# **SVRA Trans Am IGT**

# Mission Foods Atlanta SpeedTour

Michelin Raceway Road Atlanta, Braselton, GA March 23-26, 2023

Track Length – 2.54 miles

**SVRA** Trans Am **IGT** 

1/23/23

**Provisional Race Schedule** 

# Wednesday, March 22

Registration & Load in 1:00-5:00pm

ENTER GATE 1 ONLY SVRA – turn left, get into line

3:00 – 6:00pm Trans Am (TA/GT) Load in

# Thursday, March 23

7:00am5:00pm	Registration & Load in (cont.)
7:30am Test Day	Drivers' Mtg—SVRA Admin/Tech Trailer
7:30am—5:00pm	Technical Inspection-After 3pm,
	priority to first 4 run groups on Friday

### 8:00am—5:30pm OPTIONAL TEST DAY (see Test Schedule on reverse side)

3:00-6:00pmTrans Am (TA2) Load in

5:40pm Track Walk

## Friday, March 24

7:00am—5:00	)pm Registration	
7:30am—5:00	pm Technical Inspe	ction
7:30am	Drivers' Mtg – SV	RA Admin/Tech Trailer
8:10am	Groups 5a, 6, 7, 12	Practice
8:35am	Groups 9, FRP	Practice
9:05am	Groups 10, Stock Cars	Practice
9:30am	IGT	Qualifying 1
9:55am	Groups 1, 3, 5b, 8, Miata	Practice
10:20am	Groups 11, PSSA	Practice
10:45am	FRP 1600	Practice 1
11:15am	TA/SGT/XGT/GT	Practice 30min
11:45am	TA2®	Optional Test 1 40min

### 12:25pm-1:20pm **LUNCH BREAK** Enduro mtg. in tech shed

1:20pm	Groups 5a, 6, 7, 12	Qualifying 1
1:45pm	TA/SGT/XGT/GT	Qualifying 40min
2:25pm	TA2®	Optional Test 2 40min
3:05pm	Groups 9, FRP	Qualifying 1
3:35pm	Groups 10, Stock Cars	Qualifying 1
4:00pm	IGT	Qualifying 2
4:25pm	Groups 1, 3, 5b, 8, Miata	Qualifying 1
4:50pm	Groups 11, PSSA	Qualifying 1
5:15pm	FRP 1600	Practice 2
6:00pm	Track Walk	

Saturday, Ariarch 25			
7:30am—3:00	pm Registration		
7:30am—9:30	Dam Technical Inspection		
10:00-5:00	Hagerty Cars & Caffeine Ca	r Show	
8:10am	Groups 9, FRP	Qualifying 2	
8:40am	Groups 11, PSSA	Qualifying 2	
9:05am	Groups 5a, 6, 7, 12	Qualifying 2	
9:30am	FRP 1600	Qualifying	
10:00am	Groups 10, Stock Cars	Qualifying 2	
10:25am	IGT	Feature Race 1	
10:55am	Groups 1, 3, 5b, 8, Miata	Qualifying 2	
11:20am	TA2®	Practice 30min	

# Saturday, March 25 (cont.)

### 11:50am--12:50pm LUNCH BREAK -**Car Show Touring Laps** 12:20pm - Pre-Race Ceremonies - Pro Pits

12:50pm	TA/SGT/XGT/GT	Feature Race 65min
2:05pm	Groups 5a, 6, 7, 12	Feature Race 1
2:30pm	Groups 9, FRP	Feature Race 1
3:05pm	Groups 11, PSSA	Feature Race 1
3:30pm	Groups 10, Stock Cars	Feature Race 1
3:55pm	FRP 1600	Feature Race 1
4:30pm	Groups 1, 3, 5b, 8, Miata	Feature Race 1
4:55pm	IGT	Feature Race 2
5:20pm	TA2®	Qualifying 40min
6:00nm	End of on-track activities	

## Sunday, March 26

8:00am—12	2noon Registration	
8:20am	IGT Enduro	Feature Race 3
(Cars	on grid - 8:10, roll-off - 8:20	, green flag 8:25,
	hard stop 9:25)	
9:30am	Groups 1 3 5h 8 Miata	Feature Race 2

### 10:00am-12:00pm QUIET TIME/LUNCH BREAK Track Touring—see Registration for tickets 11:30am - Pre-Race Ceremonies - Pro Pits

12:00pm	TA2®	Feature Race 65min
1:20pm	Groups 9, FRP	Feature Race 2
1:55pm	Groups 11, PSSA	Feature Race 2
2:25pm	Groups 5a, 6, 7, 12	Feature Race 2
2:55pm	Group 10	Feature Race 2
3:25pm	FRP 1600	Feature Race 2
4:00pm	Stock Cars	Feature Race 2

4:20pm	ALL	ENDURO CARS ON GRID	60 mins
4:30 pm - 5:3	30pm	ALL GROUPS	1 Pit Stop

End of on-track activities 5:30pm

# **RACE RUN GROUPS**

SVRA Groups 1, 3, 5b, 8, Miata	SVRA Group 11, PSSA
<b>SVRA Groups 5a, 6, 7, 12</b>	International GT (IGT)
SVRA Groups 9, FRP	<b>Pro Trans Am Series</b>
SVRA Groups 10, Stock Cars	FRP 1600

\*THERE WILL BE SEPARATE PODIUMS FOR RACES THAT HAVE COMBINED GROUPS

Schedule and Run Groups subject to change due to entry levels