SVRA

Endurance Series

VIR SpeedTour

SVRA
Sprint Series

Virginia International Raceway, Alton, Va September 23-26, 2021

Provisional Race Schedule

Full-Course Configuration: 3.27 miles

9/10/21

Wednesday, September 22

3:00pm-	–6:00pm	Registration
5 00	7.00	E '1'4 A (A

5:00pm - 7:00pm Facility Access (Approx. time)

Staging will begin across from registration, once load-in begins, we will pull in 5 rigs at a time to proceed past registration, turn right and follow to the skid pad area on the right and wait, a team will escort you to your spot in the paddock.

Trans Am will stage in the south paddock

Thursday, September. 23

7:00am—:	5:00pm	Registration
7:00am—:	5:00pm	Tech Inspection

7:00am--5:00pm Registration

7:30am Test Day Drivers Mtg—Victory Circle

8:00am—5:00pm TEST DAY (see separate schedule)

Friday, September 24

11:00am

,	7:00am5:00pm	Tech Inspection	
,	7:30am	MANDATORY Drivers' Meet	ting – Victory Circle
8	8:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Practice
8	8:25am	Group 10	Practice
8	8:50am	Group 2	Practice
9	9:15am	FR	Practice
9	9:45am	Groups 6, 8, 12	Practice
	10:10am	Groups 5a, 7, 9, 11	Practice
	10:35am	IGT	Practice

11:30am TA/XGT/SGT/GT Optional Test 1 30min 12:00pm TA2® Optional Test 1 30min

Practice

12:30pm—1:30pm LUNCH BREAK Enduro mtg in tech shed

1:30pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 1
1:55pm	Group 10	Qualifying 1
2:20pm	Group 2	Qualifying 1
2:45pm	FR	Qualifying
3:15pm	Groups 6, 8, 12	Qualifying 1
3:40pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 1
4:05pm	IGT	Qualifying 1
4:30pm	F4	Qualifying
5:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional Test 2 30min
5:30pm	TA2®	Optional Test 2 30min
6:00pm	End of on-track activities	

Saturday, September 25

7:30am—3:00pm	Registration
8:00am—11:00am	Tech Inspection

10:00am Hagerty Cars & Caffeine Car Show

8:00am	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 2
8:25am	Groups 6, 8, 12	Qualifying 2
8:50am	Group 2	Qualifying 2
9:15am	F4	Feature Race 1
10:00am	Group 10	Oualifying 2

Saturday, September 25 cont.

10:25am	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 2
10:50am	FR	Feature Race 1
11:40am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
12:10pm	TA2®	Practice 30min

12:40pm—1:40pm LUNCH BREAK – CAR SHOW LAPS Pre-Race Ceremonies – F4/Ligier

1:40pm	F4	Feature Race 2
2:25pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 1
2:50pm	Groups 6, 8, 12 Sur	noco Fuel Feature Race 1
3:15pm	Group 2	Feature Race 1
3:00pm	Deadline for enduro entr	У
3:40pm	Group 10	Feature Race 1
4:05pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 1
4:30pm	FR	Feature Race 2
5:20pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
6:00pm	TA2®	Qualifying 20min
6:20pm	End of on-track activitie	s

Sunday, September 26

8:00am – 12noon Registration

	7:50am	ALL ENDURO CARS ON GRID		
۱	8:00am—9:10am	All Groups Enduro	70 min. 1 pit stop	
	9:15am	F4	Feature Race 3	
	10:00am	Group 2	Feature Race 2	
	10:30am	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 2	
	11:00am	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min	

12:15pm—1:15pm LUNCH with QUIET HOUR

1:15pm	Groups 6, 8, 12	Feature Race 2
1:45pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 2
2:15pm	Group 10	Feature Race 2
2:45pm	FR	Feature Race 3
3:35pm	TA2®	Feature Race 75min
4:50pm	End of on track activities	

RACE & RUN GROUPS

SVRA Groups 1,	3, 4, 5b	SVRA Groups	6, 8, 12
SVRA Group 2		SVRA Groups	10
SVRA Groups 5a	a, 7, 9, 11	FR	
International GT		F4	

Trans Am Series

THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES CONTAINING COMBINED GROUPS

Run Groups are Subject to Change based on Entries.