SVRA	Austin SpeedTour	SVRA
Endurance Series	Circuit of the Americas, DelValle, Texas	Sprint Series

November 4 - 7, 2021uit

	OFFICIAL DA	CE COUEDIN E		ber 4 – 7, 2021		10/0
ı		CE SCHEDULE	3.4 Mile Gr	and Prix Circuit		10/28
	Wednesday, Nove			Saturday, con		
	11:00am - 6:00pm	Registration – located i		9:40am	Group 1b	Qualifying Rac
		(where we were in 2019		10:00am	FR	Feature Race 2
	12:00pm - 5:00pm	n Tech – SVRA Trailer (1	next to media ctr)	10:40am	Groups 1a, 3, 4, 5b	Qualifying Rac
	*Roving tech for	those paddocked in Par	king Lot A	11:00am	Group 2	Qualifying Rac
	12:00pm - 6:00pm	 Load in Track Access - 	Gate 2	11:20am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
		L BE AT LOT R (AT EN		11:50am	TA2®	Practice 30min
		NO STAGING ALLOV				
	LANE 1 – GARA	GE TENANTS, Prep Sho	ps, 5 th Wheel Rigs	12:20pm – 1:2	20pm LUNCH BREAK/C	Car Show Parade Laps
	LANE 2 – All pull			-1	-1	1
	4:00pm - 6:00pm	Limited Trans Am Load		1:20pm	Group 2	Feature Race 1
	6:00pm	Track Walk - meet at p	it out	1:45pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1
	GATES CLOSE	AT 6pm		2:10pm	Group 1b	Feature Race 1
				2:35pm	FR	Feature Race 3
	Thursday, Noven	nber 4		3:00pm	Entry Deadline for En	
	7:00am - 5:00pm			3:15pm	Groups 10, IGT	Feature Race 1/1
		Tech – SVRA Trailer (1		3:40pm	Groups 5a, 7, 11	Feature Race 1
		those paddocked in Par		4:05pm	Groups 6, 12a	NetJets Feature Ra
	7:00am - 5:00pm	Load-in cont Gate 2	GATES CLOSE at 5pm	4:30pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 1
	7:30am Test Da	y Drivers Mtg – large ba	nquet room - media ctr	4:55pm	Group 9	Feature Race 1
		TEST DAY (See separa		5:20pm	TA	Qualifying 20m
	12:00pm - 3:00pm	Trans Am Load in (AL	L CLASSES)	5:40pm	XGT/SGT/GT	Qualifying 20n
	6:00pm	Track Walk - meet at p	it out	6:00pm	TA2®	Qualifying 20n
				6:20pm	Corvette Corral Touris	
	Friday, Novembe			0.20pm	Corvette Corrai Tourn	ng
		Registration (see above		Sunday Nove	ember 7 – ****DAYLIGH	T CAVINCS TIME
		Tech – SVRA Trailer (1		8:00am - 12nd		I SAVINGS TIME
			banquet room – media ctr			C ON CDID
	8:00am	Groups 1a, 3, 4, 5b	Practice	7:50am	ALL ENDURO CAR	
	8:25am	Group 2	Practice	CDIE	Roll-off at 7:55, green fl	
	8:50am	Groups 10, IGT	Practice/Qual 1		CLOSES AT 7:55, all late	
	9:15am	FR	Qualifying	8:00am-9:15a	m ALL GROUPS END	JRO 75 mins (1 pit s
	9:45am	Groups 8, 12b	Practice			
	10:10am	Groups 5a, 7, 9, 11	Practice	9:25am	Group 2	Helmet Race
	10:35am	Groups 6, 12a	Practice	9:55am	Groups 1a, 3, 4, 5b	Helmet Race
	11:00am	Group 1b	Practice	10:25am	Group 9	Helmet Race
	11:25am	TA/XGT/SGT/GT	Testing 1 30min	10:55am	TA2®	Feature Race 75
	11:55am	TA2®	Testing 1 30min	12:10pm	Groups 8, 12b	Helmet Race
	12:25pm - 1:15pm	1 LUNCH BREAK -	- Enduro drivers' mtg	12:40pm - 1:2	5pm LUNCH BREAK	
•	1:15pm	Groups 1a, 3, 4, 5b	Qualifying 1	1:25pm	Group 1b	Helmet Race
	1:40pm	Groups 10, IGT	Qualifying 1/Qual 2	1:55pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75
	2:05pm	Group 2	Qualifying 1	3:10pm	Group 6	Helmet Race
	2:30pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1	3:40pm	Groups 5a, 7, 11	Helmet Race
	2:55pm	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 1	4:10pm	Group 10	Helmet Race
	3:20pm	FR	Feature Race 1	4:40pm	End of on-track activity	ties
	4:00pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1	•		
	4:25pm	Group 1b	Qualifying 1		SVRA RACE/ RUN	GROUPS
	4:50pm	Group 9	Qualifying 1	SVR		/RA Groups 6, 12a
	5:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Testing 2 30min			/RA Groups 8, 12b
	5:45nm	TA20	Testing 2.20min			/RA Group 9

4.50pm	Group 9	Qualifying i
5:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Testing 2 30min
5:45pm	TA2®	Testing 2 30min
6:15pm	End of on-track ac	tivities
Saturday, Novem	ber 6	
7:30am-3:00pm	Registration	
10:00am-5:00pm	SVRA Car Show	Plaza
10:00am	Corvette Corral – l	Lot H
8:00am	Groups 6, 12a	Qualifying Race**
8:20am	Group 9	Qualifying Race
8:40am	Groups 10, IGT	Qual. Race (10)/FR 1 (IGT)
9:00am	Groups 8, 12b	Qualifying Race
9:20am	Groups 5a, 7, 11	Qualifying Race

Saturday, cont.		
9:40am	Group 1b	Qualifying Race
10:00am	FR	Feature Race 2
10:40am	Groups 1a, 3, 4, 5b	Qualifying Race
11:00am	Group 2	Qualifying Race
11:20am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
11:50am	TA2®	Practice 30min

10/28/21

1:20pm	Group 2	Feature Race 1
1:45pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1
2:10pm	Group 1b	Feature Race 1
2:35pm	FR	Feature Race 3
3:00pm	Entry Deadline for End	duro
3:15pm	Groups 10, IGT	Feature Race 1/FR 2
3:40pm	Groups 5a, 7, 11	Feature Race 1
4:05pm	Groups 6, 12a	NetJets Feature Race 1
4:30pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 1
4:55pm	Group 9	Feature Race 1
5:20pm	TA	Qualifying 20min
5:40pm	XGT/SGT/GT	Qualifying 20min
6:00pm	TA2®	Qualifying 20min
6:20pm	Corvette Corral Touring	ng

ovember 7 - ****DAYLIGHT SAVINGS TIME

	8:00am - 12noon	Registration	
ı	7:50am	ALL ENDURO CARS ON GRID	
ı	Roll-off at 7:55, green flag falls at 8:00		
ı	GRID CLOSES AT 7:55, all late comers go to the back		
ı	8:00am-9:15am	ALL GROUPS ENDURO 75 mins (1 pit stop)	

Group 2 Helmet Race Groups 1a, 3, 4, 5b Helmet Race Group 9 Helmet Race TA2® Feature Race 75min

12:40pm - 1:25pm	LUNCH BREAK	
1:25pm	Group 1b	Helmet Race
1:55pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min
3:10pm	Group 6	Helmet Race
3:40pm	Groups 5a, 7, 11	Helmet Race
4:10pm	Group 10	Helmet Race
4:40pm	End of on-track activities	

SVRA RACE/ RUN GROUPS

SVRA Groups 1a, 3, 4, 5b SVRA Groups 6, 12a SVRA Group 1b SVRA Groups 8, 12b SVRA Group 9 SVRA Group 2 SVRA Groups 5a, 7, 11 SVRA Group 10 IGT FR Trans Am Series

** Qualifying 1 times will set the grid for QR, finishing position in qualifying races will set the grid for FR1 & Enduro, finishing position in FR1 will set the grid for Helmet Races.

Races with multiple groups will have separate podiums.

Sunset 6:40pm