SVRA

Endurance Series

Road Atlanta SpeedTour

Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA March 24-27, 2022

Provisional Race Schedule Track Length – 2.54 miles

SVRASprint Series

3/10/22

Wednesday, March 23

1:00-5:00pm Registration & Load in ENTER GATE 1 ONLY

SVRA - turn left, get into line

Thursday, March 24

7:00am--5:00pm Registration & Load in (cont.)
7:30am-- Test Day Drivers' Mtg—SVRA Admin/Tech Trailer
7:30am—5:00pm Technical Inspection-After 3pm,
priority to first 4 run groups on Friday

8:00am—5:00pm

OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

Friday, March 25

7:00am-	-5:00pm	Registration	
7:30am-	-5:00pm	Technical In	spection
7:30am		Drivers' Mtg - S	SVRA Admin/Tech Trailer
8:10am	Group	s 1, 2, 3, 4, 5b	Practice
8:35am	Group	s 10, Cayman	Practice
9:00am	All Sto	ock Cars	Practice
9:25am	Group	s 5a, 7, 9, 11	Practice
9:50am	Group	s 6, 8, 12	Practice
10:15am	IGT		Qualifying 1
10:40am	Miata	Heritage Cup	Practice
11:05am	TA2®		Practice 30min
11:35am	TA/X0	GT/SGT/GT	Optional Test 1 40min

12:15pm-1:15pm LUNCH BREAK Enduro mtg. in tech shed

1:15pm	Groups 10, Cayman	Qualifying 1
1:40pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Qualifying 1
2:05pm	All Stock Cars	Qualifying 1
2:30pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 1
2:55pm	Groups 6, 12a	Qualifying 1
3:20pm	IGT	Qualifying 2
3:45pm	Miata Heritage Cup	Qualifying
4:10pm	TA2®	Qualifying 20min
4:30pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional Test 2 40min
5:10pm	End of on-track activitie	es

Saturday, March 26

7:30am—3:00	pm Registration	
7:30am—9:30	am Technical Inspection	
10:00-5:00	Hagerty Cars & Caffeine Car	Show
8:10am	Groups 6, 8, 12	Qualifying 2
8:35am	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying 2
9:00am	Groups 10, Cayman	Qualifying 2
9:25am	All Stock Cars	Qualifying 2
9:50am	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Qualifying 2
10:15am	IGT	Feature Race 1
10:45am	Miata Heritage Cup	Qualifying 2

Saturday, March 26 (cont.)

11:10am Groups 6, 8, 12 Feature Race 1 11:35am TA/XGT/SGT/GT Practice 30min

12:05pm--1:00pm LUNCH BREAK – Car Show Touring Laps 12:30pm - Pre-Race Ceremonies – Pro Pits

1:00pm	TA2®	Feature Race 75min
2:15pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Feature Race 1
2:40pm	All Stock Cars	Feature Race 1
3:00pm	ENTRY DEADLINE FOR	R ENDURO
3:05pm	Groups 10, Cayman	Feature Race 1
3:30pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 1
3:55pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 1
4:20pm	IGT	Feature Race 2
4:45pm	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
5:25pm	End of on-track activities	

Sunday, March 27

8:00am—12noon Registration

8:00am IGT Feature Race 3

8:50am	ALL I	ENDURO CARS ON GRI	D 60 mins
ROLL O	FF 8:55 – G	REEN FLAG 9:00 – HAR	D STOP 10:00
9:00am - 10	0:00am	ALL GROUPS	1 Pit Stop

10:00am-12:00pm QUIET TIME/LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets 11:50am – Pre-Race Ceremonies – Pro Pits

12:10pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 75min
1:25pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Feature Race 2
1:55pm	Groups 6, 8, 12	Feature Race 2
2:25pm	Miata Heritage Cup	Feature Race 2
2:55pm	Groups 10, Cayman	Feature Race 2
3:25pm	All Stock Cars	Feature Race 2
3:55pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Feature Race 2
4:25pm	End of on-track activities	

RACE RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 2, 3, 4, 5b	SVRA Groups 10, Cayman
SVRA Groups 5a, 7, 9, 11	International GT Series (IGT)
SVRA Groups 6, 8, 12	All Stock Cars
Pro Trans Am Series	Miata Heritage Cup

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels