Pro Trans Am Series		rans Am Series
		Pa 5a 7 0 11 ED	

SVRA Groups 1, 2, 3, 4, 5b SVRA Groups 5a, 7, 9, 11 SVRA Groups 6, 8, 10, 12

Pro Trans Am Series FR F4

\*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels