SVRA

Endurance Series

Road Atlanta SpeedTour

Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA March 24-27, 2022

Track Length – 2.54 miles

SVRA Sprint Series

1/14/22

Wednesday, March 23

Provisional Race Schedule

1:00-5:00pm Registration & Load in ENTER GATE 1 ONLY

SVRA - turn left, get into line

Thursday, March 24

7:00am--5:00pm Registration & Load in (cont.)
7:30am-- Test Day Drivers' Mtg—SVRA Admin/Tech Trailer
7:30am—5:00pm Technical Inspection-After 3pm,
priority to first 4 run groups on Friday

8:00am—5:00pm

OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

Friday, March 25 7:00am—5:00pm

/.00aiii	J.00pm	Registration	
7:30am-	–5:00pm	Technical Inspecti	on
7:30am	Dri	ivers' Mtg – SVRA	A Admin/Tech Trailer
8:10am	Groups 1,	2, 3, 4, 5b, Miatas	s Practice
8:35am	Group 10		Practice
9:00am	All Stock	Cars	Practice
9:30am	Groups 5a	a, 7, 9, 11	Practice
9:55am	Groups 6,	8, 12	Practice
10:20am	IGT		Qualifying 1
10:45am	Formula I	Development	Practice 1
11:15am	TA2®		Practice 30min
11:45pm	TA/XGT/	SGT/GT C	Optional Test 1 40min

Registration

12:25pm-1:25pm LUNCH BREAK Enduro mtg. in tech shed

1:25pm	Group 10	Qualifying 1
1:50pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b, Miat	tas Qualifying 1
2:15pm	All Stock Cars	Qualifying 1
2:40pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 1
3:05pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
3:30pm	IGT	Qualifying 2
3:55pm	Formula Development	Practice 2
4:25pm	TA2®	Qualifying 20min
4:45pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional Test 2 40min
5:25pm	End of on-track activities	

Saturday, March 26

7:30am—3:00pm Registration

7:30am—9:30	am Technical Inspection	
10:00-5:00	Hagerty Cars & Caffeine Car	Show
8:10am	Groups 6, 8, 12	Qualifying 2
8:35am	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 2
9:00am	Group 10	Qualifying 2
9:25am	All Stock Cars	Qualifying 2
9:50am	Groups 1, 2, 3, 4, 5b, Miatas	Qualifying 2
10:15am	IGT	Feature Race 1
10:45am	Formula Development	Qualifying

Saturday, March 26 (cont.)

11:15am	Groups 6, 8, 12	Feature Race 1
11:45am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min

12:15pm--1:00pm LUNCH BREAK – Car Show Touring Laps 12:30pm - Pre-Race Ceremonies – Pro Pits

1:00pm	TA2®	Feature Race 75min
2:15pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b, Miatas	Feature Race 1
2:40pm	All Stock Cars	Feature Race 1
3:00pm	m ENTRY DEADLINE FOR ENDURO	
3:05pm	Group 10	Feature Race 1
3:55pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 1
4:20pm	Formula Developement	Feature Race 1
4:50pm	IGT	Feature Race 2
5:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:55pm	End of on-track activities	

Sunday, March 27

8:00am—12noon Registration

8:00am IGT Feature Race 3

8:50am	ALL E	NDURO CARS ON GR	ID 60 mins
ROLL OF	FF 8:55 - G	REEN FLAG 9:00 – HAF	RD STOP 10:00
9:00am - 10):00am	ALL GROUPS	1 Pit Stop

10:00am-12:00pm QUIET TIME/LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets 11:50am – Pre-Race Ceremonies – Pro Pits

12:10pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min
1:25pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b, Miatas	Feature Race 2
1:55pm	Groups 6, 8, 12	Feature Race 2
2:25pm	Formula Development	Feature Race 2
2:55pm	Group 10	Feature Race 2
3:25pm	All Stock Cars	Feature Race 2
3:55pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 2
4:25pm	End of on-track activities	

RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 2, 3, 4, 5b, Miatas SVRA Group 10

SVRA Groups 5a, 7, 9, 11 International GT Series (IGT)

SVRA Groups 6, 8, 12 All Stock Cars

Pro Trans Am Series Formula Development

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels