WeatherTech Raceway Laguna Seca, Salinas, CA April 21-24, 2022

Provisional Race Schedule Track Length - 2.2 miles 1/10/22

9:30am – 5:00pm Registration

Load-in – Begins moving from the Lakebed at 9:00am

Thursday, April 21

7:00am – 5:00pm	Registration
7:30am – 5:00pm	Tech Inspection
7:30am	Test Day Driver's Mtg.

8:30am – 5:00pm Test Day (see separate schedule)

Friday, April 22

rriuay, Ap	<u>rii 22</u>	
7:00am - 5	:00pm Registration	
7:30am - 5	:00pm Tech Inspection	
7:30am	Mandatory Drive	ers Mtg.
8:30am	Groups 1, 3, 4, 5b	Practice
8:55am	Group 10	Practice
9:20am	Groups 5a, 7, 9, 11, Exclusive	Practice
9:45am	Group 6	Practice
10:10am	Group 8	Practice
10:35am	Group 12	Practice
11:00am	Group 2	Practice
11:25am	HTA	Practice
11:50am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min

12:20pm-1:10pm LUNCH BREAK – Enduro mtg Newman bldg

1:10pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 1
1:35pm	Group 10	Qualifying 1
2:00pm	Groups 5a, 7, 9. 11, Exclusive	Qualifying 1
2:25pm	Group 6	Qualifying 1
2:50pm	Group 8	Qualifying 1
3:15pm	Group 12	Qualifying 1
3:40pm	Group 2	Qualifying 1
4:05pm	HTA	Qualifying 1
4:30pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:10pm	TA2®	Optional Test 50min
6:00pm	End of on-track activities	S

Saturday, April 23

Saturday,	April 25	
7:30am—3	3:00pm Registration	
7:30am – 5	5:00pm Tech Inspection	
8:30am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
8:50am	Group 10	Qualifying 2
9:10am	Groups 5a, 7, 9, 11, Exclusive	Qualifying 2
9:30am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
9:50am	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 2
10:10am	Group 2	Qualifying 2
10:30am	HTA	Qualifying 2
10:50am	TA2®	Practice 30min
11:20am	Exclusive	Feature Race 1
11:45am	Group 8	Feature Race 1

12:10pm-1:05pm LUNCH BREAK

1:05pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min
2:20pm	Group 10	Feature Race 1
2:45pm	Group 12	Feature Race 1
3:10pm	B Sedan	Feature Race 1
3:35pm	Group 2	Feature Race 1
4:00pm	Group 6	Feature Race 1
4:25pm	HTA	Feature Race 1
4:50pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 1
5:15pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 1
5:40pm	All Stock Car	Feature Race 1
6:05pm	TA2®	Qualifying 20min
6:25pm	End of on track activi-	ties

Sunday, April 24

Out 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1	<u> </u>	
8:00-12 noon	Registration	
8:30am	Group 10	Feature Race 2
8:55am	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 2
9:20am	Group 2	Feature Race 2
9:45am	Group 6	Feature Race 2
10:10am	Group 8	Feature Race 2
10:35am	HTA	Feature Race 2
11:00am	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 2
11:25am	Group 12	Feature Race 2
11:50am	All Stock Car	Feature Race 2
12:15pm	B Sedan	Feature Race 2

12:40pm —1:40pm LUNCH BREAK

1:40pm	TA2®	Feature Race 75min
2:55pm	Exclusive	Feature Race 2

3:10pm	ALL ENDURO CARS ON GRID
3:20pm – 4:30pm	Vintage/Historic ALL GROUPS
	1 Pit Stop – 70 minutes

4:30pm End of on track activities

SVRA RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 4, 5b SVRA Group 2 SVRA Group 8 SVRA Group 8 SVRA Group 8 SVRA Group 10 SVRA Group 12 Exclusive

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS AND FOR ALL GOLD MEDALLION CARS