SVRA Endurance Series

Austin SpeedTour

Circuit of the Americas, DelValle, Texas November 4 – 7, 2021 **Sprint Series**

SVRA

Provisional Race Schedule

3.4 Mile Grand Prix Circuit 10/7/21

Wednesday, November 3			
11:00am - 6:00pm	Registration – located in trailer at Lot R		
	(where we used to be in 2019)		
12:00pm - 5:00pm	Tech Inspection – Garage #1		
12:00pm - 6:00pm	Load in Track Access - Gate 2		

STAGING WILL BE AT LOT R (AT END OF COTA BLVD & ELROY ROAD) NO STAGING ALLOWED ON COTA BLVD

LANE 1 – GARAGE TENANTS, Prep Shops, 5th Wheel Rigs

LANE 2 – All pull-along tag trailers

4:00pm - 6:00pm Limited Trans Am Load in

GATES CLOSE AT 6pm

Thursday, November 4

7:00am - 5:00pm Registration

7:00am - 5:00pm Technical Inspection - Garage #1

7:00am - 5:00pm
7:30am
Test Day Drivers Mtg - Garage #1
8:00am - 5:00pm
12:00pm - 3:00pm
Test Day (See separate schedule)
Trans Am Load in (ALL CLASSES)

Friday, November 5

/:00am - 5:00pm	Registration (see above for location)	
7:00am - 5:00pm	Tech Inspection - Garage #1	
7:30am	Mandatory Drivers' Mtg – C	arage #1
8:00am	Groups 1a, 3, 4, 5b	Practice
8:25am	Group 2	Practice
8:50am	Groups 8, 12b	Practice
9:15am	FR	Qualifying
9:45am	Groups 10, IGT	Practice/Qual 1
10:10am	Groups 6, 12a	Practice
10:35am	Groups 5a, 7, 9, 11	Practice
11:00am	Group 1b	Practice
11:25am	TA/XGT/SGT/GT	Testing 1 30min
11:55am	TA2®	Testing 1 30min

12:25pm - 1:15pm LUNCH BREAK

1:15pm	Groups 1a, 3, 4, 5b	Qualifying 1
1:40pm	Groups 10, IGT	Qualifying 1/Qual 2
2:05pm	Group 2	Qualifying 1
2:30pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
2:55pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 1
3:20pm	FR	Feature Race 1
4:10pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
4:35pm	Group 1b	Qualifying 1
5:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Testing 2 30min
5:30pm	TA2®	Testing 2 30min
6:00pm	End of on-track activities	

Saturday, November 6

7:30am-3:00pm	Registration	
10:00am-5:00pm	SVRA Car ShowPlaza	
8:00am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
8:20am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
8:40am	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 2
9:00am	Groups 10, IGT	Qualifying 2/FR 1
9:20am	Group 1b	Qualifying 2
9:40am	FR	Feature Race 2
10:30am	Groups 1a, 3, 4, 5b	Qualifying 2
10:50am	Group 2	Qualifying 2

Saturday, cont.

l 1:10am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
1:40am	TA2®	Practice 30min

12:10pm – 1:10pm LUNCH BREAK/Car Show Parade Laps

1:10pm	Group 2	Feature Race 1
1:35pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1
2:00pm	Group 1b	Feature Race 1
2:25pm	Groups 10, IGT	Feature Race 1/FR 2
2:50pm	Groups 1a, 3, 4, 5b	Feature Race 1
3:00pm	Entry Deadline for Enduro	
3:15pm	Groups 6, 12a	NetJets Feature Race 1
3:40pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 1
4:05pm	FR	Feature Race 2
4:55pm	TA	Qualifying 20min
5:15pm	XGT/SGT/GT	Qualifying 20min
5:35pm	TA2®	Qualifying 20min
5:55pm	Corvette Corral Touring	

Sunday, November 7

8:00am - 12 noon Registration

	7:50am	ALL ENDURO CARS ON GRID	
	Roll-off at 7:55, green flag falls at 8:00		
Ì	GRID CI	LOSES AT 7:55, all late comers go to the back	
9	8.00am-9.15am	ALL GROUPS ENDURO 75 mins (1 nit ston)	

9:20am	Group 2	Helmet Race
9:50am	Groups 5a, 7, 9, 11	Helmet Race
10:20am	Groups 1a, 3, 4, 5b	Helmet Race
10:50am	Groups 8, 12b	Helmet Race
11:20am	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min

12:35pm - 1:35pm LUNCH BREAK

1:35pm	Group 1b	Helmet Race
2:05pm	TA2®	Feature Race 75min
3:20pm	Group 10	Helmet Race
3:50pm	Groups 6, 12a	Helmet Race
4:20pm	End of on-track activities	

SVRA RACE/ RUN GROUPS

SVRA Groups 1a, 3, 4, 5b	SVRA Groups 6, 12a
SVRA Group 1b	SVRA Groups 8, 12b
SVRA Group 2	SVRA Group 10
SVRA Groups 5a, 7, 9, 11	Trans Am Series
ICT	FD

RACES W/ COMBINED GROUPS WILL HAVE SEPARATE PODIUMS

Sunset 6:40pm

Run Groups are Subject to Change at any time based on Entries