# **SVRA Endurance Series**

# **Austin SpeedTour**

SVRA Sprint Series

## Circuit of the Americas, DelValle, Texas November 4 – 7, 2021 3.4 Mile Grand Prix Circuit

#### **Provisional Race Schedule**

10/19/21

11:00am - 6:00pm	Registration -	located in trailer at l	Lot R

(where we were in 2019)

12:00pm - 5:00pm Tech - SVRA Trailer (next to media ctr)

12:00pm - 6:00pm Load in Track Access - Gate 2

# STAGING WILL BE AT LOT R (AT END OF COTA BLVD & ELROY ROAD) NO STAGING ALLOWED ON COTA BLVD

LANE 1 – GARAGE TENANTS, Prep Shops, 5th Wheel Rigs

LANE 2 – All pull-along tag trailers

4:00pm - 6:00pm Limited Trans Am Load in

**GATES CLOSE AT 6pm** 

### Thursday, November 4

7:00am -	5:00pm	Registration

7:00am - 5:00pm Tech – SVRA Trailer (next to media ctr)

7:00am - 5:00pm Load-in cont. - Gate 2 GATES CLOSE at 5pm

7:30am Test Day Drivers Mtg – large banquet room - media ctr

8:00am - 5:00pm TEST DAY (See separate schedule)

12:00pm - 3:00pm Trans Am Load in (ALL CLASSES)

### Friday, November 5

7:00am - 5:00pm Registration (see above for location)
7:00am - 5:00pm Tech - SVRA Trailer (next to media ctr)

7:30am **Mandatory Drivers' Mtg** – large banquet room – media ctr

/:30am	Mandatory Drivers' Mitg – large t	oanquet room – media (
8:00am	Groups 1a, 3, 4, 5b	Practice
8:25am	Group 2	Practice
8:50am	Groups 10, IGT	Practice/Qual 1
9:15am	FR	Qualifying
9:45am	Groups 8, 12b	Practice
10:10am	Groups 5a, 7, 9, 11	Practice
10:35am	Groups 6, 12a	Practice
11:00am	Group 1b	Practice

11:25am TA/XGT/SGT/GT Testing 1 30min 11:55am TA2® Testing 1 30min

## 12:25pm - 1:15pm LUNCH BREAK

1:15pm	Groups 1a, 3, 4, 5b	Qualifying 1
1:40pm	Groups 10, IGT	Qualifying 1/Qual 2
2:05pm	Group 2	Qualifying 1
2:30pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
2:55pm	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 1
3:20pm	FR	Feature Race 1
4:00pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
4:25pm	Group 1b	Qualifying 1
4:50pm	Group 9	Qualifying 1
5:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Testing 2 30min
5:45pm	TA2®	Testing 2 30min
6:15pm	End of on-track activities	

## Saturday, November 6

7.20 2.00	D ' ' '
7:30am-3:00pm	Registration

10:00am-5:00pm SVRA Car Show----Plaza

8:00am	Groups 6, 12a	Qualifying Race**
8:20am	Group 9	Qualifying Race
8:40am	Groups 10, IGT	Qual. Race (10)/FR 1 (IGT)
9:00am	Groups 8, 12b	Qualifying Race
9:20am	Groups 5a, 7, 11	Qualifying Race
9:40am	Group 1b	Qualifying Race
10:00am	FR	Feature Race 2
10:40am	Groups 1a, 3, 4, 5b	Oualifying Race

#### Saturday, cont.

11:00amGroup 2Qualifying Race11:20amTA/XGT/SGT/GTPractice 30min11:50amTA2®Practice 30min

## 12:20pm – 1:20pm LUNCH BREAK/Car Show Parade Laps

1:20pm	Group 2	Feature Race 1
1:45pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1
2:10pm	Group 1b	Feature Race 1
2:35pm	FR	Feature Race 3
3:00pm	Entry Deadline for Endure	
3:15pm	Groups 10, IGT	Feature Race 1/FR 2
3:40pm	Groups 1a, 3, 4, 5b	Feature Race 1
4:05pm	Groups 6, 12a	NetJets Feature Race 1
4:30pm	Groups 5a, 7, 11	Feature Race 1
4:55pm	Group 9	Feature Race 1
5:20pm	TA	Qualifying 20min
5:40pm	XGT/SGT/GT	Qualifying 20min
6:00pm	TA2®	Qualifying 20min
6:20pm	Corvette Corral Touring	

### Sunday, November 7 - \*\*\*\*DAYLIGHT SAVINGS TIME

8:00am - 12noon	Registration
-----------------	--------------

## 7:50am ALL ENDURO CARS ON GRID Roll-off at 7:55, green flag falls at 8:00

GRID CLOSES AT 7:55, all late comers go to the back 8:00am-9:15am ALL GROUPS ENDURO 75 mins (1 pit stop)

9:25am	Group 2	Helmet Race
9:55am	Groups 1a, 3, 4, 5b	Helmet Race
10:25am	Group 9	Helmet Race
10:55am	TA2®	Feature Race 75min
12:10pm	Groups 8, 12b	Helmet Race

#### 12:40pm - 1:25pm LUNCH BREAK

1:25pm	Group 1b	Helmet Race
1:55pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min
3:10pm	Group 6	Helmet Race
3:40pm	Groups 5a, 7, 11	Helmet Race
4:10pm	Group 10	Helmet Race
4:40pm	End of on-track activities	

#### SVRA RACE/ RUN GROUPS

SVRA Groups 1a, 3, 4, 5b
SVRA Groups 6, 12a
SVRA Group 1b
SVRA Groups 8, 12b
SVRA Group 2
SVRA Group 9
SVRA Group 9
SVRA Group 10
IGT
FR

Trans Am Series

\*\* Qualifying 1 times will set the grid for QR, finishing position in qualifying races will set the grid for FR1 & Enduro, finishing position in FR1 will set the grid for Helmet Races.

Races with multiple groups will have separate podiums.

Sunset 6:40pm