SVRA

Charlotte SpeedTour

Charlotte Motor Speedway, Concord, NC March 17-20, 2022

Provisional Race Schedule

Track Length: 2.28 miles

3/9/22

SVRA

Wednesday, March 16

3:00pm-6:00pm Registration & Load-in

Thursday, March 17

7:00am-5:00pm Registration & Load-in 7:30am-5:00pm **Technical Inspection**

7:30am Test Day Drivers Meeting (SVRA Admin/Tech Trailer) 8:00am-5:00pm Test Day (see separate schedule)

Track walk after the end of on-track activities

Friday, March 18

11:10am

7:00am-5:00pm Registration 7:30am-5:00pm Technical Inspection 7:30am Drivers' Meeting (SVRA Admin/Tech Trailer) 8:10am Groups 6, 12 Practice 1 Practice 1 8:35am Group 10 9:00am Groups 1, 3, 4, 5b, 8 Practice 1 9:25am Groups 6, 12 Qualifying 1 9:50am Group 10 Qualifying 1 10:15am Groups 1, 3, 4, 5b, 8 Qualifying 1 10:40am $TA2 \\ {\mathbb R}$ Practice 30min

Optional Testing 1

11:50am-12:50pm **Lunch Break**

TA/XGT/SGT/GT

12:50pm	Groups 6, 12	Qualifying 2
1:20pm	Group 10	Qualifying 2
1:50pm	Groups 1, 3, 4, 5b, 8	Qualifying 2
2:20pm	TA2® (Grp 1)	Qualifying 20min
2:40pm	TA2® (Grp 2)	Qualifying 20min
3:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional Testing 2
3:40pm	OPTIMA Search for The	Ultimate Street Car

Track walk after the end of on-track activities

Saturday, March 19

7:30am-3:00p	m Registration	
8:00am-11:30	am Technical Inspecti	on
10:00am	Hagerty Cars & Caffeine Ca	r Show
8:10am	Group 10	Qualifying Race 1
8:40am	Groups 1, 3, 4, 5b, 8	Qualifying Race 1
9:10am	Groups 6, 12	Qualifying Race 1
9:40am	Group 10	Qualifying Race 2
10:10am	Groups 1, 3, 4, 5b, 8	Qualifying Race 2
10:40am	Groups 6, 12	Qualifying Race 2
11:10am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min

11:40am-12:40pm Lunch Break - Car Show Laps & Track Touring - See Registration

12:40pm	TA2®	Feature Race 75min
1:55pm	Groups 1, 3, 4, 5b, 8	Feature Race 1
2:25pm	Groups 6, 12	Feature Race 1

Saturday, March 19 cont.

2:55pm	Group 10	Feature Race 1
3:25pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
4:05pm	OPTIMA Search for The	Ultimate Street Car
5:05nm	End of on-track activities	

Sunday, March 20

8:00am—12noon Registration 8:30am - 11:00am **Technical Inspection**

8:00am	ALL	ENDURO CARS ON GRID	75 mins
8:10am – 9	:25am	ALL GROUPS	1 Pit Stop

9:30am	Group 10	Feature Race 2
10:00am	Groups 1, 3, 4, 5b, 8	Feature Race 2
10:30am	Groups 6, 12	Feature Race 2
11:00am	OPTIMA Search for Th	ne Ultimate Street Car

Lunch Break – 12:00pm-1:00pm Track Touring - See Registration

1:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min
2:15pm	OPTIMA Search for Th	e Ultimate Street Car
3:15pm	End of on-track activitie	es

SVRA RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 3, 4, 5b, 8 Groups 6, 12 SVRA Group 10, 11 Trans Am

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

Run Groups are Subject to Change based on entries.