SVRA

Lime Rock SpeedTour

Lime Rock Park, Lakeville, CT

May 27 - 30, 2022Track Length: 1.478 miles

Provisional Race Schedule

5/16/22

SVRA

Thursday, May 26

12:00pm - 6:00pm	Registration	
1:00pm - 6:00pm	Load-in	
GATES CLOSE AT 6PM		
TRACK WALK 4:30PM-6:00PM		

Friday, May 27

8:00am - 5:00	pm Registration	n
8:00am - 5:00	pm Tech Inspe	ection
9:00am Man	datory Drivers Meeti	ng
10:05am	Group A	
10:25am	Group B	
10:45am	Group C	
11:05am	IGT Practice	
11:25am	TA2® (Optional Te	est Session)
12:05pm	Group A	
12:25pm	Group B	
12:45pm	Skip Barber	

LUNCH BREAK 1:15pm-2:15pm

2:15pm	TA2® (Practice 30min)
2:45pm	Group C
3:05pm	IGT Qualifying
3:25pm	Group A
3:45pm	Group B
4:05pm	Group C
4:25pm	IGT Feature Race 1
4:45pm	Skip Barber
5:15pm	TA2® (Qualifying 15min)
5:30pm	TA2® (Qualifying 15min)
5:45pm	End of on track activities
-	

Saturday, May 28 7:30am - 3:00nm

	/.50am -	3.00pm	Registration	
	7:30am -	5:00pm	Tech Inspection	
8:00am Drivers Meeting - SVRA Admir			n Trailer	
	9:05am	Groups 1,	2, 3, 4, 5b, Miata	Practice
	9:30am	Groups	5a, 7, 9, 10, 11	Practice
	9:55am	Groups	6, 8, 12	Practice
	10:20am	IGT		Feature Race 2
	10:45am	TA/XG	Г/SGT/GT Ор	tional Test Session
	11:10am	Skip Ba	rber	Qualifying 1
	11:50am	TA2®	F	eature Race 65min

Registration

1:05pm - 2:05pm **LUNCH BREAK - PARADE LAPS**

2:05pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b, Miata	Qualifying
2:30pm	Groups 5a, 7, 9, 11	Qualifying
2:55pm	Groups 6, 8, 12	Qualifying

Saturday, May 28, cont.

3:20pm	Group 10	Qualifying
3:45pm	Skip Barber	Qualifying 2
4:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
4:45pm	IGT	60 minute enduro
5:45pm	End of on-track activiti	es

Sunday, May 29

10:00am – 3:00pm Royal's Car Show

Monday, May 30

8:00am—12 noo	n Registration	
9:05am	TA/XGT/SGT/GT	Qualifying 40min
9:45am	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Feature Race 1
10:10am	Miatas	Feature Race 1
10:35am	Groups 6, 8, 12	Feature Race 1
11:00am	Groups 5a, 7, 9, 10, 11	Feature Race 1
11:25am	Skip Barber	Feature Race 1
11:55am	TA/XGT/SGT/GT	Feature Race 65min

1:10pm - 2:10pm **LUNCH BREAK -Hagerty Track Touring Laps**

2:10pm	Groups 1, 2, 3, 4, 5b	Feature Race 2
2:40pm	Miatas	Feature Race 2
3:10pm	Groups 6, 8, 12	Feature Race 2
3:40pm	Groups 5a, 7, 9, 10, 11	Feature Race 2
4:10pm	Skip Barber	Feature Race 2
4:40pm	End of on track activities	

SVRA TEST DAY GROUPS

Group A – SVRA Groups 1, 2, 3, 4, 5b, Miata Group B – SVRA Groups 5a, 7, 9, 10, 11 Group C – SVRA Groups 6, 8, 12

Group D – IGT

YOU MUST HAVE THE CORRECT COLOR STICKER ON THE WINDSHIELD OF YOUR RACE CAR

SVRA RUN GROUPS

SVRA Groups 6, 8, 12 **SVRA Groups 1, 2, 3, 4, 5b**

SVRA Groups 5a, 7, 9, 10, 11 Miatas **Pro Trans Am Series IGT**

Skip Barber

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS