SVRA

Lime Rock SpeedTour Lime Rock Park, Lakeville, CT May 27 – 30, 2022 Track Length: 1.478 miles

SVRA

5/20/22

OFFICIAL

Thursday, May 26

12:00pm - 6:00pmRegistration1:00pm - 6:00pmLoad-inGATES CLOSE AT 6PMTRACK WALK 4:30PM-6:00PM

Friday, May 27

8:00am - 5:00pmTech Inspection9:00amMandatory Drivers Meeting10:05amGroup A10:25amGroup B10:45amGroup C11:05amIGT Practice11:25amTA2® (Optional Test Session)12:05pmGroup A
10:05amGroup A10:25amGroup B10:45amGroup C11:05amIGT Practice11:25amTA2® (Optional Test Session)12:05pmGroup A
10:25amGroup B10:45amGroup C11:05amIGT Practice11:25amTA2® (Optional Test Session)12:05pmGroup A
10:45amGroup C11:05amIGT Practice11:25amTA2® (Optional Test Session)12:05pmGroup A
11:05amIGT Practice11:25amTA2® (Optional Test Session)12:05pmGroup A
11:25amTA2® (Optional Test Session)12:05pmGroup A
12:05pm Group A
1 1
12:25pm Group B
12:45pm Skip Barber

1:15pm—2:15pm LUNCH BREAK

2:15pm	TA2® (Practice 30min)
2:45pm	Group C
3:05pm	IGT Qualifying
3:25pm	Group A
3:45pm	Group B
4:05pm	Group C
4:25pm	IGT Feature Race 1
4:45pm	Skip Barber
5:15pm	TA2® (Qualifying 15min)
5:30pm	TA2® (Qualifying 15min)
5:45pm	End of on track activities

Saturday, May 28

7:30am -	3:00pm	Registration		
7:30am -	5:00pm	Tech Inspection		
8:00am Drivers Meeting – SVRA Admin Trailer				
9:05am	Groups	1, 2, 3, 4, 5b, Miata	Practice	25min
9:30am	Grouj	os 5a, 7, 9, 10, 11	Practice	
9:55am	Grouj	os 6, 8, 12	Practice	
10:20am	IGT		Feature l	Race 2
10:45am	TA/X	GT/SGT/GT O	ptional Tes	st Session
11:25am	Skip l	Barber	Qualifyi	ng 1
11:55am	TA2®	D I	Feature Rad	ce 65min

1:10pm - 2:05pm LUNCH BREAK – PARADE LAPS

2:05pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Qualifying 25min
2:30pm	Groups 5a, 7, 9, 10, 11	Qualifying
2:55pm	Groups 6, 8, 12	Qualifying

Saturday, May 28, cont.

3:20pm	Miatas	(
3:45pm	Skip Barber	(
4:15pm	TA/XGT/SGT/GT	F
4:45pm	IGT	6
5:45pm	End of on-track activities	

Qualifying Qualifying 2 Practice 30min 60 minute enduro

Sunday, May 29

10:00am - 3:00pm Royal's Car Show

Monday, May 30

8:00am—12 noo	n Registration	
9:05am	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
9:45am	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Feature Race 1
10:10am	Miatas	Feature Race 1
10:35am	Groups 6, 8, 12	Feature Race 1
11:00am	Groups 5a, 7, 9, 10, 11	Feature Race 1
11:25am	Skip Barber	Feature Race 1
12:00pm	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 65min

1:15pm - 2:10pm LUNCH BREAK – Hagerty Track Touring Laps

 2:10pm
 Groups 1, 2, 3, 4, 5b

 2:40pm
 Miatas

 3:10pm
 Groups 6, 8, 12

 3:40pm
 Groups 5a, 7, 9, 10, 11

 4:10pm
 Skip Barber

 4:40pm
 End of on track activities

Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2

SVRA TEST DAY GROUPS

Group A – SVRA Groups 1, 2, 3, 4, 5b, Miata Group B – SVRA Groups 5a, 7, 9, 10, 11 Group C – SVRA Groups 6, 8, 12 Group D – IGT

YOU MUST HAVE THE CORRECT COLOR STICKER ON THE WINDSHIELD OF YOUR RACE CAR

SVRA RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 2, 3, 4, 5b SVRA Groups 5a, 7, 9, 10, 11 Pro Trans Am Series Skip Barber SVRA Groups 6, 8, 12 Miatas IGT

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS