SVRA

Lime Rock SpeedTour Lime Rock Park, Lakeville, CT May 27 – 30, 2022 Track Length: 1.478 miles

Provisional Race Schedule

Thursday, May 26

12:00pm - 6:00pmRegistration1:00pm - 6:00pmLoad-inGATES CLOSE AT 6PMTRACK WALK 4:30PM-6:00PM

Friday, May 27

8:00am - 5:00pm	n Registration
8:00am - 5:00pm	n Tech Inspection
9:00am Manda	tory Drivers Meeting
10:05am	Group A
10:25am	Group B
10:45am	Group C
11:05am	Group D (IGT Practice)
11:25am	TA2 [®] (Optional Test Session)
12:05pm	Group A
12:25pm	Group B
12:45pm	Skip Barber

1:15pm—2:15pm LUNCH BREAK

2:15pm	TA2® (Practice 30min)
2:45pm	Group C
3:05pm	Group D (IGT Qualifying)
3:25pm	Group A
3:45pm	Group B
4:05pm	Group C
4:25pm	Group D (IGT FR1)
4:45pm	Skip Barber
5:15pm	TA2® (Qualifying 15min)
5:30pm	TA2® (Qualifying 15min)
5:45pm	End of on track activities

Saturday, May 28

7:30am - 3:00pm		Registration	
7:30am - 5:00pm	l I	Tech Inspecti	ion
8:00am Driver	s Meetin	g – SVRA Ad	lmin Trailer
9:05am	Groups	1, 2, 3, 4, Mia	ta Practice
9:30am	Groups	5, 7, 9, 11	Practice
9:55am	Groups	6, 8, 12	Practice
10:20am	Groups	10, IGT (FR2)	Practice
10:45am	Skip Ba	rber	Practice
11:10am	TA/XG	Г/SGT/GT	Optional Test Session
11:50am	TA2®		Feature Race 65min

1:05pm - 2:05pm LUNCH BREAK – PARADE LAPS

2:05pm	Groups 1, 2, 3, 4, Miata	Qualifying
2:30pm	Groups 5, 7, 9, 11	Qualifying
2:55pm	Groups 6, 8, 12	Qualifying

Saturday, May 28, cont.

3:20pm	Group 10	Qua
3:45pm	Skip Barber	Qua
4:15pm	TA/XGT/SGT/GT	Pra
4:45pm	IGT	60 1
5:45pm	End of on-track activities	

Qualifying Qualifying Practice 30min 60 minute enduro

Sunday, May 29

10:00am – 3:00pm Royal's Car Show

Monday, May 30

8:00am-12 noon Registration 9:05am TA/XGT/SGT/GT Qualifying 40min 9:45am Groups 1, 2, 3, 4, Miata Feature Race 1 10:10am Group 10 Feature Race 1 10:35am Groups 6, 8, 12 Feature Race 1 11:00am Groups 5, 7, 9, 11 Feature Race 1 11:25am Skip Barber Feature Race 1 11:55am TA/XGT/SGT/GT Feature Race 65min

1:10pm - 2:10pm LUNCH BREAK -

Hagerty Track Touring Laps

2:10pm 2:40pm 3:10pm 3:40pm 4:10pm 4:40pm Groups 1, 2, 3, 4, Miata Group 10 Groups 6, 8, 12 Groups 5, 7, 9, 11 Skip Barber End of on track activities

Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2 Feature Race 2

SVRA TEST DAY GROUPS

Group A – SVRA Groups 1, 2, 3, 4, Miata Group B – SVRA Groups 5, 7, 9, 11 Group C – SVRA Groups 6, 8, 12 Group D – 10, IGT

YOU MUST HAVE THE CORRECT COLOR STICKER ON THE WINDSHIELD OF YOUR RACE CAR

SVRA RUN GROUPS

SVRA Groups 1, 2, 3, 4, Miata SVRA Groups 5, 7, 9, 11 Pro Trans Am Series SVRA Groups 6, 8, 12 SVRA Groups 10, IGT Skip Barber

*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

SVRA

5/4/22