SVRA

Endurance Series

Sebring SpeedTour

Sebring International Raceway, Sebring, FL February 24 – 27, 2022 SVRA Sprint Series

Provisional Race Schedule

Track Length – 3.74 miles

Wednesday, February 23

1:00-6:00pm Registration and load-in

TRACK ACCESS OFF OF HAYWOOD-TAYLOR

BLVD., turn left onto Carrol Shelby Drive, turn left through GATE 4, jog right onto the skid pad and pull forward to get into the appropriate lane for your rig (will be marked)

Thursday, February 24

I mui sua y a coi uai y	
7:00am5:00pm	Registration & Load-in (cont.)
7:30am Test Day	Drivers' Mtg—SVRA Admin/Tech Trailer
7:30am—5:00pm	Technical Inspection-After 3pm,
	priority to first 4 run groups on Friday
9:00am	Trans Am Load In

8:00am—5:00pm OPTIONAL TEST DAY

(see Test Schedule on reverse side) 5:00pm – Track walk departs from pit out. Golf carts allowed

Friday, February 25

7:00am—5:00pm	Registration		
7:30am—5:00pm	Technical Inspect	ion	
7:30am Drivers' Mtg – SVI		A Admin/Tech Trailer	
8:00am Gr	oups 5a, 7, 11	Practice	
8:25am Gr	oup 10	Practice	
	oups 8, 12b	Practice	
9:15am Gr	oups 6, 12a	Practice	
9:40am Al	l Stock Cars	Practice	
10:05am IG	T	Qualifying 1	
10:30am Gr	oups 1, 3, 4, 5b	Practice	
10:55am TA	\/XGT/SGT/GT	Practice 30min	
11:25am TA	∆2®	Optional Testing 1 40min	

12:05pm-1:05pm LUNCH BREAK – Enduro mtg base of tower

1:05pm	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 1
1:20pm	Group 10	Qualifying 1
1:45pm	Groups 8, 12b	Qualifying 1
2:10pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
2:35pm	All Stock Cars	Qualifying 1
3:00pm	IGT	Qualifying 2
3:25pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 1
3:50pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
4:30pm	TA2®	Optional Testing 2 40min
5:30pm T	rack walk – departs fron	n pit out, golf carts allowed

Saturday, February 26

7:30am—3:00	pm Registration	
7:30am—9:30	am Technical Inspection	
10:00-5:00	Hagerty Cars & Caffeine Car	Show
8:00am	Groups 5a, 7, 11	Qualifying 2
8:30am	Groups 8, 12b	Qualifying 2
9:00am	Group 10	Qualifying 2
9:30am	Groups 6, 12a	Qualifying 2
10:00am	All Stock Cars	Qualifying 2
10:30am	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 2
11:00am	IGT	Feature Race 1
11:30am	TA2®	Practice 30min

Saturday, February 26 (cont.)

12:00pm--1:00pm LUNCH BREAK Car Show Touring Laps Pre-race ceremonies – pit lane

1:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min
2:15pm	Groups 5a, 7, 11	Feature Race 1
2:45pm	Groups 6, 12a	Feature Race 1
3:00pm	Enduro Entry Deadline	
3:15pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 1
3:45pm	Group 10	Feature Race 1
4:15pm	Groups 8, 12b	Feature Race 1
4:45pm	All Stock Cars	Feature Race 1
5:15pm	IGT	Feature Race 2
5:45pm	TA2®	Qualifying 20min
6:05pm	Corvette Corral Touring	

5:30pm—7:30pm **2021 Awards Banquet** (5:30-cash bar, 6:00-dinner, 6:30-awards)

Sunday, February 27

8:00am—12noon Registration			
	8:00am	IGT	Feature Race 3
	9:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 2
	9:30am	Group 10	Feature Race 2
	10:00am	Groups 8, 12b	Feature Race 2
	10:30am	Groups 6, 12a	Feature Race 2
	11:00am	Groups 5a, 7, 11	Feature Race 2
	11:30am	All Stock Cars	Feature Race 2

1:00pm TA2® Feature Race 75min

2:05pmALL ENDURO CARS ON GRID1 Pit Stop2:15pm-3:15pmVintage Enduro60 minsHARD STOP AT 3:15(Groups 1, 3, 4, 5b, 6b, 8, 12b)

3:10pm ALL ENDURO CARS ON GRID 1 Pit Stop 3:20pm-4:20pm Historic Enduro 60 mins (Groups 5a, 6a, 7, 10, 11, 12a)

4:20pm End of on-track activities

RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 4, 5b SVRA Groups 5a, 7, 11 SVRA Group 10

SVRA Groups 6, 12a International GT Series (IGT)

Pro Trans Am Series All Stock Cars

 $\begin{array}{ccc} Enduro \ Splits: & 5a \ (BSR, FM1, S2, VS2) & & 5b \ (FM2, WSR) \\ & 6a \ (AP, GT) & & 6b \ (AS, BP, TA) \end{array}$

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

1/27/22